Klippning

Angående kyckling inlägget så skrev jag det igår men hade vist inte publicerat det så jag gjorde det nu i stället än fast det är gårdagens.

Men ja det blev i alla fall kyckling idag och jag bjöd Mirre på middag. He blev götta, Jag tärnade upp kycklingen stekte den och i med lite sötsur sås och annanas. Vi hittade då inga glas bitar i alla fall.

Idag var det inte lika jobbigt att kliva upp och jag har inte varit lika trött efter som jag somnade ändå strax över tio.
Men det var nära att jag ramlade med kyckeln idag, när jag skulle cykla upp för trottoaren så kom jag snett och slant. Fast jag han he ut benet och ta emot mig. Själva dagen har väl flytit på som igår så gick det väldigt sent mellan frukost och lunch. Men vi slutade tidigare idag och fick gå redan klockan tolv. Vi gick omkring på stan i väntan på att jag skulle klippa mig och Mirre skulle till körskolan. Men det var ganska nice att få bort det nötta, fast jag blir mer och mer sugen på att göra någon typ av frisyr i stället för att bara ha det långt och rakt. Fast jag vet inte om jag vågar, mitt hår växer ju så otroligt sakta och skulle jag inte bli nöjd så vill jag ju att det växer ut fort :)

Men frisören tyckte att jag hade väldigt långt hår och eftersom man inte kunde höja stolen fick hon klippa i en väldigt oergonomisk ställning.

Sen till det roligaste idag då vi var ute på stan. Mirre hamnade några meter framför mig och märkte inte att jag kom lite bakom, och brevid hon gick en gammal tant och helt plötsligt så ser jag att hon  sträcker ut armen och slår till tanten över börst korgen ( fast inte hårt ) och sa kolla där och pekade. Tanten blev lite förvirrad över Mirres påhopp och själv blev hon lite generad över hennes misstag. Men alla tre skrattade då åt saken.

bye

kyckling

Nu ska jag gå och lägga mig, men först ett samtal till patrik och sen sängen. Än fast jag inte längre är speciellt trött men jag är väl inne i "andra andningen" eller vad man nu brukar säga. Än fast jag tycker det är jobbigt att gå och lägga sig när jag inte är utslut så ska jag göra det. Men risken är att det inte går att somna och jag ligger där och oroar mig och stressar upp mig för diverse saker så det verkligen inte går att somna.

I morgon ska jag bara komma ihåg att lägga upp kycklingen på tining. Fast lite läskigt är det, allt det här om glas i kycklingen. När jag köpte den var det ju kronfågelns kyckling dom pratade om som det var glas i. Så jag tänkte ja då köper jag ivars kyckling. Men se på fan, igår lästa jag i vk att dom hittat glas i Ivars kyckling som såldes i umeå. Så jag ska kolla noga efter glas. Men ätas ska den då jag la ut massa pengar på det. Som patrik sa - Gumman du får lova att äta försiktigt. Jodå det ska jag, och jag ska bju Mirre på mat så att jag inte behöver dö ensam om jag sväljer ihjäl mig :P

god natt :)

Första dagen

Idag var det första dagen på praktiken. Nu sitter jag ju på Mirres dator med hennes jäkla tangent bord så jag får hålla mig lite kort.

Det började i alla fall med att jag inte fick tag i Mirre på morgonen  så jag fick fara dit själv. Det känndes ju mindre bra och mer nervöst, Speciellt då jag kommer dit och inser att de stora grindarna till bakgården där dom bakar är stängda, och inte hade jag någon kod heller. Jag fick smått panik där då jag inte viste vad jag skulle göra. Men efter att stått där ett tag så öppnades dom av sig själv kl 5.

Typ 05,40 ringer Mirre mig och säger att hon har försovit sig. Mycket lyckat tjejen, men strax före sex är hon också där.Dagen gick väl ganska bra, Hade högre förväntningar på personalen då dom verkade så trevliga dåvi var där och presenterade oss. Men en del var ganska sura av sig, Kanske för att det är måndag?

Ne men dagen gick i stort sett bra. Fast mellan halv 8 och halv 11 tyckte jag tiden gick i snigel fart.

Men jag tror det här kan bli bra. Men jag är helt säker på att jag kommer halka på det där golvet innan praktiken är slut.

Det blir nog tidigt ikväll. Somnade vid halv 1, klev upp kl 4 och där i mellan vaknade jag 1000 gånger av att det känndes som att jag försovit mig.

I morgon startar det

Ja praktiken så det blir till att stiga upp kl 4 på morgonen. Därför försökte jag vända på dygnet lite genom att vara vaken till halv 5, och vi steg upp halv 10 så jag hoppas att jag blir trött lite tidigare ikväll i alla fall.

Igår kväll så hade jag besök av Mirre,Hannah och Camilla. Vi släckte ner lamporna och datorn men tvn fick vara igång för att vi skulle kunna se på robinsson. Fast Mirre var ju inte mycket till sällskap då hon sov mest hela kvällen. Men som sagt vi kollade på robinsson sen hede vi på en film och såg på den. Eller ja jag och Camilla i alla fall, Hannah somnade där i början någon gång. Sen for Camilla hem och jag satte mig vid datorn då dom andra sov. Väldigt sociala typer som sommnar tidigt en lördag kväll :)

Men men vi ska väl he på en film snart och kolla på den. Tror inte det händer så mycket idag, det snöar och är trist väder ute. Funderar på att tina upp en kycklingfile till middag. Köpte mig en påse igår så jag har ju kyckling i nårgra dagar.

Fredag hela veckan lång

Idag är det alltså fredag vilket jag inte tror någon missat. Vi hade ingen bageri i morse så jag och mamma for in på stan. Där fixade vi en bh till mig som jag kan ha till balklänningen. Efter det for jag till skolan och den enda lektionen jag hade. Blommdekorationer. Vi klädde lite påsk ris, gjorde en blomdekoration som vi fick ta hem och sen så gjorde jag om provet. Den här gången fick jag VG men hade nästan inte pluggat på något mer.

Sen så for jag in till stan igen med Mirre, Camilla och Jessica. Vi gick mest omkring och kollade på skor till balen. Men jag hittade i alla fall inte något som var bra.

Efter det så for jag på hemmakväll och hyrde lite filmer som jag ska kolla på i helgen.

I morgon blir det väl förmodligen att gå omkring på stan sen så får man väl se vad som händer på kvällen. Ska i alla fall hålla alla lampor släkta. Jag hoppas det är fler som gör det.

Balen nästa

Jag har igentligen ingen ork att blogga. Jag har loggat in på bloggen två gånger under gårdagen och idag tidigare men inte orkat skriva. Men jag får ta mig i kragen och göra det ändå.

I går kom mamma hit, träffade hon på stan vid halv 11 kanske eftersom jag inte hade någon skola. Vi åt då på mcdonalds och den gav vi oss ut för att leta efter en balklänning. Tillslut efter att ha prövat en hel del så hittade jag en smaragdgrön som jag köpte. Jag blev nöjd ändå fast den behöver bara sys till lite innan den är perfekt. Men dyrt blir det, med tanke på att det är skor som ska köpas,bh, en liten väska kanske. Sen kanske man gör frisyren hos en frisör. vet inte hur jag annars ska få en fixad. Dyrt dyrt dyrt, jag hoppas att man får klänningen såld sen.

Vi köpte också hem sushi (eller hur det stavas) igår. Det var mycket göda det. Sen så såg vi som bara på tv resten av kvällen. Vi släckte tvn och la oss vid 11 och det är då tidigt för mig. Därför kände jag mig ganska utvilad då klockan ringde kvart över 7.

I morse cyklade jag förbi Mirre och sen for vi till NK för att fråga lite frågor angående praktiken. Vi cyklade in på bakgården och stod där och funderade på vilken av alla dörrar som var till NK. Tillslut såg vi en bagare som vinkade till oss i fönstret. 

allt för idag.  





Födelsedag nästa

Ja nog för att det är två månader kvar tills jag fyller år men det skadar ju aldrig att börja fundera på vad man önskar i tid. Speciellt jag som har så svårt att komma på något.

Men några saker jag vill ha är
http://www.spikmattan.com/
En sodastreamer
En Elektronisk citrus press
Present kort på typ HM eller/och Gina tricot  så jag kan köpa mig lite sommar kläder
Eller varför inte ett presentkort på lagerhaus där kan man alltid hitta något trevligt
Nog för att man inte lär få en men man kan väl alltid önska. En bil tack :)
Pengar skadar aldrig, speciellt eftersom juni kommer bli en dyr månad

Så Mamma/Pappa eller någon annan som ska ge mig en födelsedagspresent här har ni några önskemål.

Oj då, nu blev det ändå en hel del. Jag brukar nog inte komma på så här mycket annars :)

Morgontur på cykel

Jag hade helt enkelt glömt bort hur snabbt det går att cykla till skolan. Det tog ca 25 min och då cyklade jag verkligen inte fort, på de isiga ställerna krypkörde jag nästan plus att det blev två stopp för att fixa med mobilen då jag lyssnade på radio. Det är stor skillnad med tanke på att det tar ca 50 minuter att gå. Fast i morse var det ändå lite kallt, speciellt kallt blev det i ansiktet.

På bordsderkoratiornen fick vi jobba ganska fritt, vi fick en kruka var och beroende på om man hade en liten eller stor så fick det kosta 150 kr respektive 200 kr. Jag hade en liten kruka så jag fick hålla mig till 150. Det kan ju ändå tänkas som att det ska bli mycket pengar till en liten kruka men det blev inte så mycket blommor och jag fick kämpa för att få det fint och att det inte skulle bli glest. Och så till provet jag fick ett halft poäng ifrån godkännt. Det sög verkligen och jag som faktiskt tyckte att det gick bra. Men tydligen inte, Fast jag har redan lärt mig lite mer av det jag hade fel på/ inte kunde så det går nog bra på fredag då jag ska göra omprov. Jag hade säkert fått skippa det om jag frågat men jag vill göra om det så jag får ett bra resultat.

Sen till samhällsprovet som jag gjorde omprov på idag. Det gick faktiskt riktigt bra, nu blir det svårt att förklara men de i klassen förstår nog vad jag menar. Den där bilden som man skulle fylla i saker i och som gav 10 poäng spikade jag, än fast jag övade på den först idag. Jag fick faktiskt ett bra resultat och var en bra bit över godkänt gränsen. Vilket i samhälls är bra för mig. Jag är glad bara jag får precis godkänt. Men ekonomi provet var ju igentligen inte heller så svårt. Anledningen till att jag fick ig förra gången var att jag knappt pluggat då jag prioriterade andra prov och inlämningar den veckan. Sen så blev jag och Mirre klar med kurdistan inlämningen idag vilket känns skönt.

Den här veckan är sista riktiga skolveckan för sen har vi praktik, och efter det är det ca två veckor kvar innan studenten och då brukar det ju inte hända så mycket.

Ne nog pratat om skolan. Nu ska jag ta och städa lite här, Det ligger tvätt lite över allt som fick torka klart över natten. Än fast tvätten hängde i nästan 4 timmar i torkrummet blev ändå inte allt tort.

Sen efter det så blir det till att fara och basta med flickorna.

Aj

Gjorde precis någon väldigt fult men det gjorde väldigt ont :( Jag vrickade foten då jag gick ut från badrummet. Så pass så att jag nästan ramlade omkull. Än fast det gjorde jävligt ont så gick det bra ändå ,  det gör inte ont då jag går på foten i alla fall.

Idag har det verkligen inte hänt mycket på skolan. Enda lektionen vi gjorde något på var samhälls, och skönt var ju det för på fredag ska vårat arbete om kurdistan vara inlämnat. Har vi tur blir vi klar redan i morgon.

Ikväll har det blivit massa tvättande vilket jag fortfarande håller på med och så pluggande. Jag har samhälls prov i ekonomi i morgon, men det går nog bra det. På kvällen ska vi basta igen och det ser jag fram emot. Det är så skönt och samtidigt roligt med bra sällskap.

I morgon tror jag att jag ska ta och cykla till skolan. Men det är fortfarande halt på en del ställen men man får väl ta det lungt och inte göra som hannah som ramlar lite nu och då med cykeln.

Helgen

Ja man kan inte annat säga än att den gick fort.
I fredags var jag och kattis ute och raggade mest hela kvällen. Jag fick även köra då vi komt fram till att det var ett halvår sen jag körde en bil med växel och inte en automat. Det första jag glömde var ju att koppla det resulterade i ett fint motorstopp. Ja men man lärde sig igen ganska snabbt.

I lördags var man en sväng hos farmor och farfar då man hämtade mamma och pappa där. Sen på kvällen så blev det innebandy och badminton. Det var faktiskt riktigt roligt än fast jag inte ville vara med på bandy först. Som vanligt ska man ju alltid lyckas få någon hård jäkla bandyboll på låret så man får en fin blåning. Men jag antar att det hör till än fast det gör ont :)

Idag vet jag inte riktigt vad jag har gjort. Dagen gick så snabbt, men jag är i alla fall tillbak i umeå igen nu. Det var riktigt skönt att ta sig en promenad från bussen hem till lägenheten och lyssna på radio. Fast det var ändå ganska så kallt, lite varmare hade det inte skadat om det varit.

Ja i morgon blir det skola igen, och jag hoppas vi får tillbak provet i bordsdekorationer.

bye

Redovisning

Idag hade vi våran redovisning om projektarbetet för tvåorna. Det gick bra, lite drygt att vi fick redovisa två gånger bara för att dom delade upp klassen på två för att dom skulle våga ställa frågor. Tror ni dom gjorde det eller? ne precis ingen tvåa ställde någon fråga.

I morgon ska man ha prov och redovisning i bordsdekorationer och sedan blir det bussen hem. Vist jag vill hem men det känndes så jäkla jobbigt att åka buss.

Det är så skönt med fint väder och man blir så glad. Mitt morgonnöje på väg till skolan är ju att lyssna på radio i mobilen. även när jag går hem från skolan.

aja nu ska jag käka middag. bye

Universitetsdag

Ja idag så var vi på umeå universitet och kollade. Kan då säga de att det inte gav så mycket. Men varmt nanting var det där inne och jag tror dom hade matserveringar överallt. Jag ska ju praktisera där om några veckor och jag gruvar mig.
Men hur som helst så är det väligt stort också. Jag fattar inte hur man ska hitta där, jag som tyckte det var svårt i början på våran skola som är jätte pjuttig jämfört med det där. Men jag såg lite vilhelminabor där också.

Sen så drog vi på stan och gick på nk och fikade. Det var mysigt men det är ju så dyrt där. Sen så for jag och Mirre till marieberg för att köpa hennes balklänning. Det är ju en historia för sig, ingen av oss var bra på att hitta där men det löste sig ju det med.

Efter det så följde jag med Mirre hem och där fick man fiskpinnar och pizzabullar till middag. Sen kikade vi på de tv program vi alltid gör på onsdagar. Det vill säga grays och arga snickaren.

Redovisning i morgon då.

Nyårsdekorationen

Idag på bordsdekorationer skulle jag, Maria och Johan ( Amanda med men hon var sjuk) göra våran nyårsdekoration. Ja vad ska man säga, halva blev faktiskt ganska fin men längst ner såg det för jävligt ut. Så jag blev som inte riktigt nöjd, men vi ska i alla fall visa upp den för klassen på fredag och göra en dukning.

Jag slutade vid halv 1 idag så jag traskade hem i det fina vädret. Jag gick även in på statoil en tväris och där i kassan såg jag en kille som brukar jobba på statoil i vilhelmina. Men jag har sett två andra från vilhelmina som jobbar där tidigare.

Snart ska jag dra till Jessi och basta. Inte dåligt inte :)

Bastu igen

I morgon blir det vist till att basta igen, men det ser vi fram emot.

Idag så vaknade man till liv runt halv 11-11 tiden. Jag tror Mirre gjorde det lite tidigare för hon satt och pluggade körkortsteori. Sen satt vi väl mest i lägenheten tills hon for hem och jag gick på stan med Maria. Vi passade på att ta en glass på mcdonalds och snacka lite. Men som jag sa förut så är det jobbigt med all slask, och det som tinar upp i tö.

Annars har dagen bestått av stress och oro. Men som vanligt den senaste tiden då.

På onsdag är det vist universitetsdag, man får väl se om man drar dit och kollar på nånting. Det är ju frivilligt och jag vet inte ens om jag vill dit. Hade ju inte tänkt studera vidare så, men man skanske ändå ska göra ett besök.

Negativt med majskolvar

Är ju att det fastnar som fan i tänderna och jag saknar tandtråd.

Ikväll ska vi se Wipeout det blir nog bra det. Annars så har det inte hänt så mycket mer och kommer nog inte göra det heller. Har pluggat lite och sånt,Mirre har också gjort det.

Lockigt värre

Jessica har suttit och lockat mitt hår i säkert två timmar.Det var små lockar och därför det tog en sån jäkla tid. Men nog blev det nice alltid.

Just nu sitter vi och kollar på någon mysko film på 3an. Snart kanske det är dags att börja dra sig hemåt.

Ikväll så kom jag på att jag är ledig på måndag :) så trevligt med lång ledigt. Fast sen är det mycket som ska göras. vi har ju bland annat en redovisning för tvåorna som vi ska göra om projektarbetet. Men det går nog bara bra.

sov gott

La voix

Jag säger då bara det att det var tur att hon vann. vi satt här och verkligen hoppades på att det inte skulle bli caroline af ugglas. Tycker hon verkligen sjunger uselt och hon gör sig inte bra på sen. Fast vi tycker marlena ser lite stirrig ut då hon sjunger.

Men det var i alla fall trevligt att ha någon att kolla på melodifestivalen någon gång. Patrik han vägrar ju och tycker att det är skit tråkigt. Fast jag vet inte hur det kommer gå för hon i finalen. Antingen går det bra eller så går det jätte dåligt skulle jag tippa.

Ja vi får se vad vi hittar på nu då. Just nu så verkar vi kolla på From G´s to gents.
Ha en fortsatt trevlig kväll.

Starka glassen

Nu har jag tagit mig till Jessåbe och Mirre på böleäng. Gick först förbi ica och köpte mig lite mikromat som jag värmde och åt här, sen så delade jag och Mirre på resten av chiliglassen. Det smakar inte chili men efteråt så bränner det.

Det är slaskigt och jäkligt ute så man blir blöt om fötterna. Det är det negativa då snön smälter.

Jag köpte mig även lite godis som jag ska ha till melodifestivalen,åbäket ska dra sig till ica nu och själv köpa sig lite götta till ikväll. Dock så orkar jag och Mirre inte följa med. Det känndes för  jobbigt att dra sig ut i slasket igen.


Mirre titter och kollar på nalle puh nu och jag hoppas hon byter kanal snart för jag hatar nalle puh.


Betyg

Föresten så fick vi veta vad bagarna som var och kollade på uppbaket satt för betyg på oss.
Dom fick sätta mellan 1-5. Jag fick mest 4or, men en jäkla 2a fanns där också som någon hade satt. 
1, 2a
6, 3or
24, 4or
3, 5or

Tråkigt att det inte blev fler 5or. Men Hasse och Sverre sa att dom är hårda med poängen och en 3a var ändå en bra poäng. Med mina betyg så låg jag bland dom bästa i klassen sa dom.
vi skulle få veta mer utförligt vad dom satt för kommentarer på oss sen om jag fattade rätt. Men jag hade fått mkt beröm för min snögubbe tårta.

Ikväll så blir det melodifestivalen med Jessåbe och Mirre

Bastu och party

Igår så for vi på stan efter skolan och gick till stars och fikade. Det var mysigt att sitta där uppe och kolla på folket som gick omkring där nere mitt i stan. Sen så gick vi hem till jessica då klockan var runt halv 6 och lagade mat, och jag färgade hennes hår. Mirre fick laga maten medans vi höll på med färgningen, fast det blev lite bränt där. Kanske var dålig gryta eller för att det var första gången Mirre stuvade makaroner. Men med en del ketchup så försvann det mesta av den brända smaken.

Efter maten gick vi och bastade i en timme och drack lite öl. Det var väldigt skönt vill jag lova. Sen åt vi lite glass, jag hade köpt en choklad-chili glass. Den var då stark och inget jag lär köpa en gång till, fast den funkade. Runt halv 10 tiden så bestämde vi oss för att fara ut. Vi skulle till Pipes men där var det 20 så vi fick inte komma in. Så då blev det X3M fast det är alltid så dyrt att gå dit :(

Första delen av kvällen var bättre än den andra, och vi lyckades få till oss en snapps för 20 spän av den söta bartendern.Det blev bara ca en 3a men ändå :P en fyra kostar ju 68 jäkla spän.

ne nu tror jag att jag ska dra till jessica snart. Här hade jag inte så roligt.
Jag hoppas att Mirres mobil kommer till rätta som försvann igår.

Det löste sig

Jag fick precis igång mobilen igen, och det är jag GLAD för. Men jag undrar verkligen varför den gjorde så där.

När jag duschade så blev jag väldigt sugen på något gott i frukt väg. Så jag blev glad då jag kom på att jag hade köpt körsbärstomater då jag handlade idag. Så sånna har jag altså suttit och ätit. Nog för att det gjorde ganska ont i munnen då jag har bitit mig i kinden. Tomaterna gjorde så det sved. Men på tal om att handla, det är dyrt. Jag tror jag köpte ja men typ 5 varor och det blev 120 spän. Men sånt är livet, äta bör man annars dör man sägs det vist.

Föresten så blev det ju måltidsdrycks katastrofen i mitt kylskåp i förgår. Tillbringaren hade vält i kylen så då jag öppnade kylskåpet ran det ut på golvet och det var massor med fläderdryck i sidofacket. Det var ju mindre roligt vill jag lova :)

Suck

Det kanske är min mobil det är fel på för nu får jag inte ens i gång den.
Jag vill verkligen inte ha en trasig mobil nu. I så fall kunde den väl ha väntat till maj månad så man kunde ha önskat sig en i födelsedags present.
Det här sög

Student

Jag vet inte om jag sa det men i tisdags så hämtade vi våra student mössar och diverse andra saker vi beställt. Så det närmar sig i alla fall. Tror vi har ca 3 skolveckor kvar och resten är praktik. Så ni kan väl tänka er att man har ganska mycket skolarbete att göra.

Annars så har jag lite telefon problem också. Det funkar inte att ringa eller skicka sms. Vet inte vad det är för fel, men det brukar ju bli nå fel på nätet ibland så troligen är det väl det. Bara det fixar sig snart för jag måste ringa ett samtal till stenmans. 

Efter skolan idag så följde jag med Jessica och camilla runt på ett antal affärer även på högtidskläder då dom hämtade ut sina balklänningar. Jessica var super fin i sin klänning, Camillas han jag aldrig se då hon hade på sig den men den var fin ändå.

Veckan har gått riktigt snabbt och snart är det helg igen. Jag hoppas att även Mirre stannar i helgen.

Balen

Just nu så ser det ut som att det blir bal i alla fall för min del. Jag har hittat en klänning jag gillar men den går på 3300. Ja man ser väl hur det blir. Dagen har i alla fall spenderats på stan i flera timmar, från att det öppnade tills det stängde. Det blir 9 timmar och många av dom timmarna har man prövat bal klänningar.

Ja nu orkar jag faktiskt inte skriva mer för mirres tangentbort är  så jobbigt

Stenmans och Ug

Idag har jag varit med Emelie. Vi var bland annat på stenmans och fika sedan får vi till Ug. Det var riktigt länge sedan jag var där sist och ska nog ta och fara dit en till gång på lovet. Fast mitt i allt så ringer pappa och han och Isak står en bit utanför granberget med skotern och vill att jag ska komma och hämta dom. Tydligen var det dåligt före och dom hade fastnat flera gånger, dessutom var bensinen snart slut. 

Men ikväll så blir det i alla fall monopol med Emelie, och jag hoppas att någon av oss vinner över Patrik ( helst jag då ) 
Föresten så har jag vaknat ovanligt tidigt på lovet. Jag brukar sova till halv 11- 11 men nu kliver jag upp vid nio. Fast å andra sidan så har jag gått och lagt mig tidigare också. Jag tycker det är lite roligt då jag är hemma på helgerna och går och lägger mig tidigare än på skoldagar. Nog för att jag lägger mig alldeles försent då, eller jag brukar väl ligga i sängen redan vid 11 men inte somnar jag då inte. 

jaja nu ska jag vänta på att Ulf och Patrik blir klar med träningen så dom kan komma och hämta upp jag och Emelie. 
Måste också säga att jag tycker att lovet går alldeles för fort. 

Åh :(

Patrik vann i monopol igen bara för att jag var snäll med han. Jag hade kunnat vinna men snäll som man är så gör man så patrik får lite förmåner då det går så apdåligt för han och det gjorde så att han tillslut vann ändå, jäklar också.
Men det blev bara så att jag och patrik spelade ikväll. Emelie var för trött men vi skulle spela alla i morgon istället.
Patrik ska även låna risk spelet av krille, så jag hoppas att det går bättre för mig i det spelet.

Hm det var typ allt, jag vill bli trött någon gång så jag kan lägga mig och sova.

Tandläkaren

Ja i går så var jag då som sagt hos tandläkaren. Slapp se nå näshår den här gången, men han luktade då rök och hanns mage kurrade rejält. Ett hål blev lagat, sen så hade jag 4 början till hål. En timme efter jag fick Patrik tid hos tandläkaren och även han borrade ett hål. Och även Isak var där igår, fast han lagade inget utan var bara hos tandhygienisten. 
Om några månader ska jag se till att få en ny tid så man kan gå igenom tänderna en sista gång innan man måste börja betala. 

Ikväll blir det kanske monopol igen. Men men roligt är det och jag tänker inte ge mig förens jag vinner en gång. Eller ialla fall tills patrik kommer sist en gång :) 



Monopol igen

Idag har det blivit monopol igen, fast den här gången med Tomten ( krille ) och Patrik. Som vanligt så vann patrik, det är jobbigt då han vinner. Han blir överdrivet glad och ska påpeka det hela tiden. Sen så har han så jäkla mycket röta.

Ja idag har det inte hänt så mycket heller förutom det. Klev upp vid halv 11 efter att ha sovit dåligt inatt igen, när patrik klev upp vid nio passade jag på att breda ut mig i sängen och sova vidre. Fast där vid halv 11 då tyckte Spike det var dags för mig att kliva upp för då gick han till anfall mot min fot och bet mig i lilltån.

I morgon blir det tandläkaren och jag gillar det inte. Jag tror nog att jag som så många andra tycker bedövningen är värst. Fast utan bedövning är inte heller roligt. Näst värst är väl då dom borrar och då det kan ila till som fan ibland. Jaja huvudsaken är väl att jag inte behöver dra tänder, det är ju det värstaste. Fast då har jag ju inte prövat på någon rotfyllning än. Det hörs ju också inte ska vara det trevligaste. 


 Försökte få en bra bild på Puma idag. Det var lättare sagt än gjort våra katter gör sig verkligen inte bra på bild, och tillslut blev Puma ganska less på att blixtrande

RSS 2.0