Svårt

Inatt hade jag jäkligt svårt att somna, och Patrik bara snarka och snarka. Tillslut så gick jag upp och startade datorn och såg på liter serier. När jag gick och la mig så hade Patrik slutat snarka. Men självklart som alltid så börjar han igen så fort jag lagt mig. Jag hade lust att ta silvertejp och tejpa igen hans mun. När jag väl höll på att somna så kräktes en katt. Så då fick jag gå upp och torka upp det. Sen var det svårt att somna igen. Jag tänker inte ens säga när jag somnade.

Jag som hade bett Patrik skulle skippa att sitta vid datorn så kunde vi hitta på något innan han for och jobbade. När han väckte mig för att höra om vi skulle göra något då så grymtade jag väl lite irriterat "Du vet du när jag somnade, gå och sätt dig vid datorn" Så sov jag ett tag till. Så det blev inte så mycket till att hitta på något.

Nu är i alla fall Patriks julklapp beställd. Jag funderade på att skriva vad det är för något. Patrik läser ju ändå inte min blogg. Men bara därför skulle han väl få för sig att kika in och läsa lite. Så jag tror jag skippar det för säkerhetsskull.

Aja nä men nu ska jag ta och söka ett sista jobb. Sen tvättar jag ju ikväll också.

Hojt.

Julklapp till mig själv

Så jag köpte den här. 88 ögonskuggor. Jag hoppas dom är bra. Speciellt billigt var det ju inte. Ja det är bara att vänta på att dom kommer med posten. Idag kom då mammas paket. Jag hoppas brorsans kommer snart också.

Torr

Åh jag är så torr överallt. Jäkla vintertider. Jag är så torr om fötterna så jag har fått en spricka i hälen så det gör ont då jag går. Ser ut som att jag håller på att få en på andra foten också. Det blir till att smörja in fötterna ofta. Jag tycker inte om att smörja fötterna igentligen. Känns så kladdigt. Övriga kroppen skulle också behöva få en omgång med insmörjning en tid framöver. Jag är till och med torr i hårbotten så det kliar. Nu då jag mest sitter hemma så håller jag mig undan från att tvätta håret. Ska jag ut blir det mössa på. Ganska äckligt men jag tror ju inte det skadar.

I morgon ska Patrik jobba. Han har tagit på sig att jobba extra. Men efter det ska vi ut och julhandla lite.
Det är bara mammas julklapp som är fixad. Den borde nog landa i brevlådan till veckan. Jag får se hur mycket pengar man har kvar efter att ha handalt julklappar. Jag skulle vilja köpa hårfärg. Men vettifan om jag har råd att köpa det den här månaden. Jag måste ju som ha två förpackningar.

hm nja men jag har väl inte nå roligt att berätta. Det händer som inte så mycket.

RSS 2.0