Härlig helg

Jag har hitentills haft en trevlig helg.
Igår var vi nog mest bara ute hos katarina,vi hyrde en film på kvällen som jag tror bara jag tyckte var bra :)
Fick även byta min första bajsblöja igår. Men det var inte nå farligt :)
Idag mer eller mindre tvingade jag Patrik att byta sin första blöja någonsin. Men det var bara kiss då.
Han är rädd att han ska göra fel,jag sa att jag skulle hjälpa han så han gick med på det då och det gick bra. Är ju inge svårt så, men lite nervös var han nog.

Hon var så gullig igår också. Först så gav hon katarina en puss sen gick hon till Patrik böjde upp huvudet,blundade och plutade med munnen för att få en puss av Patrik också. Men hon fick fetdissen av Patrik för att hon var snorig :)
Mina örhängen tycker hon är väldigt roliga men man får passa sig så hon inte drar i dem.

Idag så var vi lite på strömspilen. Patrik köpte ett par byxor och för första gången sa han tyckte han det var roligt att shoppa (det tog max en kvart och han prövade 2 byxor) kanske därför det var roligt för att han inte behövde vara där och pröva en massa nån längre stund. Sen for vi till katarina igen. Vi hade med oss 5 enkronor så Greta fick mata "grisen" en jätte stor spargris hon har. Det tycker hon är jätte roligt.

Sen har det inte hänt så mycket mer. I morgon ska vi far på jysk och rusta sen blir det väl till att fara hem.

bye

Skidor

Min plan är att när jag kommer till Vilhelmina igen ska jag ta och åka längdskidor när jag inte gör något på dagarna. Det låter som en bra plan. Det är ganska skönt att åka skidor igentligen. Bara jag inte träffar Ulf i spåret när han kommer flygandes på sina skejtarskidor :P

Det har varit en väldigt tråkig dag idag. Har inte haft något att göra. Har mest kollat på Hulk Hogan maraton.



Yes!!

Fy fan så nice OS Guld och Brons!!
Riktigt härligt att se faktiskt.

Ta sig i kragen var det?

Efter att jag skrivit det här inlägget ska jag gå in på platsbanken och kolla runt. Det brukar vara värdelöst med jobb där men man måste ju i alla fall kolla.

Och jag har bestämt mig att ta mig i kragen och söka mer jobb än bara på Ica kvantum. Orkar inte sitta här längre och vänta på att höra något från dem. Nu är jag mer less på telefonförsäljning än någonsin och min mentala hälsa är snart i botten för att jag hatar det så mycket ;) Okej det kanske var att över driva lite men det känns inte bra någon stans. Och jag menar det finns ju 100 livsmedelsaffärer än Kvantum. Vist så kan man ju sikta på annat också än en livsmedelsaffär men det känns som att det är lättast att få jobb där och jag vill fort ifrån online.

För mig var inte telefonförsäljning något. Men jag förstår faktiskt de som tycker det är roligt. Har man det i sig så är det nog ett toppen jobb. Jag vet en del som tycker det är roligt och det finns ju dom som jobbat där ett tag (alltså mer än ett år) . Fast hörde att medeltiden på att stanna där är 3 månader och jag som jobbar där ett halvår räknas faktiskt som veteran nu. Det tycker jag nästan är lite roligt att man blir veteran på ett halvår med jobb :)

Igentligen borde man läsa några kurser på universitetet om att starta eget. Mitt andra drömyrke är att starta ett eget kontidori. Har varit en massa nu som sagt att jag borde göra det då stenmans lagt ner. Men jag är 19 år känner mig inte redo, skulle inte ens få pengar tilldet. Vist skulle jag nog klara av det här med att få ett bra sortiment inom bakelser/fikabröd och matbröd och att skaffa duktig personal skulle också vara lätt. Jag vet många duktiga bara i gammla klassen som verkligen skulle ta det på allvar och kämpa för ett toppen kontitori. Vi hade massa potential. Men det är ju en sån liten del inom ett företag. Men kanske i framtiden. Mitt första drömyrke är det inte ens någon ide att satsa på tyvär. Det kommer aldrig gå.  


Trist dag

Har haft tråkigt idag,men jag har i alla fall inte jobbat vilket jag tyvär ska göra i morgon :(

Jag har ont i huvet idag igen, i onsdags hade jag ont i huvet från att jag vaknade tills jag gick och la mig. Hjärncancer tror jag på ;)

Ja men som sagt så har det inte hänt mycket idag, ikväll har jag i stort sett bara kollat på OS.

så var det med de.
hojt.


En dag mot sitt slut

Först och främst så kommer nån rad om jobbet i vanlig ordning i min blogg,sen sport och min dröm.

Jobb:
FY SATAN vilken dryg kväll. Jag tror aldrig fyra timmar gått så sakta. Man störde många då de kollade på OS också. Sen var det en gubbe som började snuska sig. Priset på det jag sålde var 69 kronor, och han började skämta om 69:an. Jag förträngde ganska snabbt vad han sa men nå i stil med ja "vi kör väl på 69an då" när han tackade ja till erbjudandet. "Det brukar ju aldrig sluta efter 69:an" då han frågade hur premenationen fortsatte efter de där nr han fick hem och när vi skulle lägga på: Då ses vi då du kommer, det är mycket snö men jag har skottat uppfarten. Jag skrattade åt hanns skämt för att vara trevlig för att han skulle köpa. Men så rolig var han faktiskt inte som han trodde :)

Sport:
Fan vad nice att det blev ett brons för Anja ändå. Så tur att Vonn åkte ur annars hade Anja bara kommit fyra.
Håller på att lyssna på hur det går för ferry, orkar inte kolla förens loppet snart är slut. Han måste känna sig lite pressad då han tog guld förra gången.
Både igår natt och förgår har jag kollat på Curling. Jag fattar inte riktigt poängräkningen än det gör mig frustrerad. Jag tror att jag kanske vet eller i alla fall är på väg snart. Ja som sagt jag är inte helt säker, orkar inte gå in på vad det är som gör mig fundersam.

Drömmen:
Jag drömde att jag och Patrik skulle fara utomlands och satt på ett flygplan. Jag han bara drömma om då flyget lyfte och det var skit läskigt. Jag är flygrädd och kommer vara riktigt nervös den dagen jag kommer flyga. Drömmen gjorde det helt enkelt inte bättre. Känns det som i drömmen kommer jag dö :)

I stort sett en bra dag

Jag har varit ute sen elva och kom hem kl 9 efter jobbet.

Började med att jag åt lunch på en kina resturang med Rebecka,maria,elin,anelie och matias. Alla gammla klasskompisar förutom matias då som är marias bihang ;)

Sen gick vi runt lite på stan, for till stömspilen gick runt där och kollade och sist gick vi in på maxi och köpte lite fika som vi tog hem till rebecka. JAG VILL HA REBECKAS LÄGENHET!!. den var så fin och mysig och fräsch. Så vi satt där och myste ett tag och sen var det tyvär dags för mig att fara på jobbet.

Drygt som tusan var det. Jag blir så less.

Så nu sitter jag här, och jag har fortfarande ont i halsen. Min ena halsmandel är mycket rödare än den ändra och gör ont.

Jag känner mig väldigt trött, ska lägga mig i sängen och se om det är nå intressant inom OS. Annars får det bli något annat. synd att Anja kraschade annars kanske det hade gått vägen för en medalj.

Hojt.

Härligt med OS Guld

Såg precis då Björn Ferry tog OS guld i skidskytte :)
Så insatt är jag inte i OS men jag tycker det är roligt då vi tar guld, och då jag hörde att han låg 1a slog jag på och kollade. Jaja då har vi två guld i alla fall :)

Undra hur det går i hockeyn i år då. Faktiskt så tror jag max på en bornsmedalj. Jag har en känsla av att det inte kommer gå så bra. Men jag håller tummarna :)

och curling (hur det nu stavas) är vi ju bra på så där kan man ju hoppas på en medalj.

Snart spelar kanada-Norge hockey och jag hoppas att norge spöar skiten ur dom. Jag vet att det aldrig kommer hända men jag hatar kanada! och man kan väl hoppas på ett under ;)

Nä men nog om sport snack.

Jag har fått ont i halsen idag, det suger och jag hoppas bara att det är något tillfälligt och att jag sovit bort det till i morgon.Eller halsen och halsen det gör ont i min vänstra halsmandel då jag sväljer.


Tisdag


Ser i alla fall fram emot i morgon för då ska jag luncha med några kompisar. Det är väl veckans höjdpunkt sen är det jobb i stort sett varje dag.

Jag är redan less på att vara här. Tycker det är drygt att bara vänta på att fara till jobbet. Först sover jag till 11 och sen är det bara att sitta och vänta på att klockan ska bli kvart i 5 då man börjar.

Så var det med de.
hojt.

WWW helgen

Det har varit skönt att vara i Vilhelmina ett tag. Helgen har varit riktigt nice. cosmobowling på fredag kväll med alkohol och lagom fylla, inget man behövde må dåligt av dagen efter :)
På lördagen gick man omkring och kollade på samhället men kvällen blev bara lugn. hade ingen lust att fara ut och festa. Drog bara nån ragg och kollade vilket folk som var ute.

Igår hade man en mys kväll då det var alla hjärtans dag.

I morse var det att kliva upp med tuppen och ta bussen 06.00 till umeå. Jag sov hela resan, somnade väl då man passerade badviken och vaknade väl till då bussen stannade och tog in mer folk men somnade snabbt om igen.
Tyvär så blir man ju inte direkt utvilad av att sova på en buss så jag är lite små trött nu.

Ja men då är det åter igen till att vara här några veckor. Det är fritt fram att komma och hälsa på i februari. Kan vara trevligt med lite sällskap ibland :)


Varmt

Åter igen känner jag mig fruktansvärt varm. Kanske är det för att jag badade så varmt så jag höll på att dö tillslut av värmeslag :P
Jag känner mig som jag brukar göra en juni eftermiddag i Umeå. Vad jag menar med det är att på sommaren blir det jävligt varmt i min lägenhet. På vintrarna är det däremot svin kallt.

Nu ska jag spela lite Sims, tänkte dock försöka att inte sitta vid datorn till kl 3 på natten som igår. Jag gick och la mig klockan 3 men låg ändå vaken till halv 5 och helt plötsligt så vaknade Patrik. Eftersom vi båda var pigga låg vi och prata och fnitrade sådär som man kan göra då man igentligen inners inne är övertrött. Vid 5 tiden satte sig Patrik vid datorn och jag somnade vid halv 6.

Eftersom Patrik aldrig la sig igen så har han varit lättretlig och sur ikväll. Precis som han blir då han sovit dåligt/är trött. Han dampade loss då det gick dåligt för han när han spelade tv spel. Så han slog i soffan,slängde konsolen och svor. Jag suckade och sa men Patrik ge dig till svar så fick jag "håll käften" :O Men i alla fall så insåg han väl att han överdrivit och dessutom var han söt och gullig resten av kvällen för att han mer eller mindre skrek håll käften åt mig. Ja han är rolig han Patrik. Ibland kan jag inte låta bli att fnissa åt hanns töntiga utbrott, vilket man inte ska göra för då blir han bara änu surare... Män alltså :)

Födelsedag

Idag (eller igår hur man nu vill se på det) fyller Patrik och Pulf 27 år, bara 3 år kvar till 30 nu. Haha jag som inte ens fyllt 20 känner mig gammal.

Patrik steg i alla fall upp kvart över 6 i morse och öppnade två paket medans jag mer eller mindre medvetet kollade på. Hade bara hunnit sova 4 timmar då. Somnade sedan om och vaknade nån gång vid 11 igen. Hämtade pappa som lånade bilen och for sedan upp till lägenheten och var en snäll flickvän och hade lunchen klar då Patrik kom hem för att äta.

For sedan med pappa upp till farmor och farfar. När vi for hem svängde vi förbi isbanan och sladdade lite. Först var jag rädd och funderade nästan på att bara köra förbi den. Men det var roligt att sladda runt och jag höll mig borta från snövallarna. Hade jag suttit i en riktig skrotbil som de inte hade gjort något om man körde in i snön hade jag gasat på änu mer. Men man var ju tvungen att vara rädd om extra ljusen på bilen då de nästan kostar lika mycket som bilen gjorde att köpa.

Vi var också upp till Ulf och åt tårta. Det var trevligt :)

Nu så tänkte jag spela lite sims innan jag går och lägger mig. Men jag känner mig jätte varm, håller nästan på att brinna upp. För en gång skull så känner jag mig så varm som Patrik tycker jag är. Många gåner får man höra " asså gumman jag kan inte ligga brevid dig, du är ju varm som ett element" Just nu skulle jag vilja lägga mig i en snöhög naken.

Nä nu är jag klar här, så får man se vad morgon dagen har att bjuda på.


Jäsp

Jag är trött. Har varken sovit så mycket eller bra. Spelade Sims länge igår innan jag gick och la mig. Sen tog det en lång stund innan jag somnade. Känndes som att jag precis somnat då Patrik gick upp. Kanske inte var så men det kändes som det i alla fall. Sen börja Patrik på att leva om för det är någon som hackat sig in på hanns WOW konto och bytt lösenord och allt vad de nu var.

Nu ska jag slå in paket, ta en dusch och bege mig till mor och far.

:)

Om några timmar kommer Patrik. Det känns roligt vi har inte träffats på 3 veckor och 6 dagar :P

Inatt så drömde jag att det var några som ville döda mig. I min kamp för överlevnad fick jag simma i träsk med krokodiler, sno en snabb motorbåd,gömma mig i ett övergivet hus och bli beskjuten av flygplan från andra värdskriget. Jag vaknade innan jag dog i alla fall. Det såg ganska hopplöst ut så jag antar att jag hade gjort det om jag fortsatt drömma.

Nu ska jag ta och diska lite,bädda sängen och duscha innan Patrik kommer.

ha en bra dag :)


12

Jag drömde att jag upptäckte att jag var gravid i V.12. Haha vilken chock jag fick i drömmen. Det är ju mer eller mindre 3 månader och jag hade inte märkt något.

Ulf och Linn ska ju ha barn (patriks tvilling och hanns tjej) och i drömmen kom jag att tänka på när patrik sa något i stil med "Nu måste vi skynda oss att göra dig på smällen så vi får barn före"
Då var hon redan i v.8 minst vilket skulle leda till att vi var tvungna att få ett prematur barn. Självklart var det ju ett skämt, om än ett korkat för jag tror inte ens han tänkte på hur förtidigt född ungen skulle måste bli för att "hinna före" :) 

men då så kom jag att tänka på att nu var jag ju redan i V.12,det är väl omkring där hon är. Patrik kanske får som han vill ändå. För i drömmen fanns det inget annat val än att behålla det.

Alltså en del av mina drömmar är då allt för roliga. Inte just då när man drömmer de, men när man har vaknat och fått tänka igenom drömmen lite. Jag önskar att man på något sätt kunde spela in sina drömmar och sen kolla på dem efteråt. Gud så roligt jag skulle ha det.  

RSS 2.0