Torsdag

Idag for Jessåbe hem och jag jobbade mitt 8e pass. Innan vi for så åt vi på subway, det är jäkligt dyrt där tycker jag.

Sen har jag städat och slappat framför tvn.

I morgon blir de först till att jobba sen kommer mamma och vi ska kolla på bio.
Nä men det känns bra att få vara ledig på lördag efter att ha jobbat i 6 dagar.

ska nog ta och göra kväll snart :)

hojt.

7

Jag har nu gjort bort 7 pass,3 pass kvar alltså. Två pass kvar innan jag blir ledig en dag för att sedan ha mitt sista pass. på fredag har jag jobbat 6 dagar på raken. Jag räknar ner. Men det går ändå långsammare på slutet då målet blir närmre. Ja jag ska ju jobba nästa vecka också. Men jag ränkar som ändå ner den här veckan extra mycket eftersom de är det jag har kvar att jobba innan jag nått mina timmar jag måste göra.

Idag köpte jag en "present" till patrik som snart fyller år. Vill skriva vad det är men bara därför lär han väl läsa min blogg vilket händer sällan. Men på sätt och vis är det ingen "riktig" present. Hehe ja jag får väl helt enkelt säga sen då han fått den vad det handlade om. Men jag vill igentligen ha den själv :P

nu ska jag se lite film med jessica. Fast förhoppningsvis somnar jag innan den är slut annars lär jag vara så trött i morgon då jag ska upp. Ser inte fram emot att gå till jobbet heller,pga detta snö oväder. Att ta bussen är ingen idé de är ju ändå så sena nu. Jag och Jessica åkte buss hem från stan idag och det tog väl nästan en halvtimme på den korta vägen.  

hojt

Men suck

Jag får inte längre jobba dagtid. Eftersom jag är en "olönsam" försäljare så tyckte de att jag skulle gå kvällstid ett tag. Som många andra fått order om att göra just nu då vi säljer den här skiten. Efter som det är svårare och de ställer högre krav på en så är de inte alla som får jobba dagtid.

och det kändes bara pest. Tycker inte om att jobba kväll av flera anledningar

1. De är så griniga då man ringer dem på kvällarna
2. Man stiger aldrig upp i nån vettig tid på morgonen
3. Hela dagen går åt att sitta och vänta på att börja jobba.

jag tycker det är skönt att jobba på morgonen sen har man som hela dagen kvar åt annat. Om än det inte händer så mycket.  

Nä ni. Snart blir de jag som går på arbetsförmedlingen och hör vad de säger om hur de skulle bli om jag slutar på Online. Man kan ju alltid höra sig för vad de säger i alla fall.


Inget går bra för mig

Idag fick jag slippa  sälja det jobbiga vitaelab och istället sälja vitalas. Konsigt nog så gick det lika dåligt på det.
usch så less jag blir. Men nu är det i alla fall bara 4 pass kvar.

Jaja ni vänt jag på att jessåbe ska komma medans jag kollar på biggest loser.

då var reklamen slut.
hojt


Rekord för mig

Idag fick jag sålt 4 stycken vilket är rekord för mig då jag suttit och sålt de jag säljer nu.
tidigare var 3 stycken. Jag fick iväg den 4 på sista samtalet. Det gjode min dag att jag för en gång skull sålde bättre än christian. Han brukar alltid ligga en order mer än mig men idag fick han bara sålt en.

Sen så ringde Patrik klockan 12 och sa förlåt,förlåt för att jag glömde ringa. Frågade han vad han menade med glömde ringa. " ja men du sa ju att jag skulle ringa vid 10 eller hur det var".

Saken var den att igår kväll så sa jag att " Du kan ju ringa där vid kvart,tio i 8 som vanligt" Vilket han gjorde också. Men tydligen fick han för sig att det var vid 10 han skulle ringa. Tror han inte lyssnade riktigt då jag sa 10 i 8.

Jaja men det var de.

Morning

Ja huga också, är trött och frusen och minst sagt inte på topp.
Men nu är det dags för pass nr 5. Så efter den här dagen har jag gjort bort hälften innan jag är klar.
Jobbigt att jag bara är ledig på lördag.


Sådär

Då var den här dagens jobb bort gjord.

Det var skönt att få sälja något "lätt" för en gångs skull. Ingen ringmall på en A4 sida man skulle läsa upp utan bara några rader. Dessutom till gammla kunder som visste vad det handlade om.
Tyvär blir det det gamla vanliga tråkiga/jobbiga i morgon där jag snittar 2 per pass typ. Idag fick jag i alla fall iväg 11 och ingen som jag ringde till var igentligen otrevlig, vilket alltid är skönt då de inte är det.
Tiden gick ganska fort också vilket inte hör till det vanliga.

nu har jag 6 pass kvar.

hojt


Söndag

Usch jag känner mig verkligen inte peppad på att jobba en söndag idag. Men snart så är det dags för pass nr 4.


Tvättning

Jag sitter här själv en lördagskväll och tvättar. Jätte roligt må jag säga.

Igår var jag på HM och kollade lite på kläder. Måste ha nånting nytt till WWW känns det som. Jag fastnade för en klänning som tyvär kändes för dyr för att köpa. Det sög ju, för jag gillade den.

Nästa helg kommer mamma, helgen efter det kommer nog Patrik och sen är det Vilhelmina som gäller. Då Patrik kommer hit har vi inte träffats på fyra veckor. Det är ett tag de, så långt har det inte varit tidigare.

Nä snart tror jag att jag ska kolla lite på blåsningen.

bye

Värdelös

Det var en värdelös dag på jobbet idag. Fick inte sålt ett skit... Fick lust att bara ta mina grejer och gå därifrån ett tag.

Ja jag vet inte vad man ska säga. Galet dåligt gick de.

Tror jag ska se Mtv galan för offren i haiti inatt om jag orkar vara vaken så länge.

Hojt.

God morgon igen

Jag är trött trött trött. Det var svårt att somna igår och inatt så har jag drömt en rad av konstiga/roliga/läskiga drömmar. Jag önskar man kunde spela in sina drömmar och sen ha dem på film och kolla på. Det skulle vara häftigt.

Sen så vaknade jag lite nu och då av att min arm hade somnat.

Ja nu ska man snart gör bort dag 3 på jobbet.

ha det så bra idag bye :)

Tillslut så gick det

Ja då har man gjort bort ett pass till. 3 ordrar vart tagna. Fast jag var nära att bara ta två igen. Det började som igår, de där 2 ordrarna tog jag snabbt. Innan någon annan i rummet ens hade hunnit dagit någon. Sen gick tiden och jag höll den där tvåan och trode seriöst att det skulle bli som igår. Men den sista halvtimmen fick jag iväg den 3e. 120 spän tjänade. När man sålt över 3 stycken får man sen ut 70 spän per tagen order. Men det ser ju aldrig ut att ska hända mig.

Nä vet inte riktigt vad jag ska göra resten av kvällen. Känner mig seg eftersom jag råkade somna ett tag när jag kom hem.

Ska väl i alla fall ta en dusch nu.

Hojt


Godmorgon2

Jag fick nästan en chock då larmet ringde. Det kändes ju som att jag NYSS somnat. Vilket inte är sant då jag tror jag sov vid 12 inatt igen.

Jag hatar sånna där mornar, vanligt vis brukar jag vakna till nån gång där runt 6 tiden och kolla på klockan. Och då är jag ju medveten om att det snart är dags att kliva upp.

Jaja nu är det snart dags att gå till jobbet för min andra dag.

Sådär

Då var första dagen bortgjord.
Det känndes ganska okej, trevligt att träffa christian också. Fast det gick dåligt att sälja. Men det var väl mer än väntat. Jag fick sålt 2 och han 3 st. De där två fick jag sålt första timmen och eftersom det var för bra för att vara sant så sa jag. Ja nu har jag ju fyllt kvoten som är möjligt för mig att sälja på det här. Så sant så sant, under 3 timmar fick jag inte iväg en endaste order, sista timmen orkade jag knappt anstränga mig. Så yes jag tjänade 80 spän på 4 timmar.

Nu är det bara 9 dagar kvar att jobba.

Jag köpte gojibär idag då jag var och handlade. Ska tydligen vara väldigt nyttiga och jag tror jag behöver få i mig lite vitaminer,mineraler och antioxidanter ( har för mig att det ska vara nyttigaste bäret).De ser ut som röda russin ungefär. Prefekt att ha i fil.

Ja men det var väl allt för tillfället. Nu ska jag fixa mig middag, även denna middag kommer innehålla svamp. Jag kommer säkert föräta mig på det. Kanske min kropp som vill ha i sig något som svamp innehåller då jag är så sugen på det? Ungefär som när gravida har värsta suget efter någonting för att kroppen har brist på det. Men det kanske inte bara gäller gravida?

hojt :)

God morgon?

Eller inte.

Tror jag somnade innan tolv i natt i alla fall. Men har sovit oroligt och har vaknat flera gånger och drömt konstiga drömmar. Varmt har det också varit, var aldeles svettig då jag vaknade. Nu sitter jag och fryser i stället.

Men men nu ska jag gå och borsta tänderna och sen är det dags att dra till jobbet och genomlida mina fyra timmar :)

bye

Försöker

Ja i morgon var det dags för att jobba då. Jag försöker tänka posetivt så jag inte känner mig så orolig och stressad. Försöker fokusera på att det kommer kännas skönt den 31a då jag jobbar det sista passet för månaden och får vara ledig ett tag. 

Tänkte ta och lägga mig snart, har bestämt att jag max får se på tv till 11 så jag kanske somnar hyffsat tidigt. Vid 12 hoppas jag då på att somna. Sen så hoppas jag att det inte snöar då jag ska gå till jobbet i morgon. Det har ju snöat rätt mycket här de senaste dagarna. 

Men nu blir det till att stänga av datorn och borsta tänderna. 

god natt :)  

Helloy

Är inte roligt att sitta och boka in jobb pass. Jag får svårt att andas och börjar må illa.
Jag är väl medveten om att jag är töntig!

Mina vänner planerar att ta en utomlands resa i april. Jag önskar att jag också hade råd att följa med. Gud så skönt det hade varit. Men jag undrar hur de igentligen har råd att vara ute och flänga hela tiden ;)

Måste bara säga att jag älskar att man får köpa 10 st kiwi för 15 kr på Ica. mycket billigare än på andra ställen och det är ju så gott :)

Dagens middag blev: Ost och spenatfylld ravioli med en hel del stekta champinjoner. Gött gött :)
Här i Umeå äter jag väldigt lite kött, men det ses ju ändå som bra i miljö syfte.

hojt

Yes

Idag känns det faktiskt lite bättre än vad det gjort förra veckan. Bara lite men det är ju ändå något.
Börjar på att känna mig lite friskare vilket är ju bra.

Patrik har ju dessutom sökt jobb här. Han ringde dit idag för att presentera sig mer, vilket gick ganska bra. Hon som är rekryterings ansvarig ( om det nu hette så?) hade läst hanns ansökan och faktiskt kommit ihåg den. När det är många som söker är det ju faktiskt posetivt att någon kommer ihåg ens ansökan. Sen så har hanns syrra jobbat där vilket hon hade upptäckt vilket också såg ut att vara ganska posetivt. Tyvär så handlar det ju inte om så många timmar i månaden, mest helger och några strödagar i veckan möjligtvis. Men hon sa även att det är ju stor chans att få mer timmar, och vill man ta sig till umeå så måste man väl börja någon stans.

Patrik pratade även med syrran sin idag och hon trodde jag hade ganska stor chans att få jobb. Men de har ju även många sökande dit och är det folk som har erfarenhet är det väl kanske större chans att dom får det. Men jag håller tummarna :)

Ja det var väl det posetiva.
Det negativa är att i morgon och resen av veckan och nästa blir det till att jobba.
huga.. Men jag försöker tänka posetivt att det bara är att dra sig dit jobba mina timmar och sen så kan jag vara ledig i alla fall en vecka eller två det beror på :)

Söndag

Som de senaste dagarna så har det hänt lika lite som förut.

Emelie och Tim var här igår kväll/natt hur man nu ser det. De låg ute på raggen och väntade på att andre skulle bli klar från krogen. Så vi snackade lite och såg slutet på en film innan de for igen.
Men det var trevligt att träffa lite folk.

Blir nog till att vara hemma i morgon också om jag inte bestämmer mig för att jobba kväll. Men sen måste de fan bli jobb så jag får ihop mina timmar. Undra vad som händer om man inte får det igentligen?

Ni får ursäkta om det blir mycket gnäll i bloggen men det går som inte att prata av sig med någon.
Jag har försökt med Patrik men man hinner kappt säga något innan han irriterat säger. "Sånt är livet, jag tycker också det är jobbigt ibland men så är det" Vilket jag vet mycket väl, men ibland vill man bara släppa ut det som tynger en och få lite medlidande och stöttning eller något. Inte att man blir avvispad med en axelryckning. Dumma kille.

Jag är faktiskt mycket väl medveten om det. Att sånt är liver och att många har det mycket sämre,och att jag igentligen har det bra. Jag har en egenlägenhet som jag inte ens betalar för tex. Det enda jag står för är mat,nöjen och resor. Men då det inte känns bra är det svårt att vara glad över det man har.  

Många säger " Men så bra du har det, att någon betalar boendet åt dig" Vist i gymnasiet kanske. Nu känns det bara jobbigt att inte ha råd med det själv.




99 frågor

Har tråkigt och hittade den här:

99 saker du kanske inte visste om mig.


1. Fullständigt namn? Tone Elina Strömberg

2. Exakt ålder? 19 år, 8 månader och 23 dagar. ( kan vara fel, orkade inte räkna så jätte noga)

3. Vart bor du? Teg Umeå ( Vilhelmina)

4. Bor tillsammans med? Ensam eller med Patrik och katterna då jag är i Vilhelmina.

5. Husdjur? Två katter Spike och Puma

6. Färg på ditt hus?
Stenhus.

7. När är du född? 21 Maj 1990

8. Klass? It will always be the Sm3lpb

9. Vilket år tar du studenten? Tog studenten 09

10. Något jobb? Jobb och jobb men ja och usch

11. När ska du sova ikväll? Hm runt 1-2 tiden

13. Duschat idag? Ja.

14. Kramat någon idag? Nej :(

15. Pussat någon idag? Nej :(

16. Vad har du ätit? Fil med havrefras, Makaroner med Svamp

17. Dagens klädsel? Mjukisbyxor och tröja

18. Dagens smink? Idag har jag ingenting.

19. Dagens sötnos? Patrik

20. Dagens roligaste? ack och ve men inget

21. Har du många vänner? Njae?

22. Hur många har du kysst? Hihi

23. Vem kramade du senast? Emelie

24. Hur många har du haft sex med? hehe

25. Hur många har varit otrogna med dig? Förhoppningsvis ingen.

27. Har du pojk-/flickvän? Patrik <3

28. Vem pratade du med i telefon senast? Patrik

29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Mirjam: En kåt make hjälper sin fru med lösenord till till datorn, han knapprar in: "MIN_SNOPP". Frun faller ihop av skratt när datorn poppar upp felmedelandet: "ERROR: NOT LONG ENOUGH"

FAVORIT:

31. Film? Hm tror inte riktigt jag har någon, finns så många bra.

32. Låt? har nog ingen men den som rullar mest just nu är i alla fall:Three Days Grace - Pain
http://www.youtube.com/watch?v=ts6CKH7Tovs

33. Mat? Mammas mat, pappas med förstås då det blir nå vettigt. Det är underbart att få komma hem och äta deras mat ibland efter mindre kreativa rätter här :)

34. Dryck? Vatten, helst miniralvatten

37. Stad? Jag gillar Piteå

38. Land? Ingen aning

39. Ämne i skolan? Bageri,det var alltid så trevlig stämning

40. År? 05 och halva 06. roligaste tiden var nog mellan de där åren. Åh många gånger vill jag bara vrida tillbak tiden dit.

SENASTE:

41. Personen du tänkte på? Mamma eller Patrik

42. Personen du kysste? Patrik

43. Gången du spydde? I slutet av maj eller början av juni, blev bakis efter bränbollsyran

44. Gången du grät? Idag kom det en liten tår.

45. Pizzan du åt? 1 Januari då vi var tillbak efter nyårsfirandet i dikanäs

46. Gången du var i göteborg? Aldrig varit där

47. Gången du var i stockholm? Sommaren 05

48. Gången du var full? Nyår

49. Gången du var hög? av kärlek eller? ;)

50. Personen som såg dig gråta? Patrik

ANTINGEN ELLER:

51. Svart eller vitt? svart

52. Hund eller katt? Lika

53. Ut och festa eller hemma och mysa? Hemma och mysa.

54. Tv-spel eller datorspel? Inget.

55. Singel eller upptagen? Upptagen.

57. Msn, Apberget eller Facebook? Hm Msn eller facebook

58. Ragga eller bli uppraggad? Bli uppraggad

59. Top Model eller Project Runaway? Båda

60. Svart hår eller blont? Svart på killar i alla fall.

61. Blåa ögon eller bruna? Beror på personen.

62. Choklad eller lakrits? Choklad.

63. Göteborg eller Stockholm? Stockholm,har ju aldrig varit i gbg så.

64. Högerhänt eller vänsterhänt? Höger.

65. Coca cola eller fanta? Coca cola.

66. Pizza eller kebab? Pizza LÄTT

67. Randigt eller prickigt? inget av dom

68. Älska eller älskas? Båda.

69. Leva eller dö? Leva.

ANTAL:

70. Personer du älskar? De närmaste

71. Personer du hatar?
Hatar ingen, bara ogillar

72. Personer som sagt jag älskar dig? Det är väl några, men inget man räknar

73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? Två stycken.

74. Glassar du ätit på en dag? Många :)

75. Festivaler du varit på/ska på detta året? Troligen ingen men man vet aldrig, Piteå dansar och ler kanske :)

76. Gånger du haft minnesluckor? Ingen

77. Piercingar har du? En i bröstvårtan, en i naveln som jag väldigt sällan använder. Räknar man med öronen så har jag 6 stycken i dom med.

78. Personer du saknar just nu? Många, men just nu så är det mest Patrik

79. Gånger ditt hjärta brustit? Ingen än så länge, Inte riktigt mycket i alla fall.


VEM:

80. Vill du kyssa nu? Patrik, en och annan snygg känndis också kanske ;)

81. Ska du träffa imorgon? Ingen

82. Sjöng du senast för? Haha gud, sjöng och sjöng. Har aldrig riktigt sjungit för någon men Patrik har väl hört mig tralla på en och en annan sång ibland.

83. Hade du senast en msnkonversation med? Skriver med hannah nu

84. Spelade du tv-spel med senast? Patrik och Ulf

85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? Patrik. skulle vilja resa med många men då vet jag inte om en romantisk resa riktigt är målet.

86. Vill du kasta en sten i huvudet på? Mig själv?

87. Förtjänar att dö? Ingen, egentligen.

89. Vill du sova brevid inatt? Patrik eller Hannah, mest Patrik igentligen är som lite mysigare då man kan kramas utan att det blir konstigt ;) Men Hannah är mycket roligare hon kan man prata lite med. När Patrik lägger sig så ska han SOVA på momangen och är minst sagt inte pratsugen den tråkiga saken.


VAD:

90. Gör dig glad? Just nu så känns det som att inge gör mig glad. Men om jag vinner en miljon i morgon så lovar jag att det gör mig jätte glad.

91. Gör dig ledsen? Just nu så känns det som att allt gör mig ledsen.
92. Vad vill du helst göra nu? Ligga på en strand med en drink i handen

93. Önskar du att du slapp göra? Helt klart att slippa jobba på mitt jobb.

94. Vill du ha nu? Pengar och ett nytt jobb

95. Önskar du dig i födelsedagspresent? Jag önskar mig något så enkelt som riktigt shampo och balsam för tort och slitet/skadat hår från en frisörsalong. Kommer du ihåg det tills jag fyller år nu mamsen?

96. Längtar du till?
Nån gång i början av februari

97. Tycker du om dina betyg? Ja för att vara mig är jag ganska nöjd över dem. Jag vet att några skulle nog kunna vara lite bättre om jag hade ansträngt mig.

98. Ångrar du i ditt liv? Jag kan inte komma på att jag ångrar något.

99. Är det bästa som har hänt dig? Hm, när jag träffade Patrik och att jag fick sånna underbara kompisar då jag började gymnasiet. Och när jag fick min lägenhet som jag snart bott  2 år i.

Jaja duktigt om ni orkade läsa. Men jag ville bara ha något att göra :)

Dagens middag

Blev en omelett med färska champinjoner och ceddar ost,till det stekt potatis. Det blev ganska gott faktiskt :)
Synd bara att omeletten gick sönder lite, jag skulle vilja klara av att få den hel. Den gick sönder då jag vände den. En del säger ju att man inte behöver vända en omelett så jag ska nog pröva det nästa gång. Sen så började det brinna lite på plattan då jag spilde fett på den. Men jag behövde bara blåsa på lågan så slocknade den.

Hm ja annars då? händer då inte mycket då det enda man gör är att sitta vid datorn, kolla på tv och duscha. Jag tycker det är så roligt när man tänker på tex då man gick skola och önskade man kunde vara sjuk så man fick vara hemma. Väl hemma när man låg sjuk så önska man bara att man kunde bli frisk för de var så jäkla jobbigt. Nu då jag jobbar så känner jag ju inte den lusten till att vara sjuk för att få vara hemma då jag ändå är det så mycket. Och vara hemma och sjuk är ju bara mer tråkigt. 

Just nu vill jag bara att det ska bli i början av februari nån gång så jag kan ta en till långvistelse i Vilhelmina över Patriks födelsedag, WWW och alla hjärtans dag. Än fast jag nyss kom hit vill jag bara hem igen. Är så tråkigt då man inte har någon att vara med + att vara sjuk. 

Idag när jag for och handlade ägg så halkade jag och satte mig rakt på rumpan. Jag kom på mig själv med att tänka " varför kunde jag inte bryta svanskotan så jag slapp jobba" eftersom det inte går så bra att varken sitta,stå eller ligga med bruten svanskota. Men jag kom på att det inte är värt de. Det gör ju jätte ont och är svårläkt som tusan. Folk kan ha problem resten av livet.

Det känns jobbigt att jag "bara" har två veckor på mig att jobba 9 pass. Med ett annat jobb hade ju de timmarna varit rena barnleken. Men då man får ont i magen av att bara tänka på att så fort jag mår bättre måste jag dra mig till jobbet och sitta och göra de där timmarna känns det otroligt tungt. 

Jaja nu får det vara slut på skrivandet. 
Ha det bra :)

 

Boring

Jag har tråkigt, vilket man brukar ha då man är sjuk.

det enda "vettiga" jag gjort är att koka potatis idag så jag kan äta stekt potatis i morgon, så gött de ska bli.
Men vet inte vad jag ska ha till. Kanske man bara köper nån korv och ägg till att steka.

Nä nu ska jag fortsätta se på American Pie.


Intressant

Läste en blogg på Vk.se, fasta bloggen nånting hette den. Det är en man från Umeå som varje år fastar två veckor och bara dricker juicer, te och buljong. Jag skulle vilja prova. Inte i gå ner i vikt syfte utan för att rensa kroppen på gifter och slagg produkter. Jag tror faktiskt att det är väldigt bra för kroppen. Gå in på Vk själv och läs bloggen.

Brukar se en serie som går mellan varven där de håller på med sån här avgiftning och slagg tömning. Dock lite extremare när de en gång om dagen tar in olika vätskor analt för att få ut de här som är kvar i tarmarna. Men det är folk som fått ut mynt,cigarett fimpar och sånt som varit kvar sen de varit barn som fastnat i systemet.

Störtsta problemet är att man ska dricka de här ört teét några gånger om dagen och jag hatar te. Men det är väl bara att stå ut. Ja men nån gång i år tror jag att jag ska pröva. Måste dock bara ha råd först :)
Under tiden kan man gå ner en hel del i vikt, men som personen skriver att tyvär så går man upp det mesta sen då man börjar äta.

Någon som vill pröva med mig ;)
Tror jag ska fråga Patrik, men det är väl ganska uppenbart vad han svarar :)

Men varför?

Idag hälsar jag förkylningen välkommen, eller inte.
Ont i halsen,snorig och ca 39 grader i feber. Jag känner mig halv död.
Tyckte väl att något var på gång igår.

Planering

Hm vad skall man göra i morgon tro?
Jag hade då tänkt städa, skulle igentligen ha gjort det idag men det blev aldrig av. Hehe dock inte ovanligt.
Sen borde jag ta och jobba, men jag tror jag har en dålig månad/vecka jag känner mig så omotiverad och får ångest av att tänka på att boka in mig för jobb.

Åh jag vill fara och simma men har fan inte råd. Det är så dyrt att fara och simma här. 60-70 spän för en fattiglapp är mycket. Jag är ju inte helt utan pengar men har tillräckligt lite för att det ska svida i kassan.

Jag önska jag hade pengar så jag kunde vara helt oberoende av Mamma och Pappa. Jag hoppas det blir så snart. Haha och det hoppas de också :)

Nä men min önskan är att till sommaren ska jag ha en riktig inkomst ( igentligen så fort som möjligt) , patrik ska ha flyttat hit och vi bor i en tvåa, jag kommer vara med barn och vi har förlovat oss.

Men ju längre tiden går ju längre bort känns det.Det är ju snart februari och klockan tickar. Men det här med inkomsten brådskar.

Föresten så skojade jag bara om barn och förlovning, Ville bara skrämma mamma lite ;)

god natt på er :)

Pain

Varför ska det vara så jäkla jobbigt för.

Jag hoppas verkligen jag får jobb på Ica. Vet inte vad jag ska ta mig till annars. Jag hade lätt kunna gå och säga upp mig i morgon om det hade gått. Jag tjänar inget, det går inte ens runt till hyran. Jag orkar verkligen inte jobba fler timmar än jag gör. Det har blivit så jäkla jobbigt nu, förut var det att genomlida men inte sen de fått en ny uppdragsgivare. Jag får nästan lust att gråta då jag sitter och säljer det. De går så sjukt dåligt och som mest har jag fått iväg 3 ordrar på ett pass. Det är inte bara jag det går dåligt för utan alla. Och att dom ska stor satsa på de där i några månader framöver gör det inte bättre. Nu är det i stort sett bara de som ska säljas och jag tror alla vill säga upp sig.

Jag har nästan lust att säga upp mig, fara till Villis ett tag och hyra ut lägenheten i andra hand till en kompis som är intresserad på obestämd tid. Söka jobb därifrån både i Vilhelmina och i Umeå. Tar det mer än 90 dagar att få jobb igen så får jag ju ändå ut mer pengar än jag får nu.

Dumma Dumma liv som ska vara så jobbigt, och såhär kommer det vara resten av livet. Det var så enkelt då man gick i skola :)

Nä jag hoppas jag får jobbet på Ica. Annars får man väl ta och hänga sig i bilbältet ;)

Huga

usch jag mår inge bra idag. Jag mår fruktansvärt illa och har ont i magen +frossa på det. Undra om man ska åka på en magsjuka.

Nä men jag ska i alla fall strax dra mig mot Ica kvantum. Jag håller tummarna och vi får hoppas att jag inte spyr på golvet.

Men jag vet inte, den här dagen verkar inte som nån bra. Det började med att jag spilde mjölk över tangentbordet sen har de bara fortsatt.


Hej igen

Ett bra tag sen man skrev men vad gör man då man inte har något att skriva?

Ser ut som att jag far tillbak till Umeå på Lördag efter nästan 3 veckor i Vilhelmina. Känns både skönt och jobbigt att fara tillbak till Stan.

Ringde dock till Ica kvantum idag och till veckan ska jag in dit och presentera mig mer personligt och lämna in ett Cv. Jag hoppas jag får jobb där. Så jag antligen har två jobb eller slipper Telefonförsäljningen helt.


RSS 2.0