den tidiga morgonen?

Jag började ju 24.00 igår för att vi trodde det skulle vara strömavbrott i 30 min. Det var typ 30 sek i stället så det var en aningen onödigt att börja så tidigt.

I morse var det otroligt jobbigt att kliva upp. Jobbigaste morgonen sen jag började. Jag var så trött då jag gick till jobbet och det tog ett tag innan jag vaknade till. Men jag somnade sent och sov inge bra så det var inte så konstigt.

Jag håller evigt på att svettas ihjäl på nätterna. Då jag går och lägger mig är det ganska lagomt så man virar in sig i täcket. Men sen så vaknar man efter 1-2 timmar och är blöt av svett och inte blir det bättre då Patrik kommer och lägger sig.

Det här är nog sista veckan på jobbet. Ser inte ut som att det blir nå nästa vecka.

Nä nu är det dags för sängen.

Sovdags

Jag ska snart gå och lägga mig så fort diskmaskinen är klar. Vad konstigt det känns att lägga sig den här tiden. Jag hoppas jag kan somna :)

24.00?

Inatt kanske jag börjar 24.00. Det känndes skit jobbigt. Och resten av veckan blir det nog 02.00.
Men då är frågan när ska jag gå och lägga mig för att orka jobba i 11-12 timmar då jag börjar den tiden. Jag kommer ju måsta gå och lägga mig vid fem tiden. Vilket är om 5 timmar, sen så vaknade jag ju för mindre än 3 timmar sen. Aja blir nog en jobbig dag i morgon. Jag hoppas att veckan går lika snabbt som förra. Jag tycker det är jätte roligt att jobba där. Men det finns ju en del nackdelar. Som att jag får så ont i fötterna och knäna. Aja men det är bra i alla fall :)

Igår så åt vi kräfor. Gött och roligt. Lite synd att det blev så sent bara. Det blev ju så kallt ute och myggen kom ju fram. Det fanns inte en endaste kräfta i hela Vilhelmina. Så jag kom på att vi kunde ju fara till malgovik och kolla. Som tur var så hade dom 3 paket. Precis det vi skulle ha.

Har precis suttit och läst igenom alla gammla dagboksinlägg på lunarstorm. Det var en himla massa skrivet om Marina och Emelie. Men då var det ju dom man umgicks med hela tiden också :)

M: Skicka katten
T: va korven?
M: Katten
T: kotten?
M: nej KATTEN

RSS 2.0