Påsk helgen

Jag var ledig i fredags och efter att Camilla slutat jobba for vi till Patriks morsa i renström.
På lördagen for vi in till skellefteå och for på boda borg. Det var roligt och bör göras om :)
Sen grillade vi och gjorde annat smått och gott. Har passat på att sola lite också i det fina vädret. På söndagen åkte vi hem igen. Jag sov hela resan hem då jag hade sovit jätte dåligt på natten.

Idag har man umgåtts med mamma som har varit i stan över helgen.
Jag fick en uppsättning träningskläder som jag ska inviga i morgon.

Däremot har mitt knä blivit dåligt så jag får se vad jag kan göra för typ av kontitions träning utan att det ska göra ont eller bli värre.

Nä nu ska jag sova och i morgon blir det åter till praktiken.
Men det blir kortvecka den här veckan igen. Bara fyra dagar sen drar vi till villis på fredag.

Helgen har gått alldeles för fort tyck hag
God natt

Påsk

Yes idag far vi till Renström då. Jag vaknade av att Patrik var uppe redan klockan 5. Själv orkade jag inte vakna till förens 7.

Nu ska vi snart fara till kvantum då jag ska låna ut min "nyckel" till katarina som glömt sin. Det är en liten grå sak som man visar upp mot en dosa så man kommer in i tex omklädningsrum och fika rum, och ja diverse andra rum också.

Sen ska vi fara och träna. Därefter blir det tillbak till lägenheten för att packa,diska och städa upp lite.
Sen är det förmodligen dags för middag eftersom det blir en tidig en. Vid fyra ska vi hämta upp Camilla på maxi då hon slutar.

Vi blir 12 personer i helgen hos Patriks morsa. Men det blir nice. Igår var vi på maxi och handlade massa sill och godis. Man luras till att köpa mycket. Jag kan ju hoppas på att någon glömde ta med sig godis så dom kan äta ur min påse också. Jag kommer ju inte kunna äta upp allting på lördag och tanken är att jag bara ska äta godis på lördagar.

Aja ska slänga på mig träningskläderna nu. Byter om här hemma idag :)

Det går bra

Jag må ju ändå säga att det går ganksa bra i kassan :)
Jag hade igentligen bara någon bakom mig nån timme eller två innan jag fick sitta själv. Dock med någon i kassan bakom så att jag kunde vända mig om och fråga om det var något. Några plu koder har jag i alla fall hunnit lära mig. Lite småfel har man gjort men inget som inte ganska lätt kunnat lösas.

Men det är mycket folk nu i veckan. Så det är full rulle hela tiden, och massor handlar dom också :)
Idag hade vi strömavbott också i ca 20 minuter. Vi hade ju det förra veckan också. Inte så optimalt kanske med alla som ska påskhandla.

Okej har jag ont i magen i morgon på morgonen igen så är det nog fan de där jävla pankakorna.


kassan

I morgon ska jag sitta i kassan för första gången. Jag är något nervös, hur ska det här gå.

Som vanligt har helgen gått alldeles för fort.
Nästa helg blir vi en hel hög som far till Patriks morsa för att fira påsk. Det blir nog roligt det :)

Nä ska se på nån serie och sen försöka ta och sova. Hur nu det ska gå då man inte alls är trött.

Söndag

Jag blir nästan lite besviken på att jag inte har mer träningsvärk idag. Igår tränade vi så jag blev helt utpumpad och svag i armar och ben. Men ändå så känns det inte så mycket idag.
Nu har vi kört ganska mycket styrka så nästa vecka ska jag nog mest köra kondition. Igår tex började vi med 20 min uppvärming på crosstrainern, sen har vi kört ett antal olika styrkeövningar, vi kör 12 tex lyft x3. Så då Patrik gör sina vilar jag och så tvärtom. Sen avslutar jag med 10 min på cykeln.

Idag klev jag upp halv 7 för att tvätta. Nu ska jag ta och hänga upp de sista maskinerna och sen ska jag diska, plocka upp här och dammsuga. Sen ska jag släpa med Patrik på träning :)

Lördag

Alltså varför lär jag mig aldrig. Idag vaknade vi klockan 06.00 och var pigga. Patrik somnade vid 10 och jag 11. Men samtidigt så känns det som varför ska jag gå upp den här tiden för. Det är ju helg och då ska man sova. Så jag låg kvar i sängen, dagdrömde lite och tillsist så somnade jag ju igen. Sen vaknade jag klockan 8 och var skit trött.

Jag trodde att jag skulle ha mer träningsvärk idag. Men det är inte så farligt. Däremot så känns det som att jag har blåmärken på röven efter att ha suttit på den där jävla sadeln till träningscykeln. Den var så jävla obekväm att sitta på, så idag har jag ont i det området.

Jaja nu ska man väl chilla vid datorn ett tag innan vi drar mot synoptik. Sen ska jag nog fara och träna igen. får väl se om Patrik hänger på. En sak till skulle jag skriva också. Såhär är det när man ska träna där så kommer man in genom att lägga sitt kort mot en såndär automat sen ska man lägga pekfingret på en platta som läser av fingeravtrycket för att få komma in. Hur som helst så har det där inte fungerat så bra för mig. Igår blev jag nekad vid varje försök. De två tidigare dagarna har det tagit jätte lång tid för automaten att läsa av mitt fingeravtryck. så jag pratade med personalen igår så fick jag lämna ett nytt. Men det var svårt att få till ett för pekfingret var för tort. Alltså jag har för torra händer. Så tillsist fick vi ett godkänt avtryck på långfingret i stället. Så jag hoppas det ska fungera nu. Får smörja in händerna innan jag far dit. Jag tycker jag smörjer in händerna ihela tiden men jag är fortfarande torr. Och speciellt om fingertopparna. Jag tror det är tvålen på jobbet som gör det.

aja nu blev det mycket här.


Wiho

Vi var och tränade idag igen. Fy fan vad slut man var efteråt, var till och med jobbigt att gå i trappor sen. Först crosstrainer sen cykling efter de blev de nå annat som tränar biceps och tist blev det bänkpress. Haha den där bänkpressen tar ju död på mig,mina stackars klena muskler. Men jag märkte att cykling brände mycket mer kalorier än crostrainern. Dubbelt så mycket brände man på samma tid. Får se om det blir träning i morgon också eller om det blir en vilodag

Patrik sover redan men jag tänkte vara uppe ett tag till. I morgon blir det nog ganska chill.Men jag ska förbi synopitk och kolla på brillor.

hojt

Första träningspasset

Igår var vi då och tränade första gången, härligt må jag säga. Idag har jag träningsvärken. Speciellt i armarna efter bänkpressen. Vi ska dit idag också har jag bestämt. Ska nog förbi synoptik också tror jag. Eller om det blir i morgon vi får se.

Snart ska jag bege mig till jobbet. Fredag igen och snart är det helg. Men det blir nog tungt idag är så himla trött. Hade svårt att somna igår. Var så jäka varmt och så fick jag ingen ro i kroppen. Men som sagt det är fredag, det är bara att härda ut så är det ju snart helg :)

Tror inte det händer så mycket den här helgen. Både jag och Patrik känner bara för att ta det väldigt chill eftersom det varit fart och fläng de senaste helgerna :)

Nä ska göra mig i ordning nu
Ha en bra dag

Träningskort

Idag efter att jag slutat jobbet for jag och Patrik på Step in 24 och skaffade träningskort. Så nu blir det till att betala 199 kr i 12 månader. Men 199 är ju billigt för att träna. Eftersom det är ett nyöppnat gym är det jätte frächt där inne :)

Jag klev upp strax efter 5 i morse igen. Det är fan härligt alltså. Hoppas jag kan hålla det hela veckan. Sen är det bra också för då går jag och Patrik och lägger oss samtidigt. Aja det var i alla fall jätte halt ute i morse då jag gick till busshållsplatsen.  Det slutade med att jag halkade rakt på rumpan mitt på ett övergångsställe. Det roliga var att det gick så jävla fort så jag han inte med. Helt plötsligt satt jag bara där. Annars brukar man vara så medveten om det. Man halkar till och försöker hålla balansen men tillsist halkar man ändå och allt går i slowmotion. Så var det då inte idag. Det var så halt så det fan var svårt att ta sig upp igen. Mina skor gjorde det ju inte bättre heller.

Aja nu ska jag

2011-04-04

I fredags efter att jag slutat jobba drog vi till Luleå. När vi kom fram såg vi lite på tv och spelade kort. Sen hände det nog inte så mycket mer vad jag kan komma på.

Lördagen spenderades åt att hjälpa dom att flytta. Måste säga att den dagen köpte vi hem mat från frasses och det var helt jävka värdelös mat. Haha men lite roligt då man tänker på det igentligen. Patrik ringde till och med och skällde ut dom.

På söndagen strosade vi runt lite på stan och åt lunch på en asiatisk resturang. Det var mysit. Sen när vi skulle fara hem till Umeå igen så ringer ulf då vi nästan har tagit oss 5 mil och säger att Patrik glömt din mobil laddare. så det var bara att vända och hämta den igen. Så det kan gå. Det blev ju en del mil längre hem att åka :P

Den här veckan på praktiken är jag vid färskvarorna. Så jag står typ och packar upp korvar och ostar och sånt. Det är väl inte så jätte roligt men dagen har i alla fall gått väldigt fort och huvudsaken är väl det.

Började inte förens 8 i morse. Men jag var uppe redan kvart över 5. Men det var skönt att inte behöva stressa iväg, utan man kunde ta det lungt och sitta lite vid datorn också :)


RSS 2.0