Valborg

Somliga super... Men jag städar :)

Badrummet har fått sig en jäkel. Jag har skrubbat väggar,golv och inredning.
Men resten får sig en omgång i morgon. Jag har varit alldeles för trött idag. Har till och med sovit ett tag i eftermidda.

Idag var jag på stan och åt kina mat med Rebecka. Det var trevligt och jag är så glad för hennes skull, och avundsjuk. Tänk om man också fick åka utomlands i två månader.

Nä jag ska nog krypa ner i sängen och läsa lite i vecko revyn eller kolla på tv, Eller varför inte båda samtidigt :P




Dålig morgon

Jag fryser, har ont i huvet och är tröttare än tröttast.
Men aja så är det.

Ska ta och fixa mig i ordning så jag kan fara och göra mina ärenden.
Först ska jag i alla fall ta en varm dusch.
Sen blir det banken,AF och jobb.

bye

Hej hopp

Ja vad ska man säga om jobbet idag. Det gick segt, och fick lite sålt. Men sitter man med rätt person i rummet är det ganska okej. Vilket jag gjorde idag.

I morgon ska jag göra nå bankärenden och gå på Af.
Sen om jag hinner ska jag ta och kolla lite på skor :)

Nä ska slänga mig i duchen och tvätta av sminket. Hatar att stå böjd över handfatet då det står ett skåp i vägen.
I morgon drar Camilla så det blir sista natten tillsammans, så vi får passa på att spela lite kort. Våra kvällar börjar med diverse serier,sen blir det kortspelande och sen ser vi på film.

På fredag ska jag nog bara storstäda. Jag ska fan städa från golv till tak. Eller ja, i alla fall i badrummet så ska väggarna få sig en skrubbning. Åh vad fint det ska bli här,och ska ta och kasta massa skit.

hojt.

usch

Snart börjar man jobba. Känner faktiskt lite ångest över det.
Men jag ska härda ut. Nästa vecka är sista veckan sen är man klar.

Idag har jag hållt på och fixa med papper och sånt ändå sedan jag vaknade.

Jag hoppas det här passet går fort.
hojt

Stackars min näsa

Det är påfrestande för min näsa att vara förkyld. Efter en veckas andvändande av nässpray och snytningar så har den börjat blöda. Antingen blöder det ur ena näsborren eller andra. Sen så står det på nässprayen andvänds 2-3 gånger dagligen... Eh efter 3 timmar är den så täppt så jag inte kan andas vilket gör att jag måste ta igen.

Jobb i morgon och på torsdag, fredag storstädning och lördag Vilhelmina.

Snart flyttar Camilla ut. Skönt och tråkigt. Det har varit jätte lätt och roligt att bo med hon. Men blir ju skönt att slippa dela på 20+ kadrat med en tjejkompis. Det är en annan sak med Patrik. Men det kommer bli ensamt :)
Men nu kommer jag umgås mycket med Patrik. Blir nog mycket i Vilhelmina under sommardelen om jag nu inte skulle få nå av dom jobben jag sökt. Sen får ju Patrik se till att vara mycket här nu då han är arbetslös.

det var allt för ikväll. Jag ska läsa lite i min solo tidning nu. Sen i vanlig ordning blir det väl lite kortspel :)

Jag vill köpa skooor

Sitter och kollar på skor på nätet. Åh jag är så sugen på att köpa skor.
Nån gång då jag har pengar ska jag ta och köpa mig ett par skor.

Har försökt ladda upp nå bilder på skor jag vill ha. Men det vill som inte funka.


:)

igår kväll/natt höll jag också på att hosta sönder. Undra varför jag bara hostar på nätterna. Aja skit samma så mycket lider jag inte. Bara Camilla eftersom jag ibland råkar hosta på hon.
Sen börjar hon på att bli förkyld.

Men det ser ut som att det ekonomiska kommer lösa sig.
Men det har blivit lite ändrat i mitt schema. Kommer jobba 3 pass den här veckan och 2 nästa. Men aja skit samma, ändå skönt att slippa göra 5 på raken med den här förkylningen.

Sen far jag till Villis på lördag för att fixa lite grejer och så far jag tillbak med Patrik på tisdagen.
Gött mose.

Nu väntar jag bara på att få fara till jobbet. Inte för att jag längtar utan för att jag vill få bort det.
bye

Vill att tiden ska gå fort

Nu vill jag att veckan ska gå fort. Så jag kan jobba klart, fixa med arbetsförmedligen och resten som ska fixas.

Sen när camilla flyttat ut ska jag STOR städa lägenheten och slänga saker. 

Nä nu ska jag gå och handla lite nässprey för. Usch de där pengarna hade kunnat andvändas till bättre saker. Men utan den kan jag ju inte andas.

Sen ska jag fixa middag. Man får ta det man har så det blir stuvad potatis och kyckling nuggets. Vet inte om det passar så bra ihop men det är nog ätbart :)

Nä nu blir det Ica.

Hosta

Alltså seriöst, behöver jag få hosta nu också.

men jag tror ändå det börjar kännas lite bättre. Har inte ont i halsen längre i alla fall.
Sen har jag fått mig en ordentlig natts sömn. Vaknade bara en gång och var tvungen att gå upp och snyta mig och ta lite näs sprey. Men det var lite svårt att somna för att jag låg och hostade så mycket.

Det var länge sedan jag var så här sjuk och länge sist. Har snart varit dålig en hel vecka. Jag är så less så det kryper i kroppen. Men jag blir hemma idag också. Sen blir det till att jobba jävel.

hojt.

Känner mig lite gladare.

Jag har i alla fall kännt mig något gladare idag. Vet igentligen inte varför, men de senaste dagarna har jag i alla fall bara varit på dåligt humör. Men man försöker hålla masken lite grand då man inte bor själv. Är ju inte camilla jag är grinig på. Bara rent allmänt :)

Jag har varit betydligt tröttare idag. Tror det är för att jag slutat med treo och gått över till alvedon. Har sovit lite till och med två gånger idag. Men har nog lite sömn att ta igen också. Men jag sover fortfarande oroligt och vaknar av att jag gör massa konstiga läten,hostar till,snarkar eller snörvlar :P

Jag ger den här förkylningen max en dag till. Annars jobbar jag än fast jag mår skit.
yeah 5 pass kvar. Sen är det slut :)

"god morgon"

Tydligen är inte folk vakna klockan 8 en lördag.

Men jag har i alla fall sovit sen klockan tolv i natt till 7 nånting. Så det är mer sömn än de senaste dagarna.
Men sen klarade jag inte av att sova något mer. Men känner mig trött så kanske går och lägger mig igen om ett tag. Fick ju migrän igår kväll vilket var som pricken över I:et. Vem vill ha migrän då dom redan är sjuka.  

Det är inte bättre idag! det känns som att jag har mer feber än någonsin. Har fortfarande ont i huvet, fast lite bättre än igår är det ju. Är mer vanlig huvudvärk än migrän.

Men jag kommer sjukanmäla mig idag också. Usch jag hatar att ringa dit och sjukanmäla mig.

Nä nu intar jag sängläge igen. Var jobbigt att sitta uppe.

Gnäll

Jag antar det inte är så roligt att läsa min inlägg om min förkylning. Men jag måste ju gnälla av mig någon stans.

Jag tror jag ska ta och lägga mig snart. klockan är 23,15 men det är riktigt tidigt för mig nu för tiden.
De senaste dagarna har det verkligen inte blivit mycket sömn. Så jag skulle behöva lite.
Inatt då jag skulle sova så somnade jag till men dirket då jag somnade började jag snarka vilket gjorde så jag vaknade. Så höll det på i en ond cirkel. Samma blev det idag mitt på dagen då jag skulle ta en tupplur så blev inte så mkt sömn där heller.

Jag hoppas det går bättre inatt. Jag behöver en riktig god sömn.

För det andra tror jag att jag blivit imun mot näs spray nu. Det hjälper inte längre. Jag går där lika täpt som förut, och jag har börjat blöda näsblod. 

Inte lätt inte lätt. 

Om ni inte orkar läsa mitt gnäll om min förkylning så kan ni ju vänta med att besöka mig på några dagar. Tror faktiskt inte den kommer gå över på nån dag eller två till :)  

Gött

Det var jävligt gött med mat. Jag har inte ätit nå kött på en vecka så det var behövligt.

Nu håller Camilla och Hannah på att göra sig redo för att fara ut. Jag ska bara lägga mig i sängen och avlida ett tag.

Hade inte jag blivit sjuk hade jag bara haft 2 pass kvar att göra och dom i helgen. Nu har jag 5, och är inte ens säker på om jag kommer kunna jobba i morgon. Det beror på om jag fått tillbak rösten. Nä värdens förkylning på den mest opassande tiden. Jag blir farbannad bara jag tänker på det.

Aja 5 pass kvar i alla fall.

Dåligt humör

Skulle försöka diska lite. Men gav upp, det var för ansträngande idag.

lyckades sova lite nu i eftermidda. Men bara lite för vaknade titt som tätt.

Jag känner mig arg på tandläkaren. Jag ska aldrig mer gå till tandläkaren  i vilhelmina igen. Jag ska börja gå här i umeå. Fast det kanske jag ändå måste då jag är skriven här nu. Men så är det i alla fall.

Fasen

Att det aldrig går över.

Än fast jag är dålig och igentligen bara skulle vilja avlida så ska jag, Hannah och Camilla göra go middag ikväll. Känner att jag behöver få i mig nån riktig mat. Vi ska steka nå marinerat kött och slänga nå potatisar och morötter i ugnen.

Jag hoppas det är bättre i halsen i morgon och att jag fått tillbaka rösten så jag kan jobba i morgon.


Sömn problem

Jag har inte kunnat sova nå bra inatt. Somnade jätte sent och sover typ en halvtimme i stöten. Sen är jag vaken ett bra tag innan jag somnar om, sover kanske en halvtimme till och vaknar och så håller det på.

Jag har knapt någon röst idag.

funderar på att fara till ica och köpa nån alvedon och halstabletter. Tyckte baa det kändes så jobbigt. Har som noll energi.


Less

Jag är less på det här.

Jag känner mig trött. Skulle nästan kunna sova. Fast det går ju inte då somnar jag ju aldrig i natt i stället.
Men jag tänkte på det. Jag tror jag vet varför jag var så pigg igår än fast jag bara sovit 5 timmar och var sjuk på det. Måste nog ha varit all Treo. Det är ju koffein i det så.

Vaknade ju samma tid idag också och gav upp sömnen för att stiga upp. Försökte sova lite till men var så täpt i näsan så det gick inte. Plus snus torr i käften efter att ha andats igenom munnen hela natten :)

Nu är det bara en vecka kvar tills min inneboende flyttar ut, och förhoppningsvis så får jag hit Patrik nästa torsdag. Men den här gången får vi se till så att inga bilar brinner upp :)


Suck

Inte mot bättringsvägar än. Bara sämre i halsen.
Jag tycker synd om Camilla som måste ligga och höra på min snarkningar nu då jag är förkyld. Kan ju inte andas med näsan vilket gör att jag börjar snarka så jag har till och med vaknat av det. Jag tror inte det är bra för halsen att snarka.

Ja jag kan ju inte ge er någon rolig redogörelse över vad jag ska göra idag. Finns som inte så mycket att göra.

hojt.

Det går inte åt rätt håll

Jag blir bara sjukare, inte friskare. Jag hatar förkylningar.
Jag fryser och svettas om vart annat. Synd att jag inte hittar min termometer skulle vilja se hur mycket feber jag har.

Jag vaknade efter 5 timmars sömn. Kunde inte andas så det gick inte att sova vidare. Klev upp och tog nässprey, en treo och satt mig vid datorn för att gnälla lite till Patrik. Men nu går det då och andas igen. Så ska bara ringa och sjukanmäla mig sen ska jag gå och lägga mig igen.

Hata hata hata..

Nej nej nej nej nej

Jag ska ju jobba mina sista pass. Inte vara dö sjuk, okej det var väl till att överdriva. Men jag har sjuk... Förkyld,snuvig,ont i halsen, ont i huvet, feber och äcklig. Det är värre än igår. Mina förhoppningar att det skulle vara en "endags förkylning" var helt bortkastad. Det här suger och jag känner mig grinig. Kunde inte förkylningen hålla sig i en och en halv vecka tills jag var klar med jobbet. Jag kan fan inte jobba förens det slutat göra så ont i halsen.

Aja nu är det som det är. Jag borde i alla fall ta mig till apoteket och köpa nässprey. Om jag nu inte skulle hitta någon i lägenheten ändå.

Elräkningen damp ner i brevlådan i morse. Fast det var ju inte oväntat har bara gått och väntat på den. Elräkningarna skiljer sig ju verkligen löver sommaren och resten av året. På sommrarna har jag knappt varit här och då har dom varit skit billiga. Nu är dom bara jobbiga :P

Så var det me de

Just nu håller jag på att göra mina sista pass på Online. Snart så är man klar med telefonförsäljning för alltid ;)

Annars vet jag inte vad man ska skriva. Om två veckor flyttar min inneboende ut, och eftersom Patrik nu för tiden ar arbetslös så kommer han vara här hos mig oftare och längre.

Vi håller även på att kolla runt efter lägenheter. Vi låg på första plats på en 3a i holmsund. Men vi var tvungna att tacka nej för jag måste först se hur det löser sig för mig ekonomiskt. Sen blev det ju lite svårt att fara och kolla på lägenheten då Patrik inte hade möjlighet att komma till umeå. Men förhoppningsvis kommer det fler tillfällen. Nä men på ett eller annat sätt är vi nog snart sambos. Efter 4 år tillsammans är det väl nästan på tiden ;)

Patrik är ju inne på att bo i holmsund eller umedalen. Holmsund skulle väl kunna funka. Känns lite sådär Vilhelmina likt fast med bara 20 minuter till stan :P Men känndes samtidigt lite jobbigt att hamna där ute. Umedalen är jag för. Men jag är väl nästan för det mesta tror jag. Bara vi flyttar ihop, sen får det ju inte vara för dyrt heller :) 

nä tror man ska slänga sig i duchen. Man får ju sova själv ikväll också. De senaste två dagarna har jag vaknat kl 6 av att tvn varit igång för då har Camilla somnat med tvn igång. Jag ska visa hon hur insomningstimern fungerar.
Vi höres folket.

Uppe med tuppen

Eller ja nästan. Klev upp kl 7, fast har halvsovit sen kl 5 för då vaknade Patrik och efter det sov jag dåligt.
Så vi hängde typ på låset till skroten så vi var där då de öppnade. Nu är det bara att vänta på att ägarbeviset ska komma så är den där bilen snart historia.

Har i alla fall varit duktig och varit ute och sökt jobb idag. Hade tänkt forstätta med det i morgon.

Fick då gosa lite med Greta idag. Hon har ju varit hos sin farmor och farfar hela påsk helgen så man fick inte träffa hon förens idag.

I morgon far man i alla fall tillbak till Vilhelmina. Ska bli skönt att vara där ett tag.

Vilken dag!

Jag och Patrik hade varit och handlat och var på väg hem till lägenheten. Då började bilen gå konstigt och dog sen, så Patrik svängde in på väg grenen och försökte starta om bilen. Då började det ryka från motorhuven och eldflammor slog upp. Så vi hoppa ur bilen, Patrik ringer 112 och jag ringer till Pappa och bölar över att min bil står och brinner.

Så kom brandkåren och började släcka elden i motor rummet. Sen kommer Vk och folkbladet och börjar ta bilder på min stackars bil. Vk snubben fråga om vi blev rädda och vad vi hette men den andra snubben tog bara nå bilder och försvann utan att säga ett ord.

Sen kom polisen och frågade om allt var okej och sånt. Flera personer körde lite extra sakta förbi,vevade ner rutan och tog kort. En bil stannade till och med framför min bil då den brann som bäst,hoppade ut och tog ett kort för att sedan dra vidare. Brandkåren var i alla fall snabbt på plats eftersom brandstationen bara låg nå 100 meter där ifrån.

Sen fick vi stå där och vänta på att Anders skulle komma plockade upp oss. Vi for runt och letade efter en skrot för att sedan dra hem till han och vänta. Vi väntade några timmar så att påsk trafiken skulle lugna ner sig så vi kunde bogsera bort den. För det var ju en hel del bilar ute på vägarna.

Sen så drog vi den till skroten. Fast så klart så har dom ju inte öppet förens på tisdag, så vi lämnade den utanför än fast man inte fick det. Men Patrik lämnade i alla fall ett medelande på deras telefonsvarare att vi lämnade bilen där och vill dom att vi ska ta bort bilen får dom ringa upp så gör vi det.

Ja det var den bilen det. Min pärla, det var roligt så länge det varade.
Sen så tror det flesta jag pratat med också att det är ett april skämt. Hannah fatta att jag menade det när hon gick upp på vk och läste. Rebecka tror fortfarande inte på mig än fast hon läst på VK. Hon sa nå i stil med "Det där kan ju vara vem som helst bil. De nämner ju inte era namn i artikeln"

http://www.folkbladet.nu/?p=171179
http://www.vk.se/Article.jsp?article=341074


 och så komentaren på vk:Är det inte en Volvo nu igen ?


En sån dag :)

Snart kommer Patrik hit. Tyvär blir han väl inte så långvarig då han ska till sin pappa i ö-vik idag och vara där tills i morgon. Men sen kommer han ju tillbaka igen. Jag tänkte att det var bäst att jag stannade med kissarna här. Dom där katterna (eller puma mest) går inte så bra ihop med hundar.

Jag har nyss tagit och STOR dammsugit. Allt damm måste bort då man har kissar som kommer vara här och gå överallt. Så nu är det till och med rent och fint under sängen, där jag annars är dålig på att dammsuga ordentligt.

Nu ska jag bara ta hand om en liten disk,slänga mig i duchen och sen så kommer nog patrik ganska snart efter att jag är klar med det skulle jag gissa.

Han försökte dessutom lura mig. Han sa: tur man har ett extra däck i bilen för jag fick nämligen punktering.
Självklart så trodde jag inte på det. För då skulle han inte låta så glad. och dessutom skulle han ha ringt till mig då det hände och svurit.

Igår däremot så lurade han mig. Han skulle skriva ut någran CV:n till mig. Så han sa: Jag skrev ut dom i rosa. Gick först på det och blev lite irriterad. Jag vill ju inte lämna ut rosa CV:n,och när han sa att nu har jag redan skrivit ut alla ju så tänkte jag "jaha aja det får väl vara så nu då" men dom tur var så skämtade han ju bara.

Nu måste ju jag hitta på ett bra april skämt så jag kan lura han...

RSS 2.0