Lycksele

Idag for jag, mamma och Patrik en sväng till Lycksele. Mest bara för att göra någonting. Så vi gick på Dollar och kollade lite på stan. Men det var trevligt.

Fast efter det fick jag så ont i huvet så jag gick och la mig då vi kom hem. Sen sov jag i 4 timmar. Så det blir nog svårt att sova ikväll. Men jag har lånat Vänner boxen av Linn så jag får väl ha Vänner maraton i natt :)

Det är nån telefonförsäljare som har ringt mig varje kväll de senaste 3 eller om det är 4 dagar nu. Jag orkar då inte svara. Fast å andra sidan kanske dom slutar ringa då.


20

Jag hade en riktigt trevlig födelsedag. Sen så fick jag mig en ny mobil också vilket var väldigt trevligt.

Har även hunnit med att premiär fiska och fick mig en firre.

Jag och Patrik funderar att fara till lycksele på en liten tripp när vi får pengar. Eller vi kanske ska säga om man får pengar. Man vet ju aldrig hur det blir.

Ja igentligen hade jag som inget att skriva. Ska då ta och se på film med Patrik nu. Hojt

Bakning

Idag gjorde jag i ordning morgondagens tårta. Jag lyckades även med kolakrämen. Vilket jag misslyckades med två gånger i sommras då jag skulle göra tårtan till Gretas dop. Är bara det att jag inte gjorde dubbel sats så ska göra en till i morgon. Hoppas det går bra också. Är så lätt hänt att det skär sig.

Ja annars tror jag väl inte att jag har något att säga.


Villis igen

Ja men då var man i Villis igen. Ganska skönt efter att ha varit i Umeå i en månad.

Ikväll så gick jag och Linn en liten promenad till statoil där hon bjöd på glass. Sen gick vi upp till Larco och kollade på grays anatomy. Jag fick även känna på bäbis magen så jag kände huvudet, det var fascinerande.

I morgon ska jag börja förbereda tårtan. Sist jag skulle göra den misslyckades jag två gånger så jag gav upp. Jag hoppas det går bra i morgon annars så blir jag ledsen i ögat.

Vi har ju även köpt en ny kattlåda till kissarna med kattlucka. De verkar inte riktigt fatta hur som ska ta sig in och ut. Man får trycka in dom och Spike satt där i en kvart och jamade innan han fattade hur man tog sig ut.

cykelnyckel

Igår hittade jag min cykelnyckel efter sådär en månad nästan. Sa jag att jag skulle hitta den då den ville hittas ;)

Nu är jag och Patrik tillbak från Nus efter att han gjort ett mindre ingrepp.

Jag är trött då jag gick upp kl 8 i morse. i vanliga fall går jag upp vid 10 tiden. Ibland händer det att jag sover längre men tycker igentligen inte om att sova så länge. Dagen försvinner ju :)

Nä jag tror jag ska chilla med Patrik ett tag innan jag ska ut på ärenden.

ha en bra dag.

Härligt

Nu fungerar Patriks bil igen. Om jag fattade rätt så var det någon kabel som brunnit så bilen inte fick ström.
Matti hjälpte Patrik att hitta och åtgärda felet, Patrik hade ju aldrig klarat det själv. Det är bra då slipper man åka buss hem.

Troligen far vi hem på Onsdag. Det beror på när jag får tid för att söka bidrag. Patrik kommer hur som helst fara hem då eftersom han ska till AF på Torsdagen.

Tänka sig snart fyller jag 20. Man längtade efter det när man var yngre. Nu känns det inte lika märkvärdigt längre. Jag närmar ju mig bara döden. Haha nä skojade. Eller nog för att jag gör det, men var inte så jag menade :)

Jag har som inge att skriva igentligen. Det har som varit en slö dag. Patrik har hållt på med bilen och jag har bara haft ont i huvet.

Nä om man ska slänga sig i duschen nu.
hojt.

Klar

Nu har jag kollat igenom jobben på platsbanken. Var tvungen att ta en del pauser. Efter ett tag var det trögt att läsa igenom jobben för jag har läst igenom en del. Hittade ett jobb jag ska söka till.
Tycker det är så tråkigt att man ska behöva ha en massa utbildningar eller erfarenheter för att kunna söka de flesta jobb. 99% av jobben som är på platsbanken kräver erfarenhet och/eller utbildning.

Patrik har fortfarande inte kommit hem. Jag har städat lite och diskat. Det jobbigaste med att diska tycker jag är att det tar så lång tid. Jag är så seg när jag diskar för jag skrubbar varje sak i 10 minuter känns det som. Aja över drev en massa men det tar tid. Dubbelt så lång tid som när Patrik diskar :)


Bastu

Att det ska bli så varmt i lägenheten så fort det är varmt ute. Jag håller på att städa (men tog en paus nu) och värmen i lägenheten gör det jobbigt, eller jobbigare kanske man ska säga ;)

Patrik kör Matti till Malå och kommer hem ikväll.

I veckan gjorde jag köttsoppa med klimt. Det var göda och jag känner nästan för att göra det idag igen till middag. Men jag tror nog inte det blir så. Kanske ska göra en sallad i stället. Synd att det ska vara så dyrt bara. Igentligen har jag mer pengar än jag brukar nu. Men jag vart så snål. För det har även gått mer pengar än det brukar de senaste två veckorna :)

Igår så gick jag och Patrik på stan och kollade på inredning. Det var mysigt och jag vill flytta ihop.
Patrik har redan önskat en 30 års present. Dyr jävla knivar. Patrik önskar att vi går ihop och klöper dom. Kommer inte ihåg vad dom hette men såg i alla fall att på Önska kostade en kniv 1300 spän. Men priset varierar lite vart man köper dom. Önska är ju en ganska dyr affär. Men kom ihåg det för jag kommer nog glömma bort det. Fast å andra sidan så är det ju 3 år kvar. Jag och Patrik kanske inte är tillsammans då, men ni kan ju komma ihåg det :)

Nä jag ska gå och kolla på platsbanken efter jobb. När man går på bidrag måste man ju söka jobb. Vilket är ganska logiskt. Men jag tycker det är jobbigt att man måste söka så många jobb då man knappt vet vad man vill jobba med. Mitt förra jobb har gjort att det känns jobbigt att söka vad som helst. Jag trivdes verkligen inte där. Det är en sak att känna åh vad jobbigt det känndes att jobba idag och att känna nej jag vill dö i stället för att fara dit. Jag vill inte känna så igen. Därför vill jag inte söka vad som helst. Och aldrig mer telefonförsäljning :)


Vad har vi gjort.

Sitter och funderar på vad vi har gjort sen den senaste gången jag skrev.

Vi börjar med på tisdagen då vi var hos katarina och grillade. Jag och Patrik åkte buss ut dit. Men i holmsund gick bussen en hel annan vända än vi är van vid. Så i stället för att svänga vänster till området katarina bor i svängde bussen höger. Så jag och Patrik tryckte på stop knappen, men nästa hållplats var i obbola. Så vi hamnade där. Vist kan man väl gå den biten på några kilometer. Men det var blåsigt och vi gick med matkassar så katarina fick slänga Greta i bilen och komma och hämta oss. Sen grillade vi och hade det trevligt. Hem gick det inte heller så bra. Vi ställde oss på fel hållplats så vi fick stå och vänta en halvtimme på nästa buss.

Onsdag tror jag bara att vi satt hemma. Blir inte till att vara ute och flänga lika mycket då inte bilen fungerar.

Igår var vi först och hälsade på Katarina, Matias och Greta på NUS. Greta hade fått lunginflamation och åkt in på akuten på natten med feber kramper och sånt. Där hade hon slutat andas ett litet tag. Men hon var då hyffsat pigg när vi var där och hälsade på. Patrik nämde ett antal gånger att vi ska då aldrig skaffa barn.
Sen for vi och grillade hos Anders och där var vi ända till klockan 23.00 då vi såg på hockey också. Sen så var jag även och hälsade på Camilla och Hannah ett tag då dom bara bor några hus ifrån.

Nu ska jag snart fara in till stan. Ska köpa mig en nagelfil. Jag har bestämt att jag ska ta hand om mina naglar mer. Men jag tycker det är obehagligt att fila naglar så då dom börjar gå av brukar jag klippa dom i stället.

Äsch nu blev det mycket skrivet här. Tror jag slutar nu.

Vi hores.
bye

Bilar

Bilar är bara ett jäkla helvete. Problem med dom hela tiden :)
Patriks bil har bestämt sig för att lägga av. Vi får väl se när Patrk lyckas få i ordning på den.
så våran Umeå vistelse blir nog längre. Kändes som onödigt att åka buss för att vara hemma några dagar när Patrik ska tillbak för att opereras och jag ska fixa med min inkomst. 

Jag kommer aldrig kunna somna inatt :/ för det första sov jag länge. Lika länge som på den tiden Camilla bodde här ;) sen råkade jag somna ett tag på kvällen.

I morgon ska vi i alla fall fara till Patriks syrra och grilla. Det blir nog trevligt. Men nu måste vi ju åka buss ut dit :P

Chili

Igår på festen fick jag smaka lite chili sprit. Det var så här att dom hade lagt värdens starkaste chili frukt i en vodka flaska. Den där chilin finns inte ens i sverige utan dom hade imoprterat ett frö som dom planterat där chilin växte.
Jag fick skit lite men fy så starkt det var. Det brännde i tunga,hals,läppar. Det känndes som att det sprutade eld ur öronen, man blev röd i ansiktet och ögonen tårades och det tog en kvart innan det gick över. Man kände inte ens någon sprit smak.

I dag åt jag,Patrik,Anders,Camilla och Hans på kina resturang till middag. Det var götta.

på Onsdag bär det av till Vilhelmina, men sen så ska vi tillbak igen på måndagen. Så det blir lite flängande fram och tillbak.

nä nu ska jag spela lite spel med Patrik.

hojt

Party

Om ett tag ska vi fara på fest där temat är prinsar och prinsessor. Jag köpte mig en klänning på Gina och en prinsesskrona på öb. Fast den är lite i minsta laget, jah har lite för mycket hjärna.

Sen har vi ätit grillad kyckling från Ica maxi till middag.

Det är härligt väder ute idag. Man blir glad av sol.

Igår kväll for vi till Hannah och Camilla kl 11 på kvällen och spelade kort. Det var trevligt , och för en gång skull var Patrik vaken länge.


Klänning

Sådär då har jag köpt en klänning att ha på bröllopet. Den satt så tajt om brösten så jag behöver varken bh och det är ingen risk att den faller ner. Det är ju bra då det är en axelbands lös klänning. 

Sen så har jag önskat mig ett par skor av Patrik också som jag tror jag kommer få.

Igår så gjorde jag och Patrik en ganska god middag. Vi skar snitt i en korv ring och stoppade i mosarella med balisika och så äppel skivor, efter det la vi korven i ugnen med några tomater och saffran och tomat creme frech. Det var götta och så potatismos till det. Så det blir det till middag idag också :)

Då var man klar

Med telefonförsäljningen.  Igår jobbade jag mitt sista pass :)
Jag hade tänkt avsluta bra och sälja mycket. Men gårdagen gick inte så bra inte många ville ha damernas värd och det var sjukt mycket telefon svarare så var inte så många man fick prata med. 

Men men idag ska man väl till arbetsförmedlingen och anmäla sig arbetslös och sen så måste jag fixa ett arbetsgivar intyg eller vad det heter.


Haha

Det måste vara så att bara för att jag slutar snart så går det bra för mig. Idag satt jag personligt rekord.
Men fick även utskällningen De lux men jag fixa biffen och tillslut vart hon faktiskt snäll då jag sa att jag förstod hon osv.

Nänä vad ska man nu roa sig med tills man blir trött?
Såg ju inte ut att vara nå bra på tv. Får se om jag kanske har någon film på datorn man inte kollat på. Men å andra sidan tycker jag det är lite drygt att sitta framför en dator och kolla på film.
Vi får se hur jag gör.

Ha det gött folket.

Sådär

Mötet gick väl ganska bra antar jag. Var först lite nervös över att jag inte skulle hitta rätt men se det gjorde jag.

Nu ska jag ta på mig kläder och börja dra till jobbet. De har hållit på med ledningarna så min planerade dusch fick jag ta nu. Jag tror jag kommer få en jobbig kväll idag. Jag har ju haft 3 bra och då borde ju bakslaget komma snart. Plus att jag har ont i huvudet. Men jag har nyss fått i mig mat och en alvedon så jag hoppas det går över eller i alla fall att det slutar bli värre.

Patrik gnäller på mig igen över att jag oroar mig så mycket för allt och ingenting. Han tycker jag ska ta problemet när det kommer, om det kommer. Alltså inte göra som nu att oroa mig dagar eller timmar iförväg. Det finns ju en poäng i det han säger. Men det är svårt att göra som han gör. Jag är en person som oroar mig och säkert en dag kommer få magsår av det :)

Nä ska göra mig i ordning och börja traska till stan. Min cykelnyckel har ju som sagt inte dykt upp än. Men jag vet att den ligger i lägenheten någon stans så den återfinns väl snart förhoppningsvis. I värsta fall får jag väl ta den till en cykel verkstad så dom får hjälpa mig med låset. Sen så är det ju dags för en omgång med dammsugaren så den kanske återfinns då :)


Utvilad

Idag känner jag mig ändå rätt så utvilad och finare väder är det ute.

Idag ska jag på möte och sen ska jag jobba. Igår gick det faktsikt bra för en gång skull på jobbet.

Sen så har jag väl inte så mycket mer att säga. Jag längtar tills i morgon i alla fall och så har jag bara två pass kvar att jobba.

Nä nu ska jag slänga mig i duchen.

ha en bra dag.

Söndag

Ja snart var det dags för jobb igen då. Efter idag så jobbar jag bara i morgon och på Onsdag sen är jag klar.

På Tisdag kommer Patrik och jag längtar. Jag har bestämt att vi ska ut på strömspilen så jag får gå på dinsko :) :)

Igår var jag med Emelie ett tag på stan. Det var trevligt.

Nä nu ska jag göra mig i ordning och sen börja dra mig mot jobbet.

hojt

Vilket väder

usch vad dåligt väder det är. Hörde det var vitt på marken i villis.
Förra året den här tiden satt vi hos Patriks morsa i renström med shorts och solade,spelade krocket,grillade och träffade Greta för första gången.

Nä jag tror det är dags att diska undan resten av disken. Ställa tillbak alla saker i badrummet och ta hand om resten av lägenheten.

hojt

RSS 2.0