Chokolade de kagé

Nu är jag mätt, åt resterna från igår till middag och sen blev det kladdkaka eller chokolade de kagè som Hannah säger.

Det blev aldrig så att Hannah sov här igår, hon drog till x3m och festade. Jag följde aldrig mer för jag tycker redan det gått mycket pengar. Det som är kvar måste jag först och främst köpa en födelsedags present åt patrik, parta på www och ha mat för. Köpte den här tröjan igår, tyckte det var en rolig färg :) Och hårfärgen är väl värst, 100 spän förpakning och jag behöver två. Tur att jag bara slingar håret en gång i halvåret :)



Men men annars så har det då inte hänt mycket idag. Jag har roat mig med att spela poker tills hannah kom hit, sen får man väl se vad kvällen bjuder på.

bye


Fläsket

Idag på bageriet så gjorde vi samma som igår, men roligt är det :)
fick sluta tidigare från bordsdekoration kursen så då drog jag på stan och handlade hårfärg och en tröja. Det blev till och med en BH som var på halva rea priset.

Ikväll så ska hannah sova här, vi har köpt en del götta som vi ska äta ikväll. Typ glass,paj och choklad :)
Handlade en del mat också och det gick på 300 spän, tycker det var jobbigt nanting och släpa hem två tunga kassar än fast det inte är långt.

Ne nu ska jag ta och börja laga till riset, ikväll så blir det kyckling med ris till middag :)

Praktik

Ja då har jag fått veta vart jag ska praktisera lite längre in i terminen, det blir 3 veckor på NK i stan med Mirre och 4 på Mitum. Dock utan Mirre och jag har ingen aning om vart det ligger men det fixar sig :) Fick då höra att det jobbade en choklad tomte där när Mirre och Simone var där  som i övrigt var jätte snäll och rolig, men som hade en ovana att ta dom på rumpan.


Idag på skolan fick vi en hög vetedeg var sen fick vi göra vad vi ville av dom, helst skulle vi hitta på något nytt som aldrig hade gjorts förut. Jag hade dålig fantasi och gjorde väl sånt som igentligen inte är något nytt.

Efterskolan så gick jag med Mirre in till stan som skulle köpa snus, sen gick vi nästan ända tillbaka till skolan igen till en körskola som ligger i närheten. Satt där med Mirre i nästan två timmar och sen när hon skulle ut och köra så passa jag på att lifta när dom ändå skulle hålla till och köra på teg..

Nu så sitter jag och väntar på att Mirre ska komma, vi ska se änu en film  kanske göra choklad bollar och sen ska hon sova här :)


Kortdag igen

Ja idag gick vi bara till halv 1, och i morgon är vi lediga. Dock så är det ju tänkt att vi ska jobba hemma, men man kan ju ändå sova ut :)

Framåt 5 tiden kom Mirre förbi, hon stekte upp sin blodpudding och hon fick även lite stuvade makaroner av mig. Den här gången blev dom mycket bättre än förra. Lyckades att inte överkoka dom iallfall, fast det saknades ketchup men he gick ändå :) Efter det så kollade vi på film, ciderhus reglerna eller vad den hette. Helt okej fast jag har ju sett den förut.

Precis då vi var klara med filmen kom även Hannah och jessica och då menar jag PRECIS då filmen var slut så plinga det på dörren.Vi värmde på gårdagens äppelpaj och åt den. Sedan blev det mer film och den gången blev det sjöfarts nytt. Efter filmen så drog Hannah och vi blev lämnade åt ödet. Haha ne men vi spelade iallfall memory och jag vann båda gångerna :)

Morgondagen bjuder väl på sov morgon och jag kanske drar mig in till stan då Mirre är färdig med sitt på körskolan så kan vi ju dra omkring lite där.

Jag vill då ha sommar igen tack :)


Sång till mig

Bjuder också på en sång en kompis sjöng till mig :)

http://www.youtube.com/watch?v=e-i6-zchBn8

Äppelpaj

Nu sitter jag här och väntar på Mirre, vi ska baka äppelpaj och se på film och ha de gött :)




Vi hade bara halvdag på skolan idag så efter det så drog vi in till stan. Jag la undan en tröja på HM som jag funderar på att köpa i morgon. Hade inte med mig nå pengar nu så det får nog bli då, om jag inte har ångrat mig :)


Tror jag vet vad jag ska baka för egen tårta på uppbaket blir nog en frukt tårta bara. Något snyggt och enkelt eftersom det är brist på tid. Blir nog till att vara till skolan redan vid sju så man hinner med allt som ska göras.



Vi gör det en gång till då

Okej nu tänkte också jag blogga, har skaffat en blogg innan också men har aldrig skrivit i den och kommer nu inte ihåg lösenordet.

I helgen har inte jag gjort så mycket ändå, mest bara myst med patrik och handlat lite kläder med mamma.
Myst lite med katterna också så klart, men har knappt vågat röra Puma då hon är ny steriliserad och har ett långt sytt sår på magen, jag vill ju inte råka göra illa hon. Och spike är knäpp som vanligt efter att ha kommit hem från matti så har Spike kraffsat i lådan så det har skvätt sand långt ut i hallen, Vi skojade och sa att han nog letade efter nå ben, och vi är rätt säkra på att det är spike för det är bara han som krafsar som en galning.  

Ja men iallfall så var bussresan till Ume dryg nanting, och kissnödig redan i meselefors var jag också. Framför mig satt  två fjortisar. En av dom sa
- asså i min klass går det typ bara fjortisar, asså jag pallar fan inte fjortisar. Då pallar hon sig inte sig själv heller då antar jag :)

Ne men men i morgon har vi bara halv dag i skolan och efter det blir det väl stan :) 

Bye

Spike tycker inte det är allt för roligt att vara ute

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0