Det funkade, men inte för mig

Det funkade när Patrik fyllde på min comviq dags surf. Men inte för mig.

Igår så hyrde jag ju som sagt filmer och en av filmerna var stolthet och fördom och den är fem och en halv timme lång, och jag har typ tagit igenom mig två timmar av filmen snacka om drygt. 

När jag är hemma i villis igen ska jag lägga upp bilder från dopet och skriva lite om helgen som var.
nu ska jag göra mig i ordning och sen träffa marina.

Jäkla skit

Det går inte bra för mig att fylla på mitt Comviq surf grejs. Så om några minuter blir jag utan internet.

Det har varit varmt ute idag igen, och det betyder att det nästan är varmare i min lägenhet. Jag var i alla fall och hyrde 3 filmer så jag har något att göra i väntan på att maria kommer till stan :)

Blev inte direkt någon shopping idag, lite örhängen bara och sånt.

Konstigt

Nu är jag i stan igen. Det känns konstigt att vara tillbak i lägenheten igen, lite ledsamt också. I alla fall när man kollar på student grejerna som är kvar här. Det känns tråkigt att alla har flyttat här ifrån nu, hade allt varit som vanligt hade jag ringt till någon och frågat om vi skulle gå på stan eller bara sitta och sola eller en picknick i parken kanske? Men det kommer aldrig att hända igen. Men Maria är ju i alla fall kvar,om än hon inte kommer till stan förens i morgon.

Nä nu ska jag ta mig in till stan och shoppa lite kanske.
bye

Fail

Kola krämen till bakningen sket sig. Jag undrar vad det är med bakningen idag? mycket har gått en aning snett idag.
Nu har jag och patrik varit och handlat mer ägg för att göra om den, och Patrik ska pröva den här gången för han tror tydligen att han är något :)

Patrik funderar även på att köpa en ny tv som är 103 cm bred. Men när han mätade nyss så såg han att tv bänken är för liten med bara någon cm. Hahaha synd för han.

Det ser ut att bli avresa kl 6 i morgon bitti. Hoppas man kan sova i bilen. Men ulfs nya bil lever ju om så mycket.


Lite piggare, och en lite ovanligare upplevelse

Efter att jag skrev förra inlägger så gick jag och la mig på soffan och somnade nästan direkt. Jag sov väl nån stanns mellan 2 och 3 timmar. Det känns bättre i fötterna nu, men när jag skulle gå hem så var jag så jävla öm och när jag skulle gå på en liten stig där det var stenigt gjorde det as ont att gå då sulorna på skorna inte är så tjocka. Men jag har värk i benen fortfarande. Ungefär som växt värk, eller ja det är väl ont i lederna jag har eller nå. Nu får man se om det blir nå mer jobb innan v.31. Örjan sa att det är ju inte omöjligt. Jag trivs ganska bra med bagarna där. Dom är roliga dom :)

Men vid 6 tiden så fick jag och Örjan bevittna hur en invandrare satte sig på parkeringen. Ni från vilhelmina kanske vet då jag säger parkeringen som är mitt emot stenmans mot vårat "manhattan" han drog ner byxorna hukade sig, höll i sig mot det rosa staketet och där satt han några minuter och gjorde det han gjorde. Nummer två alltså, dessutom såg han ut att vara på fyllan.

Nu ska jag vänta på att min broder kommer upp. Han ska hjälpa mig med tårtorna till i morgon.

Så nu är han kommen och här ska det bakas.

Upp halv 4

Idag så ringde telefonen 03,26 för att vara exakt. Men det tog ett tag innan jag fattade att det ringde för jag hade på ljudlöst så det vibrerade bara. Men när jag väl svarat så var den Örjan som ringde och behövde hjälp för det var lite av ett kaos i bageriet då frysen lagt av under natten. Så allt bröd hade jäst upp där och blivit förstört, och vilken stank det var också. Luktade ungefär som den där sur degs smeten gånger delux. Rasken var fel inställd så allt bröd där hade blivit övergäst, jag hörde att det är nästan 20,000 som gått till spillo på grund av det. 

Men hur som helst så fick jag sätta igång med brödet som skulle vara till dagens försäljning. Sen fick jag knega med morgondagens bröd. På slutet av dagen fick jag göra Jordgubbs bomber. Det har varit jävligt varmt i bageriet också. Vi hade 30 grader inne plus stressen på det gjorde att man vart ganska svettig. Nä men klockan 1 fick jag i alla fall sluta efter 9 timmar och en rast på 10 minuter.

Jag har även fått jävligt ont i fötterna och det går upp i benen. Jag vet inte vad det är med stenmans, jag får aldrig så ont i fötterna som där. 

Jag är trött också efter att bara ha sovit ca 3 timmar i natt och sen massa jobb på det, och ikväll ska det bakas änu mer. För jag ska göra tårtorna till dopet i morgon. 

Jag lär ju ska somna i soffan snart.

Jobbet

Det har bara gått fin fint på jobbet idag, Än fast jag tog fel recept då jag gjorde franskan och Winerdegen blev kletig. Men jag fick sluta ganska tidigt idag igen, för jag slutade halv 1 idag. Men jag är trött kan jag då lova. Om än det inte var så jobbigt att kliva upp i morse så tog det ett tag innan man såg klart. Ni vet när man är så trött så man ser suddigt innan man har vaknat till liv.  

Nu tror jag att jag ska ta och sola, det är ju så himla fint väder så man måste ju passa på. Vem vet jag kanske somnar där ute. Sen får man se vad kvällen har att bjuda på, Jag har då tvätt tid så jag måste då tvätta lite. Sen så tror jag det blir en tidig kväll för mig. 

Jag ska se till på att bli bättre på att ta kort så jag kan lägga in några bilder. 

Sol,morötter med dipp och fiske

Jag sov längre idag än vad jag kanske borde eftersom jag ska upp och jobba klockan 6 i morgon bitti.
Men när jag väl vaknade så gick jag upp och såg på tv lite och när klockan började närma sig 12 så gick jag och stekte blodpudding åt Patrik som han skulle äta till lunch då han kom hem från jobbet. Så jag har varit en snäll flickvän idag.

Sen efter det så gick jag ut på samhället för att träffa Malin. Vi åt lite glass och gick på apoteket för att inhandla diverse saker. Vi gick även på Ica för att handla morötter och dipp som vi sedan åt på deras altan samtidigt som vi solade. Det var så varmt så man till och med blev lite svettig. Men vi satt då där och solade några timmar. Så nu har man fått färg på kroppen, om än man mest är röd nu. Men det brukar ju gå över till en brunare nyans sen.

Mot kvällen så for vi ut och Fiskade i badviken. Fast vi fick inte en endaste fisk än fast vi metade. Eller ja just det, Patrik fick ju en liten abborre. Det var väldigt frustrerande, annars brukar det ju vara så man nästan får för mycket fisk. Så man mest bara måste sätta på ny mask hela tiden och det hugger så fort man lägger ner flötet, men så var det icket den här gången. Vi tog trampbåten ut och försökte på olika ställen. I badviken är det ju så grunt också så vi körde fast några gånger.

NU ska jag gå och lägga mig för jag börjar ju som sagt klockan 6 i morgon.
bye

Då var man klar

Började kl 6 i morse men slutade redan halv 12. Så det blev en mjukstart idag. Jag fick applåder för mitt arbete vilket mest bara var pinsamt. Ne men det har varit roligt. Dock så måste jag bara friska upp minnet lite vad gäller bakandet där. 

Det var inga problem att kliva upp heller i morse. Men däremot så är jag desto tröttare nu. Så det blir nog en tidig kväll för både jag och Patrik. Inte nog med att jag klev upp tidigt utan jag somnade ganska sent för att kliva upp strax över fem. Sen så sov jag dåligt också och drömde massa konstiga drömmar. 

Som det ser ut så får jag 111 spän i timmen. Ja fast sen så ska det ju dras skatt och sånt också. 

Sova?

Sa jag det att jag sov länge idag? klockan var väl närmare 11 innan jag vaknade. Om jag inte mins helt fel så var den typ kvart i 11. Hur ska jag kunna somna nu då? och jag ska upp senast halv 6 för jag börjar kl 6. I normala fall om jag börjar kl 6 så brukar jag gå och lägga mig klockan tio, senast kl 11. Jag tror jag kommer vara trött i morgon.

Sol och gräsklippning

Det är härligt att det är fin väder ute. Jag har suttit ute på altanen och solat i 2 timmar, det är starkt gjort för att vara jag. Jag brukar vara less efter 10 minuter. Men jag höll mig syselsatt med sofis mode och så kollade jag lite i foto album. Efter det så tog jag och klippte gräset.

Det var som allt jag gjort idag hiten tills. Dom ringde även från stenmans och jag ska hoppa in några timmar i morgon i bageriet. Det lät som att jag skulle hjälpa till att få undan brödet och kommer typ sluta vid lunch.

men lite jobb är väl bättre än inget.


Wollyboll

Idag har även jag varit med och spelat wollyboll. Dom började spela på eftermidagen och höll på till halv 5 första gången. Men halv 5 så var det dags för de flesta att äta. Men sen efter maten var dom sugna på änu mer och då var även jag med. Det var faktiskt ganska roligt än fast jag inte gör så mycket och jag är nog sämre för laget än till det bättre.

Men det har varit riktigt nice med fin vädret. hoppas det håller i sig, men på torsdag och fredag kan det vara dåligt för det blir så varmt i bageriet då solen ligger på. 

Det blir dop i helgen för greta, och i fredags fick jag mysa lite med en lill lill bäbis. Hon var född 6 veckor fördidigt så hon vägde bara 2400 gr, och då är man liten som bäbis.

Bagarna

Både idag och igår har jag och hannah bakat. I går så bakade vi hos mig och det blev hallon/choklad muffins,blåbärsmuffins, choklad och nöt kaka och slutligen havre flarn som jag penslade med marabou mörk choklad.
Men idag så blev det bakning hos Hannah, vi gjorde en tårta som hon och hennes släkt ska äta i morgon. Hennes syrra och nikki var också där ett tag och hjälpte till. Jag hoppas det smakar i morgon ;)

Resten av dagen har det typ hänt nada, eller jag och hanah var förbi malin och degen ett tag men det var typ allt.

Jag är trötter, men jag vet inte om jag kommer lyckas sova om jag går och lägger mig. vi prövar väl, bye

Bil städning

Idag har jag städat insidan av min bil i fyra timmar. Jag var ganska less innan slutet men nog ser det då bättre ut nu. När vi gick upp till Patrik for vi in på OK och nu har jag köpt mig en doft gran jag ska sätta in i bilen i morgon. Vi valde en äppel doft. Hoppas det luktar gott, förökte lukta på förpackningen med det luktade inte så himla mycket. Bara lite och då luktade det då bra.

I morgon hade jag tänkt baka hemma. Det ska bli bärmuffins, havreflarn och choklad nöt rutor. Ska väl kanske baka mer också inom den närmsta tiden, är väl bra att fylla upp kylen lite. Brownies står också på baka listan, men det blir inte till att göras i morgon.

I taket lyser stjärnorna

I natt så sover jag faktiskt hemma på Aspvägen för första gången på länge. Isak frågar om jag bråkat med Patrik bara för att jag inte sover där. Men så är det faktiskt inte, och vi kommer ändå hinna sova med varandra under sommaren. I natt har det varit jävligt varmt också i hans lägenhet. Så halv 7 i morse då han började vakna så frågade jag han om han inte kunde kliva upp nu så det skulle bli svalare i sängen så man kunde sova som folk. Han verkade inte ha något emot att gå upp och det blev också mycket svalare.

I kväll har jag varit med Malin och Hannah, vi gick och hyrde i taket lyser stjärnorna och såg på den. Lite störande var den ändå. 

Jag tycker att det är värdelöst väder ute och det känns inte som om att jag kommer orka skriva i bloggen så mycket i sommar. Nästa vecka ska jag få jobba torsdag och fredag, och på lördagen far vi på dop. 

nä nu ska jag hämta ett täcke och lägga mig framför tv:n där jag säkert kommer sitta ett bra tag i kväll. bye 

 

studentfirande

Idag ska vi fira att jag tagit studenten här hemma. Vi har köpt en stor smörgåstårta och sen har jag gjort två olika kladdkakor en med dumle och en med polly. 

Kom som sagt till Villis igår och nu blir man ju här ett bra tag. Det är med blandade känslor. Jag tror jag kommer bli nådigt less. 

Dagen efter

Igår var det väldigt trevligt på balder. Vi åt gott och drack gott, kan då säga att dom gjorde nog den godaste rosa pantern jag druckigt.

Men inne på X3M var det nästan bara jobbigt. OTROLIGT mycket folk så man kunde knappt ta sig fram. Jävligt kvaft och det var nästan fuktigt i luften av alla som svettades. Jag tror man var mer blöt av annars svett än sitt eget. Men vi hade trevligt ändå.

Jag var väldigt trött då jag kom hem, och mitt i natten så vaknade jag av att en av balongerna sprack.

Jag sov väldigt länge i morse. sen for jag ut på stan och träffa maria och sedan hannah. Vi bestämde oss efter ett tag att fara ut på strömspilen då maria ändå hade bil. Där gick vi omkring och jag köpte 3 linnen på HM, lite mat och diverse saker på ica maxi.

Sen in på stan och lämna igen två filmer som jag och Patrik hyrt och hyra en ny som jag och hannah ska se.
Vi alla har varit jätte sega och trötta. Det är nog vädret som gör det också. Regn och rusk.

Fick bra student presenter också, och rebecka var så gullig och gav oss alla i klassen en tjusig visp :)

För jag har tagit studenten

Idag så var det dags för vi i umeå att ta studenten. Det börjades med champange frukost i döbelnspark. Kvart i nio skulle vi vara på skolan och fotas,lite tidigt kanske.Sen till klassrummet och slå ihjäl lite tid. Mesta tiden ängnades väl åt att skriva i varandras mössor.

Efter det gick vi till aulan för underhållning och tal. Efter halva tiden när vi lyssnade på ett gäng musikare gick brandalarmet. Först så trodde vi det var rökmaskinen som orsakat det så ingen brydde dig så mycket. Men efter ett tag fick vi avbryta för då fick vi veta att det brann på riktigt. Så ut på gården där vi en halvitmme senare skulle ha vårat "utrus" där det redan stod en massa föräldrar. Där fick vi stå i en 20 minuter innan vi fick gå in igen och forstätta. Det var ioförsig bara en liten brand&anlagd dessutom. Var väl någon som var missnöjd med åren på skolan ;) nä men jag tycker det var jäkligt dåligt gjort. Dessutom på student avslutningen.

Sen blev det upp på traktor släpet vi skulle åka på. Efter 3 hundra meter så klev Hannah på min stortå med sin klack så det blöde ganska bra. Tårarna började rinna än fast jag försökte allt vad jag kunde med att hålla tillbak dom. SÅ ont gjorde det ;) Så nu har man en sprucken tå och en blånagel. Ont gör det också, och bara därför har jag slagit i tån ett antal gånger i allt möjligt. Patrik råkade desutom sparka mig på tån och åter igen började tårarna rinna helt ofrivilligt.Vi har åkt och tjoat genom stan och det känns i halsen nu. Eftersom vi nu är bagare så sjöng vi låten en socker bagare.

Sen hem till mig med familjen för gofika :)

Nu har dom dragit och jag sitter och väntar på att klockan ska bli närmare halv 7 så jag kan dra till balder där vi ska äta middag med klassen. Sen blir det studentparty på X3M.

Städning

Jag har påbörjat städningen fast än så länge har jag bara tagit badrummet. Fast det tog en timme så nog är det rent nu alltid. Har även diskat idag. Resten får väl tas i morgon, eller i alla fall en del.

Du vet att du är en äkta norrlänning när:

1. du tycker det är trafikstockning för att

10 bilar väntar på att få köra om en traktor på E10:an

2. "semester" innebär att fara till Piteå Havsbad

på sommaren

3. du mäter avstånd i timmar

4. känner flera stycken som har kört på en ren

5. du naken kan växla mellan ett hett rum

och isande kyla utan att blinka

6. du ser folk ha på sig jaktkläder vid

social evenemang

7. du installerar säkerhetslarm i ditt hus och

tar det som extra tillval till bilen men lämnar båda

olåsta

8. du kör 100 km/t i en halvmeter djup snö och

snöstorm utan att ens blinka

9. minst en av dina grannar bränner sprit hemma

och alla vet om det, t o m polisen...

för det är hans bror

10. du har startkablar i bilen och din fru vet

hur hon ska använda dem

11. din idé om en stor fest är en med massor

av billigt öl, hembränd sprit som smakar kol och

några kompisar som du gått i högstadiet med

12. du tycker sexy lingerie är en silkespyjamas

från Coop Forum

13. renar är bara en del av sceneriet

14. du eller någon du känner har en 4WD pick up

15. du tycker en EPA-traktor är ett suveränt

färdmedel för din son,

mellan moppe- och körkortsåldern

16. du vet vad en person menar när de formar

läpparna till ett O och suger in luft

17. att "klä upp sig" innebär att stoppa in

fleeceskjortan i dina jeans och sätta på sig ett

par rena skoterkängor

18. du uppskattar kulinarisk mat såsom märg

19. du träffar en ny person är din första fråga

vem som är dennes föräldrar/syskon

20. du är stolt över ditt urspung

21. du kan namnge alla som du tog examen med

22. du vet vad 4H är

23. du faktiskt har åkt 20 mil t/r för en fest

24. du i din ungdom "brände däck"

25. du sa "K"-ordet och dina föräldrar hade fått

kännedom om det inom en  timme

26. du har varit på renmärkning

27. skolorna inte stänger för att det snöar

28. du i dina yngre dagar inte kunde köpa cigaretter

i affären för expediterna visste exakt vem du var och

din riktiga ålder

29. det är status att vara tillsammans med någon

från en annan kommun

30. du i princip inte har något val än att vara

"buksvåger/svägerska" med någon du mer eller mindre

känner

31. du tycker att män som har rosa tröjor är gay

32. du tycker att folk i storstan klär sig lustigt

för att två år senare trendigt ha liknande kläder

33. du skryter för dina vänner om dina nya däck

34. du, i din ungdom, visste exakt till vilket

uteställe dina vänner skulle en lördagskväll...

det fanns bara ett

35. till och med fula tjejer är med i

skönhetstävlingar

36. du tar en promenad för att motionera och

5 personer stannar för att fråga om du ska ha skjuts

37. helgspänning innebär att åka till IKEA

38. din lärare förväxlade dig med ditt syskon...

eller din moder/fader

39. "gula sidorna" består av 4 sidor

40. du inte blinkar för att svänga eftersom alla

vet vart du ska i alla fall

41. du ringer till fel person men blir hänvisad

till rätt nummer

42. halva kommunen håller andan när ett företag

hotar lämna orten

43. du skrattar för fullt när du läser detta för

du vet att det är sant och sen vidarebefordrar du

det till alla i din adressbok...vilket faktiskt är

halva stan.

"värstingen"

Idag så blev det tivoli. Vi var sex stycken dom dök upp. men var ju ganska väntat att det skulle vara dålig uppslutning. Jonte var även förbi ett tag så då var vi 7. Men vi åkte även "värstingen" där. Den såg läskigare ut än den var. Än fast jag skrek lite grand. Men det gjorde jag bara när man var höst upp och man lättade från stolen och bara hängde i de där "selarna". Dock var det lite snålt att vi fick åka en sån kort stund. Jag menar det kostade 35 spän per biljett. Det suger att det ska vara så dyrt och det blir då bara dyrare och dyrare. Fast det är väl som allt annat då.

Vi bestämmde att på Onsdag ska vi ha champange frukost i döbelns park kl 7,45 eftersom vi ska vara på skolan 8,45. Fast vi sa att vid regn så blir det inställt, och som vanligt så regnar det ju alltid här i umeå på studenten. Men vi hoppas på tredje gången gilt att det ska vara sol.

I morgon

Så blir det tivoli halv 2 med de som vill från klassen. Men eftersom våran klass är lite trög så kan man ju inte räkna med att många dyker upp ;) 

Annars så har dagen varit totalt händelse lös. Jag har inte ens städat som jag sa jag skulle göra. Så ja det får väl fixas i morgon då. Nu är det också sista veckan vi "går" i skolan. För på onsdag tar vi studenten.

Jag sov länge idag så jag är inte trött. Men ska nog ta och stänga av datorn och kolla på tv i stället. Det fanns inte så mycket här uppe och göra.

bye

Tivoli

Idag for jag,Jessibell och patrik på tivolit. Eller jag och Patrik for ditt ett tag i förväg medans Jessica tog sig in i stan. När vi väl alla var där så bestämde vi oss för att ta en tur " virvel vinden" tror jag den brukar kallas för ibland eller på en del ställen. Jäklar vilken snurr det blev ibalnd och jag blev lite illa mående ett tag efter det där åket, än fast det var väldigt roligt. Efter det var klockan runt halv två och jag och Jessica for på max medans Patrik for hem till Vilhelmina. Jag är inte så förtjust i Max eller igentligen hamburgare i huvudtaget. Men jag offrade mig för Jessibell som hade varit sugen i Två hela dagar som hon sa.

Sen gick vi bara omkring på stan ett tag till jag for hem och hon skulle träffa sin kusin.  
Vi har "bestämt" att till veckan ska vi dra dit folk från klassen och åka värstingen ;)

Sen så blev min klass kompis Simon pappa idag till en liten pojke ( matteo).Nog för att vi redan viste att det skulle bli en grabb, och ska man vara noga så var det igår han kom.

Eftersom klockan börjar närma sig två ska jag nog gå och lägga mig nu. I morgon tror jag att jag ska ta och storstäda också. Lika bra att göra bort det.

Idag då?

Ja vad har vi gjort idag då?
Vi vaknade inte förens halv 10, vilket är väääldigt ovanligt då man heter patrik och sover som längst till halv 8 för det mesta. Vi donade väl på lite här innan vi for ut. Först förbi skolan, skulle lämna matersättnings papperet men som vanligt är det ingen där då jag knackar på. Sen till strömspilen för att köpa alkohol och efter det for vi och hälsade på Patriks syrra och Greta. Åh det är så mysigt att få mysa lite med en bäbis, och nog har hon då växt och blivit tyngre sen sist :P Nä men det var väldigt mysigt. Fast i mellan åt var hon lite små kinkig, men det var nog för att hon var ganska trött. Hmm efter det for vi ut till strömspilen igen men denna gång för att handla på ica maxi, efter det for vi till skolan en till gång men inte då heller var det någon som öppnade. Slutligen så for vi på öb där vi bland annat handlade två grejer till Kissarna. Ja just det jag glömde att vi var förbi patriks broder andres en sväng också för att bland annat hämta tv spel och mitt presentkort.

Sen for vi hem och gjorde middag, såg på tv och jag somnade där ett tag också. När jag vaknat till liv igen for vi på hemma kväll och hyrde film. Rally brudarna tror jag en av dom hette och den var faktiskt bra. Nu har patrik somnat och jag tror nog att jag också ska dra mig till sängs snart :) 
 
eftersom det var så dåligt väder idag gick vi aldrig till tivolit. Vi får försöka ta det i morgon om det blir fint väder.
Någon i klassen som är med på att dra dit på måndag/tisdag och ta något åk?

Bal bilder

Ja igår var man som sagt på bal då. Det börjades med att vi gjorde oss i ordning hemma hos mig. Det tog sin lilla tid och sen skulle vi gå ut och ta kort på oss. Det var lättare sagt än gjort eftersom det blåste som satan. Det var kallt och man blev lite orolig att frisyren skulle ta skada. Sen kom mattias som skulle köra oss. Vi kanske var lite tidiga igentligen. Men vi kom in som par 48 av 500 +. Vi fick en fördrink då vi kom in och sen var det bara att vänta på att alla andra balpar skulle anlända ( vilket tog två timmar) då när alla kommit och klockan var sju så öppnade dom dörrarna till dit vi skulle äta. Måste bara säga att vi var uppdelade på 2 olika rum. Dom som fick det andra rummet hade MYCKET mysigare och finare. När vi väl hade satt oss och sånt där så tog det yttligare en timme innan vi fick förätt vilket var skagenröra på surdegsbröd. Tror vi fick huvudrätten 21,20. Fläsk ytter file med chili och permesan grattinerad potatis, sparris och svamp. Det var gott men ändå lite smaklöst. Klockan 22 fick vi våran efterätt som var vanlij pannacotta med hallon och björnbärs kompott. Nä men det var ändå trevligt där. men samtidigt lite små drygt att det tog sån himla lång tid. Men ändå förståeligt. Men mellan förätten och huvudrätten så var det ett band som spelade RAPP/Hiphopp yo yo yo ey yo ey yo. Vi gillar det inte. Sen hade jag nästan lust att gå och ge friskvårdarna en smäll som inte kunde uppföra sig.

Efter det var det lite disco,cover band och sånt där. Men i disco rummet luktade det Bajs eftersom det var något med avloppen. Jag har aldrig kännt något som luktade så otroligt dåligt någon gång tidigare  Usch säger jag då bara.












Bal i morgon

Ja usch då är det bal i morgon och jag är nervös som fan. Blir till att fara och fixa håret och sminkningen i morgon kl 11. sen tror jag Jessi och Mirre kommer hit lite senare och fixar lite av sitt. Sen blir det till att ta kort och sedan så åker vi väl iväg mot balen. Eftersom det är 500 par så lär det ju ta en jävla tid innan man är framme.

Idag så har jag stortvättat, eftersom det inte var några tider bokade på hela dagen så tog jag två tider för att slippa stressa och få allt tort. Så jag har hållt på med tvätten i 10 jäkla timmar, sen så for jag till Ica för att handla käk. Så klart så skulle det ju spöregna då. Men ja eftersom jag varit upptagen med tvätten så länge så har det inte hänt så mycket annat idag.

Jag ser också fram emot helgen. Då ska vi gå på tivoli vid kajen och åka karuseller :D

Ja jag hoppas jag överlever i morgon.
bye


Vad säger man?

Jag vet inte vad man ska säga om denna dag. Har inte hänt så mycket igentligen. Först skola då, hade inte någon riktigt lektion. Bara betygssnack och klass råd. Nästa tisdag ska vi i alla fall pimpa upp vårat student släp, så roligt det ska bli. Sen så for jag hem och gjorde inte så mycket, pluggade lite inför morgondagen och sånt. Framåt 7 tiden for jag och Mirre till Jessåbe och där såg vi väl igentligen bara tv. Så nu sitter man här igen och borde väl ta och gå och lägga sig snart. Bokade en tvätt tid idag också till onsdag kl 7. Känndes lite jobbigt att gå upp så tidigt för att tvätta.

I morgon ska jag bara en tväris till skolan för att göra ett muntligt prov. Senare på kvällen ser det ut att bli kubb :)

RSS 2.0