Universitetet

Idag klev jag upp "tidigt" för att fara på ett möte på arbetsförmedlingen. Så nu är jag inskriven på jobbgarantin. Vad jag tycker om det vet jag inte riktigt. Fick föresten springa till bussen idag. Såg hur den kom då jag var påväg till hållplatsen. Självklart så kom ju en buss också och ställde sig mitt på övergångstället och väntade på att få komma in i rondelen. Tur det var många som skulle på bussen så den fick stå vid hållplasten ett tag.

Sen mötte jag Hannah,Camilla och en som jag glömt namnet på. Vi gick på företags dagen på universitetet. Massor med företag höll till där med sina montrar och pratade. Dock så var det bara "konstiga" företag där. Alltså inget som jag kommer ha möjlighet att jobba inom.

hm sen for vi hem till Hannah och Camilla vi var även och hämtade kakor som camilla fått, 33 burkar vilket blir ca 10 kilo kakor. Herregud fattar inte hur dom ska kunna äta allting. dom får bjuda på mycket fika.

Sen kom Patrik och hämtade mig. Vi får på Ica ålidhem och handlade. Till middag blev det plocksallad. Jag valde skaldjurs tillbehör. Patrik körde på kyckling. Mycket gott, önska att ica teg också hade sånt.

Jag längtar tills vi far till Luleå. Så jag får träffa mina vänner å mys ungen. Frågan är bara vad vi ska göra av katterna. Djur är härligt men då man ska bort är det faktiskt lite jobbigt :P


RSS 2.0