Dop

Idag har vi varit på Keans dop. Det var trevligt och gött med massa tårta. Men inte uppskattades det att få vatten på huvet, Och farbror Patrik tog mod till sig och läste upp en dikt. Så han har velat om han skulle läsa eller inte.

Men kännde mig lite dålig på kvällen så jag låg hemma och sov i några timmar medans de andra var hos Ulf och Linn och spelade kort. Det känns lite bättre nu. Har dock ganska ont i huvet.

Ja i morgon far vi till Umeå igen. Sen far jag tillbak till Villis på Torsdag och så blir det utgång på Fredag med Malin.

Sen ska vi släpa med Patriks dator till Umeå också för min tyckte det var lägligt att gå SÖNDER. Men Patrik tror han vet vad det är som har gått sönder så han ska ta med sig en sån del som han har liggandes i frådet. Sen får vi hoppas att det är det som är felet. Annars kanske jag måste ta mig råd och köpa en bärbar ändå.

Hojt.

Regn

Hade inte varit ute på hela dagen så vid 7 tiden ikväll tänkte jag gå ut på en promenad. Men det pissregnade ute och blåste. Så det blev bara en sväng till Ica och tilbak.

Om lite mer än en halvtimme kommer Patrik hem från första dagen på jobbet. Blir spännande att höra vad han tyckte. Jag hoppas han kommer trivas.

Jag måste ta och fixa lite i byrolådan så Patrik får plats för kläder så han slipper bo i en resväska.


Blogga?

Jag borde försöka blogga mer. Tycker bara inte att jag har så mycket att skriva om. Flera gånger så loggar jag in på bloggen och tänker skriva. Men det slutar med att jag har idé torka och loggar ut.

Nu har i alla fall Patrik fått jobb i Umeå tre månader framöver. Så vi kommer mest vara i Umeå. Jag var ju även på en arbetsintervju i måndags på Ica kvantum så man får se om man får sig nå jobb.

Idag är det Patriks första dag på jobbet han börjar 13,50 och slutar 24.00.

Men på Fredag blir det återigen att fara till Vilhelmina för då är det dop. Sen tar vi med oss packning och katter och far till Umeå igen.

Nä men det här blir nog bra. Kommer bli lite tråkigt att inte kunna umgås lika mycket med Malin och Linn bara.

hojt.

RSS 2.0