Piteå

Idag bär det av till Piteå.

Jag håller på att packa. Jag packar säkert onödigt mycket. Men jag har bara en storlek på väskan och då man har massa extra utrymme så fyller man vist lite extra. Jag menar det kan ju faktiskt vara bra att ha med sig, man vet ju aldrig ;)

I natt så drömde jag också en mardröm. Jag kände på mig att jag skulle drömma det efter de där 10 minuterna av skräck filmen jag såg. Inte för att jag är känslig och jag tycker om skräckisar. Men jag fick rysningar av den filmen så jag slog på vänner i stället :)
Det är inte speciellt roligt just när man drömmer det. Men efter åt kan man skratta lite :)

Nä nu ska jag ta och diska så jag kan slänga mig i duschen efter det.

hojt


God morgon

Jag bestämde mig för att kliva upp då jag började drömma mardrömmar.

Men känns inte som nån bra dag. Jag har lite ont i huvet och det känns som att jag håller på att bli sjuk.
Jag har frossa, börjar på att bli lite snorig och har ytters lite ont i halsen. Så jag hoppas det inte blir mer så jag blir sjuk. Nu är det ju helt klart OK ändå. Men bara det inte blir värre.

Nä jag ska börja på att göra mig i ordning för att cykla in till stan och lämna in nå papper. Sen ska jag hem och städa. Gårdagens tvätt ligger på sängen och väntar på att bli vikt och undanstoppat. Sen ska jag även diska å dammsuga.

hojt

Jag sa ju det..

Jag sa ju att det skulle bli fint vänder bara för att jag ska tvätta idag.

Ikväll blir det till att se på greys anatomy. Det var ju så spännande sist :)

På Fredag blir det till att fara till Piteå där man ska gå på bröllop. Hem till Villis på Söndag och så tillbak till Umeå på Tisdag och så hem till Villis igen på Torsdag eller Fredag. Det blir mycket åkande fram och tillbak.

Nä men i morgon hoppas jag det blir fint väder för då ska jag gå lite på stan.

Tråkigt

Jag har tråkigt. Jag har som inget att göra längre i Umeå. Inget jobb å inga tillgängliga vänner. De få jag umgås med har jobb och en är i Spanien hela sommaren.

Jag kunde välja mellan tvätt tid idag eller i morgon. Jag valde i morgon för jag hade tänkt fara in till stan idag. Men det regnar så jag orkade inte cykla in dit. Så det är säkert fint väder i morgon bara för att jag ska tvätta. Så jag söker jobb idag i stället. Det är tråkigt och de flesta jobb jag söker är väl inga drömjobb. Men jag måste ju söka jobb för att få pengar. Hannah fråga mig i torsdags vad jag sökt för jobb sen jag fick bidrag. Jag kom på mig själv med att knappt komma ihåg hälften.

Jag önska jag hade utbildning så jag kunde söka dagis jobb. Det är massa dagis jobb ute. Jag skulle nog kunna tänka mig ett sånt jobb. Fast jag kanske skulle bli less på alla ungar. Det är fan jobbigt att ta hand om ungar.

Förra veckan efter att ha varit barnvakt en massa var jag skit trött då jag kom hem. Fast då var det ju 10-12 timmars konstant barnpassning. Hon är ju i åldern "dra i allting, stoppa allting i munnen och stå i soffan" Så fort man kollade bort var det en bok hon lyckats dra ner och få på foten, när man var ute skulle hon smaka på alla stenar. Jag kan inte göra  heimlich manöver på barn. Vet knappt hur man gör det på vuxna. Aja tillbak till saken. Söka jobb är svårt, och som jag nämt tidigare. Varför måste man ha erfarenhet och utbildning för allting. 

Försöker även få tag på min hyresvärd om att hon ska skicka hyran till den här adressen i fortsättingen. Men det var ju lättare sagt än gjort. Har inte fått tag på hon än. Har ringt både igår och idag.

Det var samma förra veckan då jag skulle få tag på min handläggare på skatteverket. Tog typ 3 dagar. Antingen var hon på möte,rast eller så hade hon gått för dagen. Det är inte lätt att få tag på vissa människor.

 
Aja ska väl åter gå till det här med att söka jobb och försöka få tag på hyresvärden.
Hojt

Snart bär det av till Umeå

På Lördag far jag och Patrik till Umeå. Vi ska fara rätt så tidigt då vi ska dra med ett släp och så ska hon som hade lägenheten före mig komma och hämta sina saker. Så det ska vi fixa och sen fara ut till Patrik syrra. Vi ska även sova där. Hon ringde till Patrik idag och fråga om vi ville sova där. Baktanken var att dom skulle få sovmorgon :P

Katarina sa att dom var ganska slut efter allt det här kring Greta och det skulle vara skönt med en sovmorgon. Sen prata dom lite om det och katarina sa:
K- Greta tycker ju om Tone så mycket.
P- Du hon tycker faktiskt om morbror också.
K- Ja det gör hon, men inte lika mycket som Tone.

Haha jag gillare.

Jag har varit i Villis i två veckor och tiden har bara flygit iväg.

Jag och Linn var och fiskade igår och jag och Patrik idag. Men det är inte lika roligt att fiska med Patrik. Han sitter bara och suckar och vill fara. Annat är det med Linn, hon tycker det är roligt. Patrik är helt enkelt en mycket värdelös fiskar partner.


RSS 2.0