Det är inte alltid lätt att vara bagare

Nä för ibland gör det jäkligt ont i fötterna efter en arbetsdag. Idag arbetade jag 10 timmar varav en kvarts rast, resten av dagen stod jag på mina stackars fötter och jobbade. Man kan ju som inte sitta då man bakar. I morse började jag fyra men tiden gick ändå väldigt fort idag och skönt med helg nu.

Jag är trött och ska lägga mig i sängen och vila mina fötter med en bra bok. Fast jag lär ju somna också

Brinnande apparater

Tydligen så lyckas jag få alla elektriska saker att brinna, nyss så brann min hårtork och det luktar förjäkligt i lägenheten.
Senast var det elvispen som brann på min födelsedag.

Snart måste man väl gå och lägga sig, börjar klockan 4 i morgon bitti. Men jag har svårt att slita mig från min bok

Dagen

jag känner mig helt slut,då klockan ringde halv 6 så var jag tröttare än tröttast. Men dagen har ändå flytit på bra, från 12 till halv 3 var jag själv i bageriet och donat på med hallonbomber,grodor och apelsin bakelser. Men jag blev helt slut i fötterna efter dagen :)

Piteå

Vi hade det jäkligt nice i piteå. Kom dit på fredag kväll vid halv 10, där satt vi i husvagnen ett tag och hade det mysigt sen så for vi och åt på max. Det hände väl inte så mycket mer några for ut på området men jag med flera stannade i husvagnen. På lördagen var vi uppe tidigt, först for vi till havsbadet och spelade golf. Efter det körde vi gocart och eftersom det precis hade regnat så var banan blöt och vi sladdade runt som tusan och det stänkte lervatten på en överallt. Efter det for vi till husvagnen igen för att tvätta av oss och en del bytte kläder. Så då vi var klara med det drog vi upp på marknaden och kollade runt lite där, vi åkte en massa karuseller också. En var jätteläskig, tänk er typ vikinga båten som åker fram och tillbak kanske högt upp i luften, det gjorde den där karusellen också men plus att man åkte helt runt så man hängde upp och ner. Ulf piercade sig i ögonbrynet också och jag fick följa med och kolla på. Jag var själv jätte sugen på att göra en i tungan eller läppen, men då det kostade 500 spän fick det vara.

Så då vi var klar där for vi och åt sen började vi dricka, runt 10 betalade vi in oss på området. Men vi lyssnade inte på något band för vi fastnade i öltältet och på nöjesområdet. Men väldigt roligt hade vi.

På söndagen klev vi upp betydligt senare. Vi packade ihop drog på marknaden igen och åt sen så begav vi oss till Patriks mamma där vi åt middag. Så vi var hemma halv 10 på kvällen.

Men helt klart en värd helg.

Fin vädret

Jag är blöt nu, jag fick gå hem i regnet i foppa tofflor och en sommarjacka som inte går att stänga för det har blivit nå med dragkedjan. Det börade öven svida i ögonen så tårar började rinna. Jag antar att det antingen var maskara eller hårmouse från luggen som kom i ögonen. Men annars så har det bara gått fin fint idag. Om än man var lite trött. Somnade 2 i natt och strax efter det vaknade jag igen för att någon spelade musik så högt så jag först trodde det kom från våran lägenhet. Dom höll på ett tag innan dom skruvade ner volymen och efter det var jag skit pigg. Så det har som sagt inte blivit mycket sömn inatt, och i morgon börjar jag kl 4 på morgonen. 

Fegskit

Min pojkvän klarar inte av skräkisar så bra. Han klagade sig genom hela filmen att den var fär läskig och han skrek till och med till en gång.

Idag så gjorde jag värdens godaste potatismos och till det åt vi fiskpinnar. Jag gjorde även en äppel paj till efterrätt som vi bjöd krille på. Sen så for vi upp till han och såg på den där filmen då.

Jag ska nog strax lägga mig. Om än jag inte kommer somna av trötthet så kanske jag somnar av trisstes.
Jag hoppas det går bra i morgon.

snart börjar allvaret

I morgon börjar jag jobba, skulle egentligen inte börja förens på måndag nästa vecka men om jag förstod rätt så ska jag hoppa in för mats resten av den här veckan. Det känns bra att börja på att jobba men lite små jobbigt också. Jag som som är van att sova till tolv på dagarna nu ska börja kliva upp senast halv 6. Och som sagt jag slår vad om att det nu resten av sommaren kommer bli strålande sol. Jag har även bestämt mig för fyra olika ställen jag ska söka jobb på då jag kommer tillbak till umeå. 

Åh

Tredje boken ur twilight serien var så sorglig, jag hatar när det ska vara sorgligt. Ja och läst klart boken har jag också gjort. Nu ska jag bara vänta tills jag får råd med den fjärde i serien. 

Ha

Ser ni? SER NI? i min blogg ingår det nu både bilder och......

STYCKES INDELNING. 

Det var bara nå simpelt grejs och jag var bara tvungen att klicka på ändra redigerare. 


Tisdag då

Idag sov jag längre än jag någonsin gjort tidigare. Men samtidigt är jag ju uppe senare också, men snart blir det ändring på det för på torsdag börjar jag jobba. Säkert så blir det strålande väder också resten av sommaren bara för att jag ska få smälta bort i ett bageri med 30+ grader. Jag hoppas att det inte blir någon dag igen där jag får jobba i nio timmar med bara 10 minuters rast. Det var ganska så jobbigt. 

Ja jag har väl mest bara läst i min bok idag och tyvär så är den snart slut. Jag funderar även på att göra en äppel paj här av äpplerna vi har. Om inte min vän hannah har några planer så kan jag tänka mig att hon är sugen :)

hojt 

Luggen


Yes

Idag fick jag den tredje boken. tyvär så har jag läst nästan halva redan, jag kan inte sluta läsa men samtidigt vill jag inte att den tar slut allt för fort. För jag har inte råd att beställa den fjärde boken. Jag har inte råd med någon ting snart ;) Ja men just det, jag fick en spikmatta av Patrik i lördags. Det var väldigt snällt av han för han vet hur mycket jag velat ha en ( det är inte helt dumt med en pojkvän som jobbar) Dock så måste jag säga att det gör skit ont. Vist det gör inte lika ont efter ett tag. Men hitentills har jag bara kunnat andvända den längre stunder om jag lutar mig mot den när jag sitter i soffan. Till och med det gör ont och då har man inte lika mycket tyngd mot den. Men jag tycker den verkar ganska bra bara man vänjer sig. Jag ska göra ett nytt försök att ligga på den men kanske med en t-shirt på mig. Det ska tydligen inte göra lika ont då.

Åsele helgen

Jag hade faktiskt väldigt trevligt. Det var bättre än de tidigare åren. Vi kom dit på fredagen runt 12 tiden, satt och snackade lite med folket vi tältade med och sedan begav vi oss upp på marknaden som bara är ett stenkast från där vi sover. Om jag minns rätt så började vi med karusellerna. Sen kollade vi in själva marknaden. Ett tag gick jag och Marina själv, vi beslöt oss för att göra det för att gå ett gäng på 7 pers är inte det lättaste på sådana stora marknader. Man tappar bort varandra, man hänger inte med då andra stannar för att kolla in något stånd osv. Men efter ett tag så slöt vi oss ihop med Peter, Anders och Erik också. Sen gick vi tillbak till tältet där vi satt och samtalade ett bra tag tills det var dags för middagen. Vi gjorde upp en eld utan för tältet och stekte upp kebab, stark korv och wokade grönsaker. Nog för att jag petade över all min äckliga kebbab till Patriks talrik. Jag HATAR kebab. Kvällen flöt på och det dracks en del alkohol, nog för att jag bara drack 3 cider på hela kvällen. Senare på kvällen gick jag bort till fotbollsplan, en bit därifrån tältade Mirre och Jessica, där fanns även annat trevligt folk som Andreas och Emil. Jag följde med bort då dom gick mot trillen men det kändes inte värt att betala 200 kronor för att gå in dit. Så jag gick tillbak till vårat tält där dom gjorde upp en ny eld som vi värmde oss. Vi hade mycket trevligt och samtalade och hade det roligt. Sen blev det till att gå och lägga sig, och gud så kallt det var. Sängkläderna hade blivit små fuktiga av kylan och jag frös så jag skakade. Ett tag ville jag nästan gråta för att det kändes så för jäkla kallt. Hade precis somnat då en del av folket kom tillbak till tältet. Ulf och Matti öppnade vårat innertält och la sig över Patrik. Otroligt nog blev han inte sur. Men jag frågade i alla fall om Matti hade problem vilket han fann som väldigt roande. Resten av Åsele vistelsen fick jag höra ett antal gånger " HAR DU PROBLEEEEEM" Ja men inte nog med att dom kom och väckte oss, matti som sov i hanns bil hade bilen på tomgång hela natten för att få värme. Vilket resulterade i ett jäkla oväsende från bilen. Jag hade nästan lust att gå och döda han ett tag. Eller rulla bilen till andra sidan av campingen. Ja men nästa dag så blev det lite karuseller och marknad igen, jag och patrik åt langos till lunch och det var då den godaste langosen jag någonsin ätit. Mot eftermiddagen blev det hemfärd och jessica följde med mig för att vistas i vilhelmina i några timmar i väntan på hennes buss till sorsele. Men jag och Patrik for tillbak till åsele den lördags natten. Vi var inte framme förens vid två tiden allt för att lugna ner en argsen man. Vi var framme i Vilhelmina igen vid 4 tiden. Anders åkte även tillbak med oss till villis men han var inte den arga mannen vi åkte dit för :) Men men det var det här årets Åsele, vi får se hur det blir nästa år :)

Ger upp

Min blogg håller på att ge upp, inte nog med att jag inte kan göra styckes indelning nu har även alla funktioner som att ladda upp bilder,typsnitt och sådant där försvunnit. Irriterande för det är drygt att läsa ett långt inlägg utan styckes indelning och jag tänkte även ladda upp en bild för att visa hur det ser ut med lugg. I morgon far vi till Åsele. Problemet är bara att jag inte vill vara där över natten och jag vet inte ännu riktigt hur jag ska ta mig hem på kvällen. Det brukar vara för kallt,för mycket mygg, för många fulla dryga människor och jag blir aldrig full nog att klara av sådana här tillfällen. De tidigare åren har jag faktiskt varit nykter och det är bara jobbigt. Sen så är det inte så roligt att sätta sig och kissa i höggräs och fullt med folk ett stenkast ifrån. Jag undrar om det var förra året eller förförra men Patrik räknade till att jag hade 48 myggbett bara i svanken. Det gör nästan ont i hela kroppen då man får så där mycket mygg gift i sig på samma ställe. Plus att det sväller upp första timmarna till blemmor stora som enkronor. Aja nog om det, nu ska vi komma på vad vi ska göra ikväll.

Ljudet av ditt hjärta

Idag har jag beställt tredje boken ur twilight serien. Eftersom jag läst klart när jag hör din röst så var jag nu tvungen att beställa Ljudet av ditt hjärta. Jag längtar tills den kommer. Jag läste nästan hela boken inatt. Jag tänker inte säga hur länge jag var uppe ifall mamma skulle läsa. Då skulle hon nog gnälla lite. Nu blire middag. Hojt

Suck på kissarna

Hemma i lägenheten så är katterna relativt uppfostrade. Vist så gör dom saker dom inte får biland. Men trotts allt så är dom ju bara katter, och även människor gör ju saker som dom inte får. Men då vi har dom hos mina föräldrar så är det som att inga regler gäller längre. Dom är på bord och bänkar, river ner lampor och blommor osv. Nu när jag kom hem och parkerade bilen ser jag spike sitta på köksbänken och kolla ut genom fönstret. Jag hittade även en nervält lampa i mina föräldrars rum, och i morse då vi vaknade så hade dom rivit ner en blomkruka. Dom är väldigt olydiga här,vi misstänker även att Spike en gång för något år sen brände tassen efter att ha varit uppe på spisen så den fortfarande var varm, för hanns tass såg ut att kunna ha blivit brännskadad. Det kan ioförsig varit något annat också. Men vi skulle inte bli förvånade. Jag har även idag fått locka fram katterna från det stökiga garaget då jag glömt stänga dörren till pannrummet ordentligt. En gång för inte så länge sedan hoppade till och med Spike ut genom ett fönster. Efter som dom är inne katter är det väl inte så bra om dom var ut sådär och villar bort sig. Tur som var så satt Spike och jamade utanför fönstret då han ville in igen. Nä Patrik lär väl gå och lägga sig då han är klar efter ronden och jag får väl se på mer sex and the city. Och jag har inte glömt bort hur man gör styckes indelning men min blogg verkar ha gjort det! god natt :)

Helgen

Fredag: Igentligen händer det inte så mycket alls den här dagen. Jag vågar fara ut och köra gunnar, Hannah hälsar på och kollar på sex and the city med mig, Patrik kommer hem runt halv 12 från klassträffan, han går och lägger sig vid 1 och jag sitter fortfarande uppe och kollar på sex and the city. Men sen vid två börjar mobilerna på att ringa. Patrik den surisen vägrar fara och hämta någon så det fick jag göra. Så jag hämtar upp Erik och micke och plockar sedan upp kattis och henns bror i samma sväng. Börjar med att köra hem dom två och sedan skulle jag köra hem micke. Men då skulle Micke visa upp huset för Erik så vi två var där till nästan halv 4. Sen när man kom hem så kunde jag ändå inte somna än fast klockan var mycket. Så det blev ganska sent. Lördag: Jag varknar upp vid 12 tiden måste väl klockan varit jag och några fler for på stenmans och käkade glass. Sedan for alla utom jag och Emelie och kollade på folkracet. Så vi gick istället en snabbis genom marknaden. Efter det så följde jag med hon hem och där började vi prata om att jag funderade på att skaffa lugg. Så Emelie gick och hämta saxen och klippte helt enkelt en lugg på mig. Sen blev det lite sminkning och sånt också inför kvällen. Vi började med att grilla här ute på larco. Det var mycket trevligt men då det blev skuggigt blev det väldigt kallt ute så då gick vi upp till ulf och fortsatte festrandet. Där var det också ganska trevligt. Vid halv 11 eller något begav vi oss mot dansgalan. Själv så blev jag inte så full, men däremot patrik. Hahah ja men han får skylla sig själv ;) Nu ska jag bege mig till matti som bor i lägenheten under Patrik :)

Fin vädret

Det är fullkomligt strålande väder idag (Not) Det är kallt,regnar om vart annat och mörkt ute. Att det kan gå från att vara nästan 30 grader ute till typ 10grader.Därför sitter jag inne idag, har kollat lite på sex and the city. Men nu är jag enbart hungrig.och då patrik slutar jobba ska han på 10 års träff för niorna.Vet inte vad jag ska äta, patrik har inget här och jag orkar inte gå hem. Jag har varken bil eller paraply. Min blåsa under foten har blivit stor som en enkrona. Skorna nötte till och med hål i comped plåstret jag satte dit. Tur att jag är ledig nu och inte måste stå på min onda fot hela dagarna.

När jag hör din röst

Idag har jag beställt en boken När jag hör din röst (new moon) andra boken ur twillight serien. Undra om det här är första boken jag köpt? Hoppas dom är snabb på att skicka den.

Svårt att sova

Inatt hade både jag och Patrik svårt att somna. Sen när jag väl somnat så vaknade jag sådär 100 gånger känns det som. Sov inte riktigt bra förens Patrik for till jobbet i morse. Det gjorde så att jag sov ända till 12 för då vaknade jag av att Patrik ringde. Tur var väl det annars hade jag väl sovit änu längre.

Haha kisse då

Roligast idag var väl nyss då jag skulle stänga min resväska som jag plockat upp platttången från. Jag drog igen dragkedjan och lyfte upp den och kände att den var då lite dyngre än när jag lyfte upp den på sägen förut. Så jag öppnade den och där i låg Puma. Inte blir man väl förvånad. Hon ska då krypa in överallt. Tur för hon att jag märkte det. Annars hade hon fått sitta där ett bra tag.

Helg

Då var helgen snart över igen då, inte för att det spelar någon roll. Jag är ju ändå ledig så dagarna flyter som ihop så man har inte så stor koll på när det är helg eller inte. Största anledningen till att man gör det är väl för att Patrik är ledig då. Men samtidigt märker man inte av han så mycket då han mest är ute på vift. Jag ska bara platta mitt hår och sen ta på mig hörlurarna till Ipoden sätta på en bra låt och promenera hem. Det är ganska härligt.Om några timmar får vi dessutom besök av min kusin hennes karl och deras barn. Det blir inte så mycket bloggande nu. Det händer som inge på dagarna och jag har inge att skriva. Sen så orkar jag inte heller. Det blir inte lika mycket datasittande när man är i vilhelmina. men men ny ska jag dra mig

Varmt

Det är varmt inne,det är varmt ute men det är nog faktiskt lite varmare inne. Men värmen kommer i vågor känns det som. Det känns nästan som att man skulle vara i klimakteriet då man plötsligt blir jätte varm och nästan börjar svettas. Klockan är redan sju och det känns nästan som att jag nyss klivit upp än fast jag gjorde det kl 10. Jag har hunnit se klart på min 5 timmars film och varit ute och shoppat lite. Jag har även lämnat igen de 5 filmer jag har hyrt i veckan. Diskat och städat har jag även det gjort. Om än jag har en talrik och två glas kvar att diska innan jag far. Men dom har jag andvänt efter den första disken. Så ja nu sitter jag mer eller mindre och väntar på pappa för sen ska vi bege oss till villis. Klockan är redan 7 och det kan ta någon timme innan han är här. Det lät på han som att han ville stanna till och äta något också innan vi far. Så det blir nog ganska sent innan man kommer hem ikväll. Det känns nästan som att jag inte vill lämna umeå än. Jag kom ju nästan nyss, men jag får ju åka gratis om jag far i dag istället för på söndag. Jag är ganska nöjd med min shopping idag, det blev en svart längre lite pösig skjorta och så köpte jag ett rosa skärp för att piffa upp det hela. Passar perfekt till mina rosa shorts :P

USCH

Jag hade en väldigt äcklig insekt här inne nyss. En långbenskrank den var stor som tusan också och efter att den gick till atack fick jag springa runt och fånga den i en påse för att sedan släppa ut den. Hade jag varit med Patrik nu hade faktiskt han fått he ut den.

Idag var jag först på sjukan. Min nya läkare var okej, men den gammla var bättre. Hon verkade mer intresserad av att gå på lunch rast än att prata med mig. Sen tycker jag nästan det är lite konstigt att dom inte tog något blodprov vilket jag annars alltid fått göra. Jag menar jag kanske får dåliga lever värden? det brukar dom ju alltid kolla upp annars så allt ser bra ut. Men då var jag ju på barn också, dom kanske är nogare där.Det roliga var att hon sa - ja du ska väl inte skaffa barn nu. Innan jag ens ställt den frågan jag igentligen undrade över vilket var ärftlighet och vad man gör om man skulle bli med barn. Jag tror nästan hon blev lite misstänksam då jag ändå hade funderingar kring det ämnet.. Jag tror nästan hon trodde jag planerade något. Men så är det inte, det får då vänta några år. Men jag tyckte det är väl lika bra att veta i tid tills den dagen man skulle vilja ha barn.

Sen gick jag och Maria på stan, vi tog en milkesake, kollade i affärer och hyrde film. Sen for vi hem till hon och vi han se tre filmer innan jag for hem. Så nu sitter jag här och ska snart se på film igen, den är 5 timmar lång så jag har det jag gör.


RSS 2.0