Jag räknar ner

Tills jag får fara till Villis, det är två dagar kvar nu. På måndag så far jag. Jag vill bara "hem" och mysa med Patrik,Katterna, Familjen, äta riktig mat, träffa trevliga människor, slippa jobba osv.

Nä men idag har jag faktiskt varit ledig och typ  för första gången i veckan har jag fräschat till mig lite. Jag fixade till håret,sminkade mig, tog på mig jeans kjolen och de högklackade skorna och gick en stund på stan. Jag har sovit så dåligt hela veckan så jag har varit så trött då jag klivit upp på mornarna och legat och dragit mig in i de sista, så det har typ bara blivit snabbt upp, slänga på sig kläder och lite mascara för att sedan dra till jobbet. Så det känndes riktigt nice att klä upp sig lite. Om än det var kallt att gå i kjol idag :)

Men på stan så köpte jag Lösögonfransar som ska användas på juldagen, ett par stay ups och hårband. Men det är bara lös ögonfransarna som är tänkt för juldagen. Köpte föresten den sista julklappen också.

Nä man ska väl krypa ner i sängen snart, tänkte se ett sista avsnitt av sex and the city innan det blir till att sova. Tänkte försöka ta mig upp i morgon så jag hinner diska och duscha innan jag far på jobbet.

bye

Nu jäklar

Har det julhandlats till Mamma,Pappa,Broder,Ulf,Linn,Anders,Camilla,Christer & Märta. Så nu har man köpt julklappar klart och på köpet blivit fattig som en kyrkråtta. Men vi har haft de bra. Det tog väl en 5 timmar och köpa till alla, Inte för att de är något igentligen. Men Patrik gnällde lite över att han blev svettig. Och självklart så var det ju en hel del folk på stan. Vi var ute på Ica maxi två gånger också. Först för att köpa en julklapp, och sen kom vi på att vi skulle handla grillad kyckling till middag.

Ja nu håller jag på att fixa mat. Sen blir det väl till att bara ta det lungt ett tag och efter kl 6 nån gång ska vi ut till Patriks syster. Det kanske börjar bli en tradition för mig att vara där på lördagar. För två veckor sen var jag där flera timmar och var barnvakt medans de höll på att flytta och fixa. Förra Lördagen var jag där flera timmar och bakade med katarina och idag blir det ju ioförsig bara några timmar vi ska vara där, och inte större delen av dagen. Vi ska nämligen se på någon film och ha LÖRDAGS MYS.


Vill ha helg nu

Jag vill att det ska bli i morgon kväll nu, för då kommer Patrik hit. Men först blir de till att jobba ett morgon pass och sen fara hem och städa upp.

I måndags,tisdags och en och en halv timme idag fick jag sälja fyrklövern. Jag älskar fyrklövern, de går hyffsat bra, man får parata med många gulliga tanter och det är en av de högre provisionerna alltså 30kr och 50 kr.
Men idag så fick vi mitt i allt byta till jäkla Vitalas och sälja Gi-viktkontroll Stabiliserar blodsockret, minskar sötsugen och håller en mätt längre. Det sög,gick hur dåligt som helst idag. Jag vill för alltid sälja fyrklövern. Men tyvär så tog listorna slut så vi har inge mer folk att ringa. Så nu blir det väl i fortsättningsvis Vitalab eller Vitalas helvete :P

Sådär ja, de var dagens klagning av mitt kära arbete. Nä men fram till idag har de faktiskt varit bra. Tills listorna på fyrklövern tog slut som sagt.

www.fyrklovern.se
Där kan ni se vad fyrklövern är.

Julbakning

Idag har jag varit hos Patriks syster och julbakat. Det blev 7 olika sorter sen orkade vi inge mer. Vi tog oss också en pizza till middag. Sen så har man hunnit mata Greta 2 gånger, gosat och bytt en blöja. Den här gången så kissade hon som tur var inte då jag bytte på hon. Det gjorde hon ju förra gången vilket jag tyckte var besvärligt.

Jag har kommit fram till att jag skulle tjäna mer pengar som ARBETSLÖS. Nu jobbar jag ju bara 40-50 timmar i månaden. Får ut en 2000-2500, skulle jag vara arbetslös skulle jag få ut 2500 i månaden utan att behöva dra någon skatt på de. Eftersom jag hatar mitt jobb så känns det nästan lite surt att jag skulle kunna få ut lika mycket utan att behöva plågas med telefonförsäljning  :P

Så knasigt.

Då jag varit hemma i veckan kan jag inte förstå att det är fredag i morgon. Det känns helt fel.

Men det har varit skönt att vara hemma, åkte tillbak till stan idag med 06,00 bussen. Och jag sov som en stock ända till vännäs. Det är ju inte ovanligt att jag gör de då jag åker med tidiga bussen. Men den här gången sov jag ovanligt bra :)

Lagade ett hål i tanden i onsdags också. Först så ville han inte riktigt laga, om jag fattade det rätt så var de för att han inte trodde de var ett hål. Och eftersom det inte blivit större på över ett år så tyckte han vi kunde låta bli. Men då har jag ju haft ont i över ett år också så då blev det lagning tillslut. Och då han lagade så kunde han konstantera att det faktiskt var ett hål. Det var då inte skönt att laga må jag säga.

För det första så tog jag bedövning. Och det har aldrig gjort så ont tidigare. Det strålade ut smärta ända till örat och knakade då han stack in nålen. Jag gissar nästan på att han måste ha träffat en nerv eller något. Sen så tror jag nästan bedövningen bara var till extra smärta. För det ilade då hela tiden och kändes precis som de gånger jag inte använt bedövning. Sen då han lagade så lägger dom ju nån slags remsa runt tanden, och den tryckte han då lång ner i tandköttet så den blev alldeles blodig. och saliv sugen skavde i munnen. Men jag antar att man ska plågas då man lagar hål så man ska sköta tänderna.

Nu hoppas jag att jag inte får nå mer hål innan jag blir rik. Vilket i så fall inte kommer hända i det här livet.


RSS 2.0