Mina drömmar

Jag älskar att drömma. Det är så roligt men ibland så kan de vara lite besvärligt då jag kan drömma flera drömmar per natt vilket innebär att jag inte får så mycket djupsömn vilket man behöver för att bli utvilad.

Men hur som helst, Jag ska berätta om mina två senaste drömmar.

I förrgår drömde jag att Jag och Patrik skulle förlova oss. Vi stod ungefär vid glasdörren till simmhallen på folketshus i Vilhelmina. Men helt plötsligt var vi gifta i samma veva. Jag fick då panik för de var ju inte riktigt de jag hade tänkt mig, 19 år och gift var inte mina planer. Men hur som helst var det fullt med folk i hela bio salongen som skulle fira vårat giftemål, och alla skulle lämna en slant så att jag och Patrik skulle kunna resa till Paris på smekmånad. 

Fast  helt plötsligt var jag gift med Prins Carl philip. Jag var jätte rädd för att göra något fel så jag hamnade i media. Och tillråga på allt så blev jag med dragen av en kompis till en sex klubb där de var meningen att man skulle ha sex med olika personer. Jag var livrädd att någon skulle märka att jag var där,samtidigt som jag var sur på min kompis för jag ville inte alls ha sex med andra och samtidigt kunde jag inte ta sig där ifårn.

Inatt så drömde jag att jag var hög gravid. Jag hade Bf om nån dag bara. Jag var riktigt nervös över förlossningen. Nästan så jag önskade att värkarna aldrig skulle sätta igång och vattnet gå. Helt plötsligt så kom jag på att under de här 9 månaderna hade jag aldrig kännt barnet sparka. Jag kunde inte ens komma ihåg att jag varit på nått läkar besök eller gjort ett ultraljud. Kanske blev jag bara senil? men panik fick jag. Så jag började klämma på magen och hittade vart fötterna låg och huvudet. När jag rörde på fötterna så rörde dom sig och jag fick lite hopp om att ungen levde ändå. Samma kväll så låg jag på soffan och började känna hur det rörde sig i magen och det började trycka på neråt. Jag kände ingen smärta och helt plötsligt hade jag fött en unge medans Patrik var borta på jobbet och en kompis till mig satt i soffan och också kollade på tv. Helt paffa blev vi. Och efter några sekunder så var helt plösligt bebisen 7-8 år... och där vaknade jag. 
ibland så kan jag inte sluta skratta åt mina knasiga drömmar. 

 

Fredags myyyss

Snart ska jag fara och hämta mor och bror på buss stationen. Sen så ska dom väl vara här ett par dagar. Idag var det jobb som gällde,och när jag kom hem var jag jätte trött då jag sov välidgt lite och dåligt inatt. Så även idag somnade jag ett tag på eftermiddagen. Men i morgon är jag ledig och sen får jag se när jag bokar in nästa pass. Om jag är ledig hela helgen eller om jag tar och jobbar igen på söndag. Så var det med de. nu ska jag börja göra mig i ordning :)

Go kväll

Snart är det dags för sängen, men jag kommer omöjligt med stort O kunna somna. Jag sov en hel timme på eftermiddagen så jag fattar inte hur de är ska gå :) Jag kommer vara otroligt trött då jag ska upp och jobba i morgon bitti.

Sen så gick det skit på jobbet idag. Jag tror jag straffas för att det gick bra igår.


Nä men nu ska jag börja stänga ner datorn,borsta tänderna och gå och lägga mig. Får väl se på tv tills jag blir trött :)

God morgon

Nu ska jag strax dra till jobbet. Jag hoppas de int är så jäkla halt då jag ska cykla. Snart får man nog parkera den över vintern.

Det var jobbigt att kliva upp i morse då det var bäck svart ute nästan. Man tänkte bara åh nej jag vill somna om. Speciellt jobbigt var det eftersom det är första morgonpasset på en vecka vilket inebär att jag fått sovmorgon i 6 dagars tid. Men idag och i morgon blir det till att börja på morgonen. Det har sina för och nackdelar.
Som att det är jobbigt att kliva upp och kunderna är surare på mornarna. Men sen så slutar man ju tidigt och har hela dagen framför sig.

Nä nu ska jag dra. Bye

Glöm igår, lev idag, längta tills imorgon

Jag tror min huvudvärk som jag haft i 2 dagar nu börjar släppa lagomt till jag ska gå och lägga mig.

Idag gick det faktiskt bra på jobbet för att vara jag, tror nog jag slog personligt rekord :)
I morgon blir det jobb igen. Men jag har inga förhoppningar om att de kommer gå lika bra.

nu ska jag nog gå och lägga mig
bye

Helt slut på

Igentligen har jag inte gjort nå speciellt idag för att känna mig så trött som jag gör nu. Men att storstäda lägenheten tog på krafterna. Men nu är det fint här.

Pappa var förbi en snabbis här idag. Kanske att jag får åka hem med han i morgon. Det skulle vara skönt, och passar bra eftersom jag änu inte hunnit boka in nå jobb på fredag. Men får jag inte åka med han så blir det nog först jobb och sen hemfärd på fredagen. Än fast jag ingentligen inte är sådär jätte sugen på att fara hem.

Hörde föresten att svininfluensan härjar i lilla Vilhelmina. Skulle ju vara typiskt om man blev sjuk. Och blir jag så sjuk här i Umeå vem ska då ta hand om mig :(

Nä men ska nog lägga mig i sängen och kolla lite på tv ett tag.

Bye

En sån dag.

Dagen började med att Maria kom hit vid halv tio efter att hon varit hos tandläkaren. Vi for ut till StjärnaFyrkant där vi lämnade in Mammas mobiltelefon. Sen for vi till Öb där vi handlade lite små saker. Jag köpte nån hårinpakning,balsam och facemask.

Efter det for vi in till stan, vi kollade snabbt i några butiker sen gick vi och åt eftersom ingen ätit frukost så var vi ganska hungriga. Mätta efter all buffe mat. Där så ringde de från StjärnaFyrkant och sa att de inte kunde fixa mobilen så då vi ätit klart for vi och hämtade mobilen.

Sen så körde vi hem till Maria där vi hämtade hennes gamla matte bok som skulle lämnas igen till skolan. Så vi for helt enkelt till våran gamla kära skola och lämnade den. Gud så konstigt det kändes att vara där igen. Men vi stötte aldrig på någon av våra gamla lärare.

När vi var klar där for vi till strömspilen. Kollade i lite affärer och gick på ica maxi.

När vi var klar där så for vi ut till ersboda och gick på Jysk och Rusta. På jysk så köpte jag en filt som Patrik ska få. Jag tycker han behöver en filt! På Rusta köpte jag en parfym som lukta göda.

Sen till Maria och lämna hennes saker.. Efter det så blev det expo och sen hem till mig.

En rolig sak hände på Mvg gallerian idag. Jag gick på toa och just då så gick brand alarmet. Det tjöt och de sa i högtalarna att alla var tvungna att utrymma lokalen. Haha lägligt just då man är på toa, och Maria som står utanför säger " ehm Tone vi måste nog gå nu". De höll på att stänga alla affärer och en ström med folk skulle ta sig ut från entren. Haha men vi skrattade gott åt det resten av dagen.

Vilken tur dag.

Min vän körde idag in i ett träd. Han hade tur som inte dog eller fick nå skador. Han klarade sig undan med bara blåmärken. Jag är glad över att det gick bra när det kunde ha gått så illa.

Idag är jag sjuk. En aning feber och ont i halsen. Inte så farlig igentligen. Men jag och feber går inte ihop. Jag känner mig jätte dålig av bara lite feber.

Men det lär inte bli värre, så i morgon ska jag då ändå ut med Maria. Våra planer är att köra till Öb, StjärnaFyrkant gå på stan och äta lunch ute. Jag ser fram emot det. var ett tag sen sist vi sågs.

Eftersom jag sovit ett tag på dan idag så är jag inte alls trött nu. Men ska nog stänga av datorn och krypa ner i sängen och läsa då det inte fanns mycket mer att göra på datorn.

så ha de gött folk.

Hellu

Det känns som måndag idag, eftersom jag var ledig igår och jobbade idag. Därför tycker jag alltså att det känns som söndag.

Just nu så känns det nästan som att jag håller på att bli sjuk. Fryser,är jävligt trött och har en aning ont i halsen.

Jag hade gärna haft sovmorgon i morgon också som jag hade idag. Men tyvär så börjar jag kvart över 8.

Ser fram emot tisdag lite också. Då ska jag vara med Maria. Vi ska gå på stan och äta lunch ute. Det blir mysigt.

Sen så vet jag inte hur jag ska göra i helgen. Om jag ska fara hem eller inte. Kändes på ett sätt lite jobbigt med själva resan hem och jobba borde jag också jobba eftersom jag bara jobbar 4 timmar om dagarna.

Men så vill jag ju hem för att jag måste hämta ut koden på posten till min internetbank tjosan som jag vill ha NU! så jag kan flytta över lite pengar medans det fortfarande finns kvar.

Nu tror jag att jag ska stänga av datorn och i alla fall krypa till sängs. Kanske läsa lite eller kolla på tv.

Bye

Idag är jag tröttast

Jag somnade nämligen halv 5 i natt/morse. Sen så vaknade jag halv tio, var upp till halv 11 då jag gick och la mig i sängen igen och somnade strax efter det. Så sov jag till 12 då Anders ringde.

Idag så fick jag panik ont i magen precis då jag skulle gå på stan. Det var så mysko för har aldrig haft ont i magen på det sättet förut. Jag kunde inte stå upprätt utan hukade mig för att det skulle göra minst ont. Sen fick jag ligga i fosterställning i sängen i en och en halv timme innan det gick över. Det var välidigt konstigt. Känndes som att nån stack en kniv i magen och vred om. Trodde nästan ett tag att något gått sönder i magen för mig :P

Aja det gick jag som sagt över och jag kunde dra till stan sedan. Men den där smärtan sög musten ur mig. All energi försvan. Frysa började jag också göra än fast jag låg i sängen med jackan som jag inte ens orkat ta av mig.

Sen så har jag varit på stan, och jag Hannah och Kajsa åt på max.
Men det var typ de, resten av dagen lär det väl inte hända allt för mycket.

bye

Torsdag

Då var det alltså torsdag och snart helg igen. Jag har beslutsångets om hur vida jag ska jobba på Lördag eller inte, jag får bestämma mig i morgon helt enkelt. 

Men både igår och idag har det väl gått hyffsat bra på jobbet. I alla fall bättre än de dagar jag jobbade förra veckan. 

Det har varit bra att det inte varit så fruktansvärt kallt den här veckan på morgonen då jag cyklat till jobbet. För förra veckan var det då förjäkla kallt.

Nä nu ska jag fixa lite här hemma sen ska jag på ica och köpa dasspapper. 

Bye  

Dagarna som varit

Jag har varit hemma i Vilhelmina sen i fredags.
På fredagen hände det dock inte mycket. Patrik tvättade lite sen såg vi nog bara på tv resten av kvällen och la oss tidigt om jag inte minns fel. Ja just det vi raggade runt med Hannah och Mirre också.

På lördagen kom Jessåbe och Emelie vid halv tio. Vi drog ut på mini marknaden och kollde på lite skor. Sen så satt vi mest i lägenheten och spelade Xbox, gjorde oss i ordning inför kvällen och åt middag.
Festen började väl lite smått hos Patrik innan vi gick över till Ulf. Där såg halva gänget på körslaget medans resten som inte var intresserade av att kolla höll igång i köket. Men det var ändå skönt att det blev ganska lungt för min del så jag slapp vara bakis.




På söndagen så for Jessica och Emelie hem tidigt. Jag och Patrik for ut till Robert och Erika där det spelades lite mer tv spel innan vi for in på samhället och köpte Pizza. Det var nog den godaste Pizzan jag ätit. Vi satt en hel hög och trängdes hos Patrik och käkade. Sen så blev det åter igen mer Tv spel. Sen så hände det inte mycket mer. Blev då en väldigt tidig kväll där med.

På måndagen så for Jag och Mamma på en promenad. Fast förs så åt vi lunch på folkan. Jag och Patrik tänkte gå en till promenad på kvällen. Men det blev aldrig av, istället så fixade peter min Stereo i bilen och Patrik bytte däck. Efter det for vi och handlade och så såg vi på film.

Idag är det Tisdag och jag ska ta bilen och köra tillbak till Umeå. Vilket jag verkligen inte är sugen på. Känns ensamt att köra ända till umeå själv också och jag känner inte peppen till att börja jobba igen i morgon. Men jag jobbar väl jävel och far hem om två veckor igen. tyvär så har inte Patrik råd att komma till mig igen så det blir väl jag som får äran att fara hem.

Ja men det var de. Nu ska jag göra mig i ordning, packa lite och sen fara hem till mamma ett tag innan jag far.
bye



god morgon

Det känns inte lockande att cykla iväg till jobbet i den här kylan.
Jag är som jag misstänkte att jag skulle vara... DYNGTRÖTT.

Jag kommer aldrig orka vara vaken i eftermiddag utan kommer säkerligen somna ett tag.

Förutom jobb så bjuder den här dagen på städning av lägenheten.

Nä nu ska jag bege mig ut i kylan och fara till jobbet.

bye

RSS 2.0