Något att se fram emot

Jag vill att det ska bli helg NU! för på fredag kommer patrik my love. På lördag ska jag vara barnvakt åt lilla Greta medans Patrik ska hjälpa sin syrra och mathias att flytta. Jag tycker då att min uppgift är så mycket roligare. Ska försöka komma ihåg att ta med kameran och ta lite kort. Sen önskar jag att jag kan hitta min kamera sladd nån gång så jag kan lägga in lite bilder.Är ju fortfarande en del som vill se hur det blev med brunt hår.Sen så på söndag då patrik ska hem igen så åker jag med för att vistas i Villis några dagar då jag ska till tandläkaren på onsdag.

Klockan är hög tid för middag nu. Så ska sätta igång ungnen och göra vegetarisk ost schnitzel med ost och spenat fyllt ravioli. He blir götta de.

Och till slut så ska jag svara på camillas fråga :)
Hej Tone, det var länge sen man hörde av dig :) Hur går det där borta i Umeå?

Jodu camilla det går framåt. Att jobba som telefonförsäljare är inte ett dugg roligt, och ibland vill jag bara flytta hem. Finns så lite att göra här också då nästan alla har flyttat. Men ibland är det toppen och jag vill aldrig flytta här ifrån :P

Jag och frugan

Idag har jag och frun min ( Maria) varit och simmat. Det var skönt och efteråt så svettades vi i bastun.
Efter det så gick vi in till stan och kollade så att Marias cykel stod kvar på buss stationen där den stått i en evighet nu för att hon aldrig orkat hämta den.

Sedan gick vi på hemma kväll och hyrde en film var.

Det är typ det jag gjort i idag. Jag förstår inte att klockan är bara fem. Känns minst som att det är sju i alla fall.

I morgon blir det jobb och tvättning, på lördag blir det nog stan och på söndag blir det jobb. Så ser resten av min vecka ut.

nä nu ska jag he på filmen :)

Jobb snart

Ja då ska man fara och jobba snart då. Usch jag vill inte. Det känns på nått sätt alltid jobbigare att fara till jobbet då man varit ledig några dagar.

Jag har fortfarande inte hittat sladden till kameran så jag kan lägga in bilder. Men gör det så fort jag hittar den.
men kan ta och svara på rebeckas kommentar i alla fall.

Rebecka:
Bra, Tone, Bra! ;) När du lix lägger upp en bild får du gärna svara på den här frågan i samma inlägg; Har blondiner roligare? Eller är det en myt? Du som nu har färgat håret från blont till brunt borde ju veta ;)

Svar: Ne jag tror inte blondiner har roligare. Jag har fortfarande lika roligt, eller tråkigt hur man nu vill se det. Men jag kan skriva om det skulle ändra sig :) 

Födelsedags firande

Ikväll har vi firat att Stefan fyllt år. Det var jätte trevligt. Vi fick äta god mat och tårta och i mellan åt så fick jag kramp i kinderna av allt skrattande. Jag prövade även deras masage stol. Det var faktiskt skönt att sitta i den ett tag :)

Sen begav vi oss ut i snö stormen. Jag grämdes över att jag glömde ta med mig mössan för de var så kallt så det gjorde ont i huvet. Vi gick först förbi på ungdomsgården och hälsade på och efter det gick vi hem till Ulf och Linn.

Deras naken katt safari är söt samtidigt som den är ganska ful faktiskt :) Men det känns på något sätt inte som att det är en katt man håller i.

Ja men jag har då haft det trevligt ikväll :)

Bye

Tjat

Jag ska lägga upp en bild på min nya hårfärg på fredag då jag får tillgång till min kamera sladd igen.
Är många som tjatar på mig nu om det.

Igår var det en helvetesdag på jobbet. För första och förhoppnings vid sista gången så sålde jag ingenting. En jäkla skit produkt var det och jag ber till gud att jag inte ska sälja den idag igen. Men sån tur lär jag väl knappast ha. I helgen tror jag att jag ska skriva ut nå CVn och gå och söka andra jobb. Det är förjävligt att vara telefonförsäljare. 

  

För övrigt så känns det inte bra just nu. Jag har ont i halsen, ont i huvet och känner mig frusen. Känns som att jag är på väg att bli sjuk. Vilket känndes jävligt jobbigt så jag hoppas det bara är något tillfälligt.

Nä nu ska jag börja på att göra mig i ordning för att jobba. För första gången på två månader ska jag jobba kväll.

bye

No more blond

Ja då var man inte blond längre, nu hör man till brunetterna.

Jag har Mirre och Jessica här. Det är trevligt, och de ska vara här till på torsdag.
Vi har som gått omkring på stan idag,spelat kort,kollat på tv och färgat mitt hår då.

Mirre " I den här lägenheten blir man aldrig trött, Jag blev det en gång och då somnade jag"
Okej helt värdelöst om man läser det, men det lät så roligt då Mirre det.

I morgon har vi stora planer.
Skolan
Ersboda
Stan
kanske öb.

Men nu ska jag slit mig här ifrån.
Göd natt

RSS 2.0