Hannih och camih

Ikväll har jag varit hos Hannah och Camilla. Vi såg på black swan och love or other drugs. Mysigt.

Vi hade i alla fall roligt åt att jag grundlurade camilla igår. Kan dock inte tala om det i bloggen för det är ganska snuskigt :P Aja det är i alla fall typsikt mig att kunna göra nå sånt.


Dagens händerlser

Okej jag vaknade sent idag, men jaja snart ska man ju upp me tuppen då det blir praktik så man får väl passa på.

Hur som haver så ringde hannah idag precis då Patrik farit ut för att fara på iksu med Anders och träna. Hannah ville att jag skulle komma över och jag tackade ja men förbannade hon lite i smyg för att hon inte ringt sådär en minut tidigare så hade jag kunnat åka med Patrik som skulle åt det hållet.

Jag smsade i alla fall Patrik för att beklaga mig lite över det där. Då ringde han upp och sa " ja men du kommer ju inte vara klar på 10 min" Tillsaken var ju det också att jag nyss klivit upp. Jag ba " jooo men jag är klar" Patrik som hunnit till stan sa att han vänder väl om då men då ska jag stå ute och klar då han kommer. OCH jag var inte ett dugg klar, jag var till och med naken. Så fort på med kläder,packa ner datorn, borsta tänderna, på med ytterkläder och så ut. Jag tog till och med hårborsten och sminket och gjorde i ordning resten i bilen på väg dit. Första gången jag gör en hel sminkning i en bil :P

Sen ikväll så har vi ätit chiligryta hos Anders och Camilla. Det var riktigt trevligt faktiskt. Efter maten spelade vi skipo och drack lite likör.

Jaja vi ser vad morgondagen har att erbjuda

Praktik

Var på Ica kvantum idag för att hämta ett papper dom hade fyllt i åt mig som skulle till arbetsförmedlingen. Då fråga dom om jag ville göra praktik i ytligare en månad. Det tackade jag ja till så nu blir det först en månad i bageriet/brödet sen blir det ytligare en i kassan,golvet,spelet och posten.

Det blir nog nice. Fick pröva ut kläder också som jag ska ha på mig :)

Fast sen var det en del av papperet som dom inte kunde fylla i utan det var deras fackman tvungen att göra. Så då fick jag fara in till stan och leta upp handels kontoret och lämna över papperet till dom så skulle dom skicka det till arbetsförmedlingen. Så nu får man hoppas att dom skyndar på och skickar det till af.

Sen fick man ju in pengar idag också så man har handlat lite förnödigheter. Sen ikväll så blir det bio. Jag har även bokat in en tid för en synundersökning till veckan. Hoppas jag inte behöver glasögon. Det känns som att jag skulle behöva det. Men jag kanske bara inbillar mig.

orolig för hälsan

Min hälsa oroar mig. Måste nog säga både fysiskt och psykiskt. Aja men hur som haver. Just nu är jag mest orolig för mina leder. Jag brukar ju ha ont i dom lite till och från, speciellt om man blir lite kall. Men nu har jag haft ont några dagar i rad. Det varierar lite till och från vart det värker. Just nu gör det mest ont i knäna. Om en timme kan det värka i handlederna. Ikväll kanske det gör ont i fotlederna. Ja det varierar lite till och från och sådär håller det på. Ont i fötterna har jag också vilket är lite oroande. Tänk så ont jag ska få under praktiken. Det är då så för mig, då man inte är van att stå hela dagarna i obekväma skor så får man ont. Men det brukar vara värst första och andra veckan sen blir det bättre och bättre. Som vanligt brukar det vara bra tills man slutar på stället :P




Vilhelmina

Vi for till Vilhelmina i torsdags och kom tillbaka till Umeå idag.

Jag har hängt en del med Malin och spelat spel med Robert och Patrik. Annars har det väl inte hänt så mycket mer.

I fredags så ringde de från Ica Kvantum och jag ska få göra praktik där från och med v.10. Det ser jag fram emot men är också nervös.

Nu ska jag försöka vända tillbak tygnet änu mer. Fast nu är det inte så fraligt igentligen. Lägger mig nån stans runt 1-2 tiden och kilver oftast upp vid 9.

Jag är hungrig så det blir nog tidig middag. Men först måste jag diska och det kändes jätte jobbigt.

Jag vill att de ska bli fredag också. Förhoppningsvis får man in pengar då. Just nu är det ganska fattigt med mina 14 kr på kontot. Men förde över pengar till Patrik i början av månaden så han står ju för maten den här månaden. Men ändå det är alltid gött att ha pengar på kortet för annat :)

Praktik?

I morgon ska jag ringa till kvantum och höra om dom har nån praktikplats ledig. I så fall blire att hoppa på praktik i typ en månad.

Igår så började jag och patrik på att rensa. Eller han flyttade mest kläderna från byrån och hede dom i garderoben. Och sängkläderna som var där hede han i byrån. En låda fick även vara åt mössor och vantar och en till alla mina saker som tex smink och hårsaker. 

Men efter några timmar sådär for vi ut och gjorde ärender och när vi kom hem igen kom vi av oss. Och idag har vi inte heller fortsatt. Men i morgon ska jag fan se till att de blir av.

igår så var jag även in på online och fixade ett arbetsgivar intyg.  Usch så konstigt det kändes att vara där igen. Kände mig inte alls bekväm.


Helgen i Luleå

I hegen så var vi i Luleå och hälsade på Ulf,Linn och Kean. Kan ju till lägga att Patrik och Ulfs morsa och lasse kom på lördagen också. Det var trevligt. Dock så kändes det som att alla var så trötta hela helgen. Jag var skit trött. Om man räknar bort fredagen då jag klev upp strax efter 6 på morgonen så har jag ju inte sovit förlite. Däremot har jag sovit lite dåligt så det kanske spelar in.

Vi gjorde som inte nå speciellt heller. Spelade lite spel och chillade. Sen har man fått en dos av bebis mys också.Men jag tycker Kean var lite svår flirtad i helgen :)

När vi kom hem igår så började Patrik klaga lite på att han mådde dåligt. Så inatt vid 2 tiden var han upp och kräktes. Sen igen i morse. Han känner sig kraslig men ändå hyffsat pigg så han har nog en mildare variant och inte vinterkräken. Däremot har nog hans lillebor det. Patrik for dit nyss för Anders ville ha sällskap då han trodde han skulle svimma snart.

Jaja jag hoppas jag inte blir smittad. Och det blir nog inte nå alla hjärtans dag mys i alla fall.


Patrik rensade mitt avlopp i duschen igår. Hade blivit stopp där långt inne i röret någon stans. Han grävde och fick ut lite hår och en stor mutter vart nu den kommer ifrån. Men det blev inte bättre av det. Men då upptäckte han som ett hål för dusch slangen där man spolar in vatten. Så efter att vi spolat ett tag så släppte proppen och nu funkar det bra igen. Så nu får jag antingen se till att rensa där oftare eller sluta lossa en massa hår. Är ju som det som gör att det blir stopp.

Idag har jag varit hos arbetsförmedlingen. Hade tid halv 10 så jag ställde larmet på 08.15. När jag vaknade till i morse och kollade på klockan var den 07,14. Jag tänkte att en minut tills larmet ringer så jag stänge av det och gick upp. Patrik vaknade också och frågade vad klockan var. 08,20 sa jag och han klev upp och satte sig vid datorn. Sen säger han. " är du på fyllan eller. Klockan är ju bara tjugo över sju". Så jag hade tänkt fel och klivit upp en hel timme tidigare. Men det skadar ju inte. Ska ändå se till att ta mig upp tidigare om mornarna.

Jag vill vara rik

Om jag vann en större summa pengar och blev rik skulle jag börja plugga. Till största del väljer jag att inte plugga för att jag är rädd för att ta lån. Känner stor ovilja till det. Enda typen av lån jag känner mig bekväm med skulle då vara ett bostads lån. Jag vill inte leva med en massa lån. Jag skulle aldrig vilja låna om det gick. Men de flesta måste ju ta lån i livet.

Plus att ska jag plugga kommer jag ju inte bli klar på en massa år. Jag vill inte vara 30 innan jag känner att man kan skaffa familj.

Aja idag har det inte hänt så mycket.
lagade chili con carne till middag. Det blev faktiskt göda.

Jag har fortfarande inte köpt någon födelsedags present till patrik. Det måste jag nog göra snart.

tralala

Namn: Tone Elina Strömberg
Piercingar: 1
Tatueringar:0
Längd:165
Skostorlek: 38
Hårfärg: röd
Är du kär i någon: Ja
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ja
Tänker du på självmord: Nej
Tycker andra att du är attraktiv: Nej
Vilket shampoo använder du: Barn ängeln
Vilken parfym använder du: Lite olika
Vad är du rädd för: Gäddor
Gillar du att tvätta: Nja. Men är väl inte det värsta i hushållet som måste göras
Gillar du Berg-och-Dalbana: Jadå

Senaste...
Film du hyrde: Oj då jag har ingen aning. Det var ett tag sen jag hyrde film
Låten du lyssnade på: Total eclips of the heart
Låten du hade på hjärnan: Total eclips of the heart
Låten du laddade ner: Det var länge sedan jag laddade ner någon låt så kommer inte ihåg.
Personen som ringde dig: Hippie Harald (hannah)
Personen du ringde: Hm Patrik
Tv program du tittade på: Vänner
Personen du tänkte på: Hippie Harald

För eller emot...
Långdistansförhållanden: Det har ju sina fördelar men är mest emot
Utnyttja någon: Men vilken normal människa är för det
Teenage smoking: Emot
Köra onykter: MEN emot med stort E

Favorit..
Mat: Hm just nu är det då pasta med phiadelphia sås
Låt: Just nu total eclips of the heart
Dryck: Mineral vatten,vanligt kran vatten eller citron vatten
Film: Jag har nog ingen favorit film. Men senaste riktigt bra filmen jag såg var burlesque

Har du nånsin...
Gråtit över en pojke: Över och över men på grund av
Gråtit över en flicka: Nej
Ljugit för någon: Ja
Varit i slagsmål: Nja om man inte räknar med brorsan
Blivit arresterad: Nope

Antal..
Gånger du varit kär: Några
Gånger ditt hjärta brustit: Hm det har det nog aldrig gjort. Men nog har man blivit sårad
Hjärtan brustit på grund av dej?Ingen aning möjligt vis 1
Personer från grundskolan du har kontakt med: Ett par stycken
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Det har hänt några gånger, men har ingen aning om hur många.
Ärr du har på kroppen: Oj då tänker inte räkna men ett 20tal kanske?

Senaste...
Bok du läste: Hundraåringen
Personen du fick brev av: Haha ingen jäkla aning. Var länge sedan man fick brev.
personen du fick sms av: ´Hippie Harald
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Jadu när jag var hemma senaste. typ en två veckor sen?
Saken du köpte: Kattsand och kattmat
Vad har du gjort idag: Vaknat,diskat,lagat mat och kollat på tv
Brukar du svära mycket: Nej faktiskt inte. Svor mer förut
Hur tidigt stiger du upp: Stiger inte upp tidigt
Gillar du att slåss: Nix
Är du seriös: Nästan alltid
Vad är du allergisk mot: Har inga aldergier
Var har du ont: Idag har jag ont lite här och där
Använder du hårspray: Ja men väldigt sällan
Favorit serie: Just nu är det Glee

Håkan Hellström eller The Ark: Ingen. Men måste jag välja blir det väl The Ark
Bright eyes eller Lars Winnerbäck: Vet inte vilka de första är så det måste bli Lars
Salt eller socker: Salt
Gillar du ketchup: Nja är inte så förtjust i det
Är du glad nu: Nja, inte speciellt. Men inte oglad heller eller vad man ska säga
Var du glad igår: Varken glad eller något annat
Varför?: Well hände inte så mycket igår för att vara på något speciellt humör
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Inte vad jag kommer på
Vad dansar du till: Haha inget i stort sett
Stockholm är: Något man far på semester till
Göteborg är: Har adrig varit dör
Kan du sjunga: Ja men det låter förjävligt
Mer värt än guld: De jag känner
Spaghetti eller makaroner: Makaroner, spaghetti smakar skit
Ett land du helst vill besöka: Grekland

BRUKAR DU :

Titta på dig själv i spegeln: Varje dag
Gnälla : Gnäller aldrig
Sova: Jodå, diggar min skönhetssömn
Ha ångest: Varje dag nästan
Skada dig själv med flit: Nej
Ta mediciner du inte borde ta: Nix
Vilja dö: Nja
Drömma mardrömmar: Det händer
Klä dig i svart: Det händer
Gå till kyrkan: Nja, men nog är man väl i en kyrka nån gång per år
Gå i skolan: Inte på de senaste två åren
Röka: Fest röker ibland
Ljuga: Jo, det händer väl ibland
Hata folk: Ja, det händer väl det också
Lita på folk: Nja inte till 100%

VEM :

Saknar du: Patrik och en del vänner
Vill du döda: Ingen
Rörde dig sist: Patrik
Vill du slå: Ingen
Kysste dig sist: Patrik
Vill du kittla: Patrik men han blir så sur då
Kramade du sist: Patrik
Vill du prata med: Hm jag vet inte. Ingen speciell
Skrek du på sist: Jag skriker aldrig
Vill du vara som: Absolut ingen aning
Sårade dig sist: Patrik
Gjorde dig riktigt glad senast: Hippie Harald
Är vackrast på jorden: Patrik

HAR DU :

För många vänner: Nej
Förföljelsemani: Haha men nej
Tvångstankar: Nej. men har haft en gång i tiden
Någon annan psykisk sjukdom: Inte vad jag vet
Någon fysisk sjukdom: Nej, eller mja kanske. Men ser det inte som någon sjukdom
Någon skada: Nej
Färgat håret: Jadå
Brutit några ben: Nix, och hoppas att det kommer förbi så
Några piercings: Ja 1. Räknar inte hål i öronen som piercings
Egen dator: Yepp
Bra självförtroende: Nja
Kysst någon: Ja konstigt vore det annars
Velat vara otrogen: Nej
Varit otrogen: Aldrig
Stulit någonting: Ja
Lämnat landet: ja
Tuttat eld på nått: Ja
Gjort något olagligt: Vem har inte?

HUR :

Svarar du i mobilen: Hallå. Om jag inte känner igen numret svarar jag med mitt namn
Fördriver du tiden: Slappar vid datorn eller kollar på tv
Mycket pengar har du: Jadu inte mycket 500 kanske?
Tjänar du pengar: Nej
Ofta Bäddar du sängen: När det kommer främande
Ofta diskar du: Varje/varannan dag
Ofta städar du: lite nu och då

TROR DU :

Att du kommer bli något: Nej tyvär inte
På rymdvarelser: Mja ibland kanske
Att folk tycker om dig: Ja en del
På ett liv efter detta: Ibland
fiskar kan tänka: Ja
Att du kommer leva länge: Inte nå överdrivet länge

VÄLJ :

Katt eller hund: Båda
Vit eller svart: Svart
Varmt eller kallt: Varmt
Vatten eller land: Land
Sex eller kyssar: Båda samtidgt
Telefon eller internet: Internet
Musik eller tystnad: tystnad oftast
Bok eller film: Film, Men böcker är också nice
Leva eller dö: Leva

Lite mer onödiga frågor

Hur bor du: I min lilla 1a eller Patriks något större 1a
Brukar du komma i tid: Ja för det mesta
Hur lång är du: 165 cm över marken
Kan du laga mat: Ja ge mig en kokbok så klarar jag allt.
Vad jobbar du med/pluggar du: fritidsforskare
Vad har du på dig just nu: HAHA trosor. Ja men vadå? kläder är väl överskattat?
Har du någon fobi: Ja social fobi :/
Hade du en bra kväll igår: Nej jag hade tråkigt och ångest
Vilket är ditt senaste inköp: Kex choklad med smak av blåbär. Fast den var inte så god
Din favoritdryck på morgonen: Jag börjar alltid dagen med ett stort glas VATTEN
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Socialen
Har du sovit i din egen säng inatt: Ja själv också för den delen.
Vad hade du sönder senast: haha ja änu en talrik. Börjar bli jävligt ont om dom.
Vem snackade du med senast: Putte fnask
Varm favoritdricka: Öhm jag tycker inte om varma drycker.
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Vatten alltid vatten
Alkoholhaltig favoritdricka: bacardi breezer
När gjorde du senast något riktigt dumt: Vadå dumt? Jag gör aldrig dumma saker
Saknar du någon just nu: Ja Luleå folket och mafflan
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Jag vet fan inte. Det är olika från dag till dag.
Något jag stör mig på: Folk som myttar
Intressen: Det är ganska ont om sånt
senaste person du fick en kram av: Patrik
Senaste person du ringde: Patrik
Senaste person som ringde dig: Meeen Patrik
Vad drack du senast: Vatten
Vill du ha barn: Ja visst
Längtar du till din nästa födelsedag: njae börjar känna att åren rusar förbi. Men däremot ser jag fram emot min födelsedag av den anledingen att det då nästan är sommar
Har rakat dina ben någon gång: Aldrig. Nu för tiden kan jag till och med fläta håret 
Är du sugen på något nu: Sommar?
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: men fy. Jag klarar inte av kaffe.
Använder du hudkräm: ja det gör jag. Men inte så ofta som jag borde
Attraheras du av män med skägg: Som Patrik har ja. Men inte nå gubbskägg
Micro-pop eller poppa själv: micro-pop
Brukar du baka: Det händer
Röstade du i det senaste valet: Nej det gjorde jag inte
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Nej!
Vilken låt lyssnade du senast på: Total eclips of the heart
Har någon annan sovit i din säng inatt: Ja en hel del har gjort det
Vad tycker du är äckligt: Snor
Har du pengar på mobilen: Ja en sådär 20 kr

Vad gör man inte då man har tråkigt

FYRA SKULLE

Skulle du vilja vara längre?- Både Ja och Nej
Skulle du vilja väga mer? - Nej
Skulle du vilja ha sex med en kändis? - Hm jag vet inte. Kanske, men inte just nu.
Skulle du vilja dricka dig full nu? - Kan jag ju inte precis påstå

TIO KAN

Kan du röra på öronen? - Nedu. Dom sitter som berg
Kan du slicka dig på näsan? - Nej inte det heller
Kan du kolla i kors med ögonen? - Det kan jag
Kan dina föräldrar lita på dig? - Ja
Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - Självklart. Skulle nog klara mig rätt länge utan att prata
Kan du vara på fest utan att dricka? - Yes. Fast är oftast inte lika roligt
Kan dina vänner lita på dig? - Ja
Kan du tänka dig att pierca naveln? - Gjorde det då jag var 14. Tog ut den för nå år sen och hålet har inte växt igen än.
Kan du suga? - Ja på allt möjligt
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - Jo men ibland är det svårt

FEMTON HAR

Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - Haha men ja
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - Nej aldrig :( jo men självklart har dom det.
Har du ett syskon? - Jepp
Har du varit full den här månaden? - Icket
Har du någonsin haft sex med någon? - ja
Har dina föräldrar ljugit för dig? - Vet inte. Men det har dom nog. I alla fall nån vitlögn
Har du redan tröttnat på dom här frågorna? - typ..
Har du borstat tänderna den senaste timmen? - Ja
Har du pussat någon som är fyra år äldre? - Verkligen ja
Har du haft sex med någon som är fyra år äldre? - Igen ja
Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? - Jag har ett förhållande. Han är 7 år äldre
Har du ljugit på någon fråga än då? - nej

TJUGO VEM

Vem är din bäste vän? - Är nog Linn och Malin
Vem älskar du? - Patrik,familjen och vännerna
Vem hade du senast sex med? - Mycket bra fråga, Eller? :P
Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det? - Familjen
Vem pussade du senast? - Patrik
Vem kan du berätta allt för? - Ingen
Vem hatar du? - Ingen, men ogillar gör man väl
Tänt eller släckt när du ska sova? - Helt klart släckt. Men nog kan jag sova med tänt om det skulle vara så.
Har du gråtit i skolan nån gång? - Jadå
Har du någonsin sminkat dig som punkare? - Nä. Eller kanske oseriöst någon gång. Men det vettifan
Vilken färg har din jacka? - svart
Använder du långkallingar? - Väldigt sällan.Brukar föredra att frysa än att ha som obekväma sakerna på mig.
Har du varit med i en rättegång? - nope
Vilka språk talar din mamma? - Svenska och hon kan väl lite engelska
Senaste piercingen? - Bröstvårtan
Gay? - Vad som nu menas med det? men jag är det i alla fall  inte.
Har du däckat/spytt för att du druckit? - Aldrig däckat men spytt
Har du haft en stalker? - Nja inte riktigt. Men en dryg kille som aldrig slutade ringa mig.
Minns du din/dina musiklärares namn?- Ja faktiskt :P
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar? - Nej usch. Jag vill inte bli haj mat
Vad skulle du säga om jag sa att jag va kär i din bror? - Ta för dig
Har du varit utomlands? - Ja italien och polen
Vilken tid gick du upp i morse? - 09.15
Vad ska du göra efter det här? - sova :D


RSS 2.0