Ont

Jag får så ont i fötterna av att stå i 8-9 timmar och baka. Nu har det gått över lagomt till man ska gå och lägga sig.
Igår köpte jag och Patrik träningskort på body center så har varit där och tränat både igår och idag. Igår så kontitions tränade vi mest på crosstrainern, idag la vi till mer styrka också. Så jag kommer ha värdens träningsvärk i morgon. Känner av det redan nu. Ja men tanken är i alla fall att vi ska fara varje dag efter att jag slutat jobba.

Jag väntar på att Ulf och Linn ska få sin unge snart. Men än fast vattnet gått verkar det inte riktigt vara dags änu. Men snart måste det ju vara dags på riktigt.

Aja är väl dags att göra sig klar för sängen.
hojt.

En dag med Marina

Har varit med Marina större delen av dagen. Det var faktiskt nice. Vi började med att gå på stan. Sen for vi hem till hon och jag färgade hennes hår. Gud så nervös jag var. Håret var ju i nån orange nyans. Självklart så var det något parti som inte fick tillräckligt med färg. Men det vart ändå inte så dåligt. Såg ju ut som att det var slingor. Brunt hår med orange slingor :)

Nä sängen nästa eller?


Vad ska man göra idag?

Först blir det handelsbanken. Sen ska jag lämna in nå papper och ringa AF. Sen ska jag nog gå en sväng på stan och sen kanske lägga sig ute och sola.
Jag hoppas min bok som jag har bestält kommer idag så man har något att läsa.

Igår kväll träffade jag Hannah. Så vi såg på film hos sussi. Farsan såg vi på och den var väl sådär.

Sen så kanske det blir utgång på Fredag om man fortfarande är kvar i stan :)

Söka Jobb

Sitter och söker jobb. Jag har ett jobb till att söka innan jag är klar. Jag vill vara ute nu. Är ju som ganska fint väder. Patrik är och hjälper matias så jag har tråkigt.

Igår så var vi på bio och såg nya twiligt filmen. Så man fick se den till slut. Det var ju slut sålt sist vi skulle se den.

Igår när vi kom hem efter bion trodde vi för ett ögonblick att puma hade hoppat ut genom fönstret. Vi hade lämnat det lite öppet då vi for på bion och då vi kom hem stod den öppen på vid gavel. När Patrik lockade på katterna så var det bara Spike som kom fram. Men vi hittade Puma under täcket. Hade ju inte varit så roligt om katten sprungit bort.

Äsch borde försöka söka det där sista jobbet nu.


Killar

En sak som jag har tänkt lite på. Det är när killar skyller i från sig på sina partners när dom inte vill/orkar göra något. Tex Patrik om han inte orkar spela nått av hans data spel med grabbarna så brukar det låta." Nä jag får inte spela för tjejen ikväll"

Jag skulle aldrig säga "nä jag kan inte göra det för jag får inte för Patrik" Jag kan inte ens tänka mig att han skulle säga att jag inte för göra något på riktigt heller.

Jag fattar inte varför dom gör så. Eller så är det bara Patrik som gör så :)
För det första så låter ju Patrik som värsta toffeln och jag som värsta bitchen.

Eller när han överdriver något jag har sagt. Som för någon dag sen då Anders skulle komma förbi och jag sa skämtsamt att "ja du ska ju veta att ni kommer då inte få sitta här och spela tv spel till klockan 1 inatt" Jag skojade bara och han måste ha fattat det efter att han spelade upprörd och sa "mäh det bestämmer väl inte du". Sen ringer Anders och Patrik säger lite buttert och med tillgjord röst att "Ja Tone sa då att vi skulle veta att vi inte fick sitta här och spela tv spel sent"

Eller när han säger till Ulf, dock skämtsamt att ja i det här förhållandet får man då aldrig sex och så jöxade man för en timme sen.

Jag förstår inte vad grejen är. Är det nån tävling om vem som har jobbigaste tjejen.

Och killar gnäller så mycket över deras tjejer. Patrik gör det. Så fort man har tjaffsat lite så springer han och berättar det för någon polare eller brorsa. Själv så pratar jag väldigt sällan om en sån grej med någon polare.

Haha ja det är lite komiskt ändå, och lite irriterande.
Fast med det här så menar jag ju inte att jag aldrig försöker få han att inte sitta vid datorn ( det händer faktiskt ganska ofta men då kan han sitta väldigt mycket också som de flesta vet) Ibland så är det skönt och ibland så är det trist. Jag vill ju faktiskt inte att han ska sitta och hålla mig i handen hela dagarna. Men i bland kan man ju hitta på nå roligtare.

Att jag aldrig försöker säga att då får det vara nog.
Eller aldrig nekar han sex.

Men man behöver ju inte överdriva ;)

Min älskade dock ibland väldigt knasiga Patrik <3

Jobb

Det ser ut att bli lite jobb för mig i sommar ändå. Idag ringde Mona från "Stenmans" och frågade om jag kunde hoppa in och jobba lite. Nu vet jag ju inte exakt hur det kommer bli och hur mycket. Som det lät kommer jag kanske få vara lite i serveringen också. Men det blir nog bra. Förhoppningsvis behöver man inte gå på bidrag nån månad utan leva på pengar man faktiskt tjänat på hederligt arbete :)

Men jag är lite nervös också som alltid. Det är ju så långt mellan gångerna och första dagen brukar kännas lite.. Ja hur man nu ska beskriva det :) Så snart är det dags för onda fötter och tröttheten på fredagarna som får en att somna kl 6 på eftermiddan efter att ha börjat kl 4 hela veckan. Om det nu blir nån sån vecka vill säga. Det var så sist i alla fall :)

I morgon blir det i alla fall Åsele. Bara över dagen eller om man stannar återstår att se.


Baknings redskap

Jag vill ha en förpackning spritspåsar i palst. Ni vet sånna vi hade i skolan och som dom har i bagerin. Vart får man tag i sånna? Jag vill ha, och tyllar. Tänk så roligt det skulle vara att göra tårtor då. Brödkorgar skulle jag också vilja ha. Ni vet sånna i trä som man låter brödet jäsa i.

Jag skulle vilja ha många saker som man hade i bageriet. Det skulle vara så mycket roligare att baka med lite riktiga redskap.

Hittade sidan www.bagarenochkocken.se där det finns lite. Men fortfarande inga spritspåsar i plast. Hur många var det i en sån där förpackning 50? 100? och då man är klar snör man dom bara åt skogen ;)

rebecka vet du vart man kan få tag i sånna?

Otaggad

Jag känner mig grymt otaggad och trött. Trist väder är det också för grillning och en kväll ute.
Men det kanske blir bättre sen bara man kommer igång :)

Jag vet inte vad jag ska ha på mig ikväll heller. Har som inga party kläder för ett trist väder ;)

Igår så gick vi en sväng på marknaden och åt på nyöppnade "stenmans" det var fint där.
Sen var vi ute en sväng i badviken och avrundade kvällen med en film och krille.

Nä man ska väl snart fara ut och handla lite kött till grillningen. Sen ska man väl ta och hitta nå kläder och göra någonting av håret.

Hojt

Dansgala?

Så då var det hembygdsdagarna igen vilket innebär dansgala. Man får väl se om man löser in sig. Men party blir det i i alla fall. Vi börjar kvällen med grillning och jag har varit på systemet och laddat upp med lite alkohol. Men jag ska försöka ta det hyffsat lungt. Det har hänt att man blivit så bakis så man inte riktigt känner suget helgen efter då det är åsele.

I går var vi och grattade Robert som fyllde år och fick tårta. Två olika dessutom. Innan det så gjorde jag en god kyckling gryta. Jag tycker jag är ganska bra i köket när jag väl gör någonting ;) Så fick jag ju MVG också i matlagnings kursen på skolan.

Jag sitter och kollar på serier på tradera. Man skulle ha köpt sig någon serie så man har något att kolla på då det är dåligt väder och Patrik sitter och nördar sig framför datorn. Eller på nätterna då jag oftast är vaken nån timme eller två längre än Patrik. Det finns ju en hel del billiga. Så det kan ju vara värt att köpa någon man aldrig kollat på och se om det är någonting bra att se.

Patrik har lagt upp sin bil på blocket. Så snart kanske han har en ny bil. Fast jag tycker faktiskt om den han har nu :)


Lite bilder


RSS 2.0