Argh

Hela veckan har jag bara känt mig såååå less, och förbannad. Inte så att jag är sur och grinig. Det är ingenting som påverkar andra utan irritationen finns i kroppen. Har lust att slå ner någon.

Två dagar kvar sen är det helg. Är även de sista två dagarna som jag ska vara i bageriet. Sen byter jag station och jag är nervös :P

 nä jag ska väl dona på innan det blir greys. Igår skulle jag se på de desperata hemmafruarna men jag var så trött så jag somnade efter ca 20 minuter. Så det kan gå. Än fast jag somnade tidigt var jag då inte pigg i morse och jag har typ varit trött och seg hela dagen.

Tjoflöjt

Fort var de gjort

Dagen har gått så jäkla fort. Det finns fan inte. När jag for där ifårn så kändes det som om att jag lätt kunde ha jobbat 9 timmar till. Nä men jag hade i alla fall kunnat stanna nån timme för att hjälpa dom då de var ganska mycket att göra. Men jag var tvungen att fara till arbetsförmedlingen innan dom stängde.

Idag har vi haft demo på butterkakor. Ni vet när man står vid sånna där bort och ger smakprover. Inte för att jag stod där då. Vi har gjort  hundratals butterkakor idag. Folk köpte som fan nu på löningsdagen.

Om några timmar anländer border till stan. Själv håller jag på att tvätta och har precis diskat. Nästa helg blir det Luleå. OCH LINN LINDHE ta och blogga lite nu.

Hajlå

I morgon är det fredag :D veckan har gått skit snabbt. Hoppas morgondagen också går lika snabbt. Men jag är skeprisk. Förra veckan efter att man haft lunch rast så seeeegade sig verkligen tiden.

I morgon kommer broder hit och hälsar på i helgen (: vi ska gå lite på stan och så ska vi se på bio. Sen får man väl se vad man hittar på :)

Nu är jag jäkligt trött må jag säga


Slut på veckan

helgen har varit grate. I fredags efter jobbet drog jag till Camilla. Vi tog ett glas vitt vin/såg på film och spelade kort.

I lördags var jag sugen på att dricka lite mer vin. Så jag köpte mig en vinare som var riktigt god och for till Camilla. Efter att jag druckit upp min vinare och Camilla tömt restrerade från hennes box for vi till nicklas där Patrik,Anders och Matti också var. Så där spelade vi lite poker, drack lite snaps och grogg för att sedan dra i väg till origo. Matti var snäll och bjöd jag och Camilla på drinkar. Efter att vi varit där ett tag tänkte vi dra till corona. Men när vi väl var där orkade vi inte betala in oss för klockan var ju trotts allt 1 och det kändes ovärt att betala in sig den tiden. Vi käkade lite och sen drog vi hem. Med tanke på sprit intaget igår trodde jag att jag skulle bli bakis idag. Men icket då, jag har mått prima idag :D

Ja det var de. Snart blir det sängen. Jag trivs bra på praktiken och dagarna går fort. Men fy fan jag vill ändå inte jobba i morgon. Det känndes otroligt jobbigt :P


trött i morse

Jag tycker att det har gått förvånansvärt bra att kliva upp på mornarna. Jag har kännt mig pigg och utvilad. Men idag kom ett litet bakslag. Jag var hur trött som helst så man hade god lust att dra täcket över huvet och bara skita i allting. Det började med att jag vaknade en hel timme innan klockan ringde, och jag kände redan då hur jobbigt det känndes att jag snart skulle behöva kliva upp och jag frös också. Så jag kunde som inte somna om heller eftersom jag låg och tänkte på att jag inte ville kliva upp. Men men väl på jobbet kändes det som vanligt igen. Dagen har gått fort och jag brukar tycka att tisdagar är sega vart jag än jobbar eller går skola. Tisdagar och söndagar är nog de minst värda dagarna i veckan. aja två dagar gjorda och jag hoppas resten av veckan går fort.


Men dock så måste jag gnälla lite mer. Det tar en timme för mig att ta mig hem från jobbet. Idag tog den en och en halv på grund av sena bussar och att jag kutade in på ica teg. Min dyrbara lediga tid som gör att jag hinner ladda om till nästa dag. :P

aja tror att det var allt för den här gången :)


Praktik

Hello. Jag har varit så trött i veckan så jag har inte orkat skriva om hur det går på praktiken.

Men det går i alla fall bara bra. Förutom att jag får så ont i fötterna. Det är jobbigt. Lär ju göra ont den har veckan ut men närsta vecka ska det nog börja gå över (förhoppningsvis)

Är dock bara lite jobbigt att ta sig ut dit. Jag börjar halv 7 på mornarna och patrik börjar 06.45. Han har skjutsat ut mig men då har jag varit där halv 6 och väntat i fikarummet på att få börja. Jag får ju starta redan halv 6 då jag är där men jag känner mig inte riktigt redo för det än. Vill bli helt säker på rutinerna först. Men nästa vecka är jag nog redo att starta själv.

I fredags kom min mamma,moster och kusin till stan. Moster och kusin sov på hotell och mamma i lägenheten. Själv sov jag och patrik ute i holmsund.
På fredan åt vi på en intisk resturang. Sen hände det inte så mycket mer. igår följde jag med dom ut på stan. Sen for vi på nus och hälsade på min morbror. Efter det for moster och kusin hem och jag mamma och patrik åt middag på en kinaresturang. Idag har vi också varit ute på i affärer. Jag fick två par byxor av mammi <3 Sen for vi hem och åt middag och chillade lite innan mamma tog bussen hem till vilhelmina.

Det har varit en trevlig helg men den har gått alldeles för fort. Känns minst som om att det skulle ha varit lördagkväll nu. Jag känner mig inte redo för en ny jobbvecka :p

Ikväll så saknar jag både luleå folket och vilhelminafolket

Bjudit på middag

Idag for jag och Patrik och åt lunch ute innan han skulle fara till Vilhelmina.
Sen strosade jag runt på stan ett tag i brist på annat. Köpte mig ett par örhängen och sen ringde jag Hannah och bjöd in hon och maggan på middag.

De kom hit vid 5 tiden nån gång och så åt vi. Det var trevligt.

hm ja sen har jag bara suttit vid datorn och spelat sims typ.

Patrik fick jobbet på volvo också. Grattis till han :)

RSS 2.0