God natt

Nä nu är det dags för sängen, jobbar ju morgon i morgon. Det kan nog bli tungt att stiga upp. Har ju haft sovmorgon i fem dagar nu.

Snart är det fredag :)

Ny dag

Ja men vist är det en ny dag idag. Men den har nog inte så mycket mer att bjuda på än att jag ska jobba idag, och se grays anatomy ikväll.

Det är ganska skönt att stiga upp kl 9 och veta att det är några timmar kvar tills man ska börja jobba.

Ja men ha en bra dag medans jag ska sega igenom mig några dryga timmar på jobbet.

Bye

Hej och hå

Det är flera gånger jag loggar in mig på bloggen. Öppnar upp för att skriva ett nytt inlägg och sen inte orkar skriva något.

Som nu......

Jaja som det ser ut nu så tar jag, hannah och andreas min bil och kör hem på fredag. Jag hoppas fan det inte regnar.

Innan dess ska jag nog gå på lindex och köpa ett par leggings som jag kan ha på lördag. Jag känner mig ganska taggat på utgång. Mindre taggad på eventuell bakis söndag.


Tisdag

Drömde en väldigt dålig dröm i natt. Jag grät som tusan i den och den sög jätte mycket.

Just nu är jag i den tiden på dagen som jag är som tröttast. Bortsett från då jag vaknar då. EFTERMIDDAG, jag skulle kunna gå ochs sova nu men det ska jag icket. Jag undrar just om jag jobbar förmiddag eller eftermiddag i morgonm. Så jag får väl ta och kolla upp det snart.

Det blev fiskbullar till middag idag vilket patrik hatar. Nu sitter jag mest och väntar på att hannah ska göra ett besök och hämta hennes kläder. Sen ska jag nog fara på ica och handla lite, jag har ett väldigt sug efter någon god frukt. Mest sugen är jag på de där små fruktsalladerna med melon de säljer. Men det är väldigt dyrt för lite frukt så det får nog bli något annat.

Jag ser även emot fredag lite då jag planerar på att fara hem. Igentligen skulle jag vilja fara på torsdag men eftersom jag jobbad så lite den här veckan så måste jag nog jobba fredag också om jag ska ha råd med hyran.

Jag ska även gå förbi banken och fixa ett internet konto så jag kan sätta över pengar varje vecka så jag har råd med hyra. För just nu så får jag pengar varje fredag. och eftersom jag tjänar så lite ska jag nog sätta över halva lönen varje vecka så jag ser då jag tjänat ihop nog mycket så jag kan betala den.

och så ska jag fixa ett cv och skicka in till ica kvantum. Patriks syrra pratade ju med chefen och hörde om de behövde någon behovs anställd. Inte för att det gjorde det just nu men hon tyckte defenetivt att jag skulle skicka in ett cv. Så skulle de höra av sig då det behövdes. Vilket skulle vara toppen så slipper jag kanske jobba så mycket med det jobbet jag har nu. Dessutom kunde man tjäna bra pengar då de hade ett högt OB. katarina sa att hon tjänade 8000 bara på att jobba 3 helger. Så ja det skulle inte vara så dumt.

ja men nu ska jag göra nå annat.
bye

Äntligen

Änligen så kan jag gå och duscha. Jag har nämligen tvättat alla handukar jag har idag. Vilket tog ett tag, bara 2 timmar tog det för dom att torkas i torktumlaren. Men nu har jag i alla fall tvättat klart, så jag ska ta mig en dusch och efter det sakta men säkert göra mig i ordning inför bion :)

hade gött

Helgens äventyr

På fredag kväll kom Patrik hit så vi for och hyrde film,köpte godis och hade det bara mys.

Upp på Lördagen och först så for vi till ersboda på en badminton affär det Patrik köpte lite grejer.Efter det for Jag,Patrik och Camilla till Subway och käkade lite lunch,Sen till media markt där Patrik köpte ytligare lite grejer. Föresten så for vi till dressman innan Subway. Ja men efter det släppte vi av Camilla och for vidare till Patriks syrra. Där spelade vi lite sällskaps spel och katarina fuskade :)

Hem och käka,se på lite film som gick på tvn och sen tillbak till katarina. Där såg vi ytligare på lite film. Men vi for hem tidigt för alla var trötta.

Och idag så har vi farit till Anders där grabbarna spelade tv spel. Sen vidare och käka lunch, öb och strömspilen.

Föresten så följde vi också med Camilla och anders i Lördags då de kollade på en lägenhet.

Så det var den helgen.
I morgon blir det till att tvätta och på kvällen gå på bio.

bye

Dagens fredag

Jobbade förmiddag idag och hamnade hon en kille på ca 25-30 år skulle jag gissa.
Först så sa han åt mig att jag skulle sluta prata från papperet för annars skulle han lägga på, han lät ju inte otrevlig men bestämd. Så jag pratade på utan mall och sen så frågade han mig om mitt telefon nr så vi kunde fortsätta prata senare för jag verkade som en trevlig tjej. Han konstanterade även att jag lät som en norrläning vilket jag sa att jag var också. Men hur som helst så försökte han ju få numret. Först sa jag lite snällt att nej men jag får inte lämna ut nå nummer. Till slut så sa jag NEJ MEN JAG VILL INTE när han fortsatte tjata. Då gick det in för han. Och jag sa att ja men ska du inte ha något så tackar jag för mig och du får ha en bra dag och så sa jag hej då. Då sa han i sin tur PUSS. Ja vist han var ganska rolig. Men det var ju drygt då han inte gav sig.

Sen så for jag till stan och träffade Hannah,Camilla och Fredrik. Det var roligt att få träffa hon igen.

Ikväll så blev det pasta med "svampsås" till middag. Vilket innebär att jag vispade ihop en pulverbrunsås och la i massa  svamt. Haha men det funkade det också, hade nog blivit godare om det inte var nån pulver sås grejs utan att man hade gjort en riktig svampsås. Men det funkade, och det tyckte hannah också :)

Nu så tar vi det bara lungt, båda är trötta och orkar inte göra så mycket annat. Och om ca 1,5 timme så skulle jag gissa på att patrik kommer hit :)

frusen

Jag fryser och är jäkligt trött. Det tar som vanligt emot att fara till jobbet. Men men det är bara att bita ihop.
Jag lär ju ska somna när jag kommer hem igen, Men det kanske är bra så får man vila upp sig lite inför kvälls passet.

Idag hade det nästan varit skönt att ha på sig en vinterjacka till och med. Men man kanske blir lite varm då man börjat cykla. Eller tvärt om, beror på hur kallt det är ute idag. Men det ser inte lovande ut, och jag tror det vist har regnat inatt.

Ja men hur som haver så tror jag det är dags att ta fram duntäcket. För just nu så andvänder jag två tunna täcken. Men det brukar sluta med att ett glider av så jag ligger där och fryser då jag sover.

Ja men dags att fara som sagt, det är bäst att fara i tid på morgonen då det är mycket trafik och jag måste korsa 3 övergångsställen. Det är ju rött så länge här i stan så det kan ta ett tag innan man tar sig över :)

ha en bra dag.


Shine

Ja nu blir det snart sängen, man börjar ju jobba 8.15 så. Tyvär så är jag inte ens trött.
Ja som sagt så var det ju två pass jag skulle jobba i morgon, ett på morgonen och ett på kvällen. Det ska bli skönt när det väl är lördag så jag har en hel ledig dag :) fast tror jag ska jobba söndag kväll då patrik farit.

Ja men i alla fall nu blir det sängen.


Palt koma

Jag satt här och laddade för att skriva ett inlägg... Sen åt jag middag och blev helt plötsligt för trött. Jag åt faktiskt palt till middag och fick kanske någon sorts paltkoma. Men jag trodde man fick sånt då man ätit mycket palt. Vilket jag defenetivt inte gjorde då det inte fanns nå mycket kvar.

Men jag lägger mig och ser på tv ett tag och tar nya tag i skrivandet ikväll :)

Snart bär det av igen

Till jobbet alltså. Jag önskar att det jobbiga går över snart. För nu så får jag ångest hela 12 timmar före jag ska till jobbet. Redan innan jag går och lägger mig på kvällarna börjar det och jag känner att jag bara INTE VILL. Men som jag sagt tidigare är det inte själva stället som är problemet. Bara arbetsuppgifterna. Jag hoppas på att jag kommer vänja mig. Men vem vet, som det känns nu tror jag aldrig jag kommer göra det :) Jag kommer få magsår av att gå och stressa och oroa mig för att jag ska jobba. Jag känner mig otacksam över att jag hatar det så mycket när jag har tur att jag ens har jobb. Men jag håller tummarna på att det snart kommer kännas bättre :)
Jag undrar över vad jag kommer sälja idag. Jag säljer gärna fyrklöver igen som jag tycker gått bäst. Men jag känner på mig att det kommer bli nå annat eftersom de byter hela tiden. De har ju så många uppdragsgivare så det kan ju inte sälja samma hela tiden. Det är speciellt jobbigt då det är nå nytt.

Sen måste jag klaga över mitt illamående också. Jag kan knappt äta något under de första timmarna jag är vaken. Jag får kväljningar då jag försöker äta. Nu tvingade jag i mig två mackor då det ändå var lindrigt idag. Men det tog emot som tusan. För nån dag sen gjorde jag gröt och fick i mig nå skedar bara. Jag är speciellt känslig mot varm mat. Och de inte bara på morgonen, jag måste vara extremt hungrig för att ens vara sugen. Det är jätte jobbigt och jag blir så less. OCH NEJ JAG ÄR INTE MED BARN, NEJ NEJ NEJ och åter NEJ. Det är helt omöjligt.

huga nu ska jag snart till jobbet. Hoppas jag säljer bra,vilket jag inte lär göra då jag är en usel säljare :)

Jag skrattar åt min dumhet.

Jag satt och funderade på vad skolan heter efter det man gått gymnasiet. Universitet alltså. Men det tog ett tag för mig att komma på det då jag tydligen är helt hjärndöd idag. Skrev till hannah och frågade,men kom precis på det själv då jag sände min fråga. Men gott folk... jag glömde det igen samma sekund som jag kom på det. Så här såg det ut då jag skrev till hannah.

Jag skriver: 
vad heter det som kommer efter gymnasiet?
Jag skriver: 
alltså om man fortsätter gå skola
Jag skriver:
Nu kom jag på det själv,fick hjärnsläpp ett tag

och två sekunder senare skriver jag:
HAHAHA OCH NU GLÖMDE JAG DET IGEN!!!

Jag har fått skratta gott åt min egen dumhet ikväll. Hannah också tror jag :)

Vi har även lyssnat på busrigningar på youtube. En blev jag lite smått generad av. Eller smått kanske var en en lögn. JAG KUNDE KNAPPT LYSSNA/LÄSA IBLAND. Det var ju även textat då en del de sa inte hördes så bra.

 


Rubrik saknas....

Varför ska man måsta skriva rubriker hela tiden. Jag tycker det är grymt jobbigt för jag kommer aldrig på någon. Sen för att jag skulle ta och klura ut en så glömde jag bort vad det var jag igentligen skulle skriva.

Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva i stället.

hm... idag åt jag palt till middag och i morgon börjar jag jobba halv 1. Jag gruvar mig fortfarande inför torsdagens dubbel pass. Jag fattar inte riktigt hur jag tänkte när jag hade tänkt jobba dubbel pass i stort sett varje dag. Just nu så nöjer jag mig nästan med att jobba så pass mycket så man har råd med hyran,mat och nån resa hem då och då. Tur man nyss varit student och är van med att inte leva med så mycket pengar.

Jag höll nästan på att skratta ihjäl mig nyss åt min dumhet då jag helt glömde bort att Hannah skulle åka hit med Patrik på fredagen.

Hannah skriver
Jag känner mig orolig vad jag ska göra fre & lörkväll mellan 17-21
Jag skriver
Du kan ju vara med mig på fredagen, patrik lär ju inte komma förens 8 så
Hannah skriver
hahah men hallå
jag hade ju tänkt åka me han hahaha

Ja för mig så var det dagens då det inte hänt så mycket roligt.

Skit dator

Idag så går min dator ovanligt segt. Nog för att den alltid är långsam av sig men idag är den ovanligt mycket. Ja om några minuter så lyfter Jessica och Mirjams plan. Gud vad jag också vill fara till grekland. Jag gruvar mig inför torsdagen då jag ska jobba två pass efter varandra. Jag är grymt less redan efter två timmar och nu ska jag jobba i 8. Man blir less fort på att sitta och prata med surisar :) Jaja men nu ska jag ta och duschan och sedan fara på Ica och handla. bye

Hej och Hå inlägg nr 2

Jag sålde en mindre idag än igår på jobbet. sista timmen gick faktiskt ganska bra, för då fick jag väl iväg nästan hälften tror jag.

Nu ska jag snart ta och ordna middagen. Ska bara ta och göra en brunsås till leverbiffen för resten var jag faktiskt så smart så jag fixade det redan igår.

Sen blir det disk och stöka undan lite prylar som ligger här och där. Har av någon anledning fått med mig hem en massa papper från jobbet.

Ikväll kommer Jessica och ska vara här tills i morgon då hon och Mirre åker till lycksele för att sedan flyga till grekland :) bye

Förunderligt

Det som jag tycker är ganska roligt är att alla hatar telefonförsäljare, eller i alla fall en stor majoritet. Till och med telefonförsäljare hatar telefonförsäljare. Och ändå så är omsättningen inom det yrket flera flera miljoner bara i sverige.

Idag efter jobbet så träffade jag hannah på stan och sedan gick vi hem till mig. Här så stekte vi upp palt till middag. Det var faktiskt riktigt gott :) sen så gjorde vi en lätt efterrätt också. Men mellan det så ställde jag mig och stekte leverbiff och potatis till två portioner. Så det får väl kanske bli lunch i morgon och på måndag. Eller varför inte middag :) Ne men jag och hannah hade det mysigt men vi båda var lite trötta. 
 
Jag ska nog stänga av datorn nu och gå och se på tv. Det är faktiskt skönt att man börjar halv 1 i morgon för då hinner man sova ut :)

God natt på er :)


Hej och Hå

Ja jag har jobbat lite grand hela veckan för utom i måndags och jag har ett pass i morgon också. men sen är jag helt ledig på måndag för då ska jag vara med jessica och Mirre kommer ju också. Jag vet inte vad man ska säga om jobbet. Själva stället jag jobbar på verkar super. De lurar inte på kunderna något och är noga med att informera om vad kunderna köper innebär. Jag tycker det har varit toppensaker jag har fått sälja. Idag har jag tex fått sälja 2 stycken mattalrikar och 2 förrätts talrikar av märket pilgrim innehållande 18 kartats guld för endast 49 kr. Övriga dagar har jag sålt teknikens värd och vitalas all in one kost tillskott.

Men det är inte själva stället som är problemet utan jag. Jag känner mig som en värdelös säljare, jag pratar för fort, stakar mig och är nervös inför varje ny kund :) Men det börjar faktiskt kännas lite bättre. Idag sålde jag typ en produkt på en timme. Sen fick jag tipps från en våran säjar coach och sen så gick det bättre. Innan slutet fick jag sålt 10 stycken och om jag fattat rätt så blev det 500 spän på 4 timmar. Men en kille som också började i tidags fick sålt 17 stycken den jäkeln så han tjänade 750 spän på 4 timmar. Så säljer man bra så kan man ju ändå få ut skapligt med pengar. 750 spän på bara fyra timmar är ju ganska bra. 

Men jag tycker det är jätte jobbigt att sitta och snacka ur den där ringmallen. Jag tycker det är så svårt att läsa högt, och den där ringmallen är ja men ca en A4:a

Jag funderar även på att söka ett till jobb som är en tjänst på 14 timmar under 7 dagar sista veckan i månaden.
Bara för att få ihop lite extra. Vet faktiskt inte hur många dagar jag orkar jobba dubbel pass då jag tycker telefon försäljning är ganska krävande, det suger typ musten ur mig. Sen så tror jag man blir arbetsskadad. Där får vi ju lära oss att andvända rösten på ett bra sätt och markera bra ord. Det sitter typ i sen när man pratar i telefon med andra.  

Men som sagt inget dåligt om stället, det tycker jag verkar toppen. Utan det är jag som suger ;)

Dagarna med Malin

Det gick faktiskt bra att köra till Umeå i måndags. Skulle nog inte velat köra i stan utan sällskap första gången.
Men vi kom hit till lägenheten och lämnade våran packning för att sedan fara till Ica maxi. Sen så tror jag inte det hände så mycket mer den dagen.

Igår så gick vi omkring på stan och på kvällen var det dags för min "inskolning" på Online. Det var ganska roligt faktiskt. Först så hade vi genomgång i några timmar och sista timmen fick vi pröva sälja. Vi var ca 14 stycken och alla fick sålt mellan 1 och 2 saker. Jag fick sålt 2 teknikens värd tidningar. Det går väl kanske hyffsat. Tycker det är svårt att läsa utantill på det papperet där det står vad vi ska säga. Det är inte lite heller som ska sägas tycker jag. Men förhoppningsvis går det bättre idag. För jag kan tänka mig att vi får sälja idag också. Sen så blev det inte rikgit en hel timme vi fick sälja heller då data systemet krashade och det tog väl en kvart innan det var fixat. Men snubben som hade inskolningen sa att det var bra för första passet han skulle sälja fick han inte sålt ett skit.

Sen på kvällen när vi skulle sova var malin så rolig. Hon sover ju alltid med öronproppar då hon stör sig på allt som låter så hon inte kan sova. Då sa hon men vart är ena min öronpropp, jag hade den på magen och sen ramlade den ner i sängen. Så hon började på att rota runt där tills hon tillslut kom på att den satt ju redan i örat.

Idag har jag varit på synundersökning och har ett lätt synfel på långt håll. Så tids nog kanske jag skaffar mig ett par glasögon.

Sen så for vi iväg på ÖB. Det roliga var att när vi skulle hem så körde jag fel i en rondell så vi hamnade på Haga så det blev en omväg hem.

nä nu ska jag gå och försöka lära mig papperet som det står vad vi ska säga innan man ska dra till jobbet igen. bye

When you believe

Igentligen skulle jag villa gå och lägga mig nu. Men mina vindruvor är 90% klara på facebook så jag måste vänta på dom. Farville nörd som jag är.

Idag så var jag och mamma ute på en promenad, det är väldigt skönt men svårt att andas då man är täpt i näsan och tjock i halsen. Och samtidigt som jag är täppt så rinner snoret ändå.

Sen så lagade jag och Patrik mat hemma hos mig och bjöd på. Det blev smördegs inbakad fläsk filé med klyftpotatis och gårdagens tårta till efterrätt :)



http://www.youtube.com/watch?v=AA90I6ZlBNA&feature=related

Hello

Dagen känns seg. Eller jag känner mig seg, tung i huvudet och benen känns som bly. Men jag ska ändå snart ta och gå en promenad med mamma och hoppas på att det känns bättre sen.

Igår så blev det palt och tårta hemma eftersom pappa fyllde år. Av mig fick han ett skellefteå AIK hockey badlakan.

Senare på kvällen så for jag till malin. Vi kollade lite på de som spelade badminton och så spelade vi själv lite. Vi drog någon ragg och sen for vi hem och kollade på slutet av kändis djungeln. Efter det så blev det till att se en film. Hon tackade också ja till mitt erbjudande att följa med till umeå på måndag.
Men jag tror hennes föräldrar tvivlar lite på mina köregenskaper. Jag hoppas det bara inte regnar, jag tycker det är så jobbigt att köra bil då.

Nä nu ska jag dra mig hem så jag och mamma kan gå den där promenaden.

bye

Fint

Jag har ett "fint" rivmärke en bit under ögat. Jäkla Patrik som aldrig klipper naglarna!

Nu sittar jag här och väntar på att han ska komma hem på lunch för vi ska fara på hotellet och äta lunch buffe. Nån karré med gratäng tror jag det var och choklad pannacotta med bär till efterrätt :)

Ja sen så får man väl se vad dagen har att bjuda på.

Film Time

Idag så har jag sett på män som hatar kvinnor med Malin och Hannah. Den var helt klart bra och jag tror jag ska se andra filmen också, nån gång i alla fall :)

Sen så har jag varit ute och kört med min nya bil idag på riktigt för första gången.

Hej och hå

Igår var jag som sagt på en jobb intervju. Jag var där i god dit men sanningen är ändå den att det tog ca 40 minuter innan jag hittade det. Det sög att byggnaden inte var skyltad med deras namn.Men jag fick komma in än fast jag var lite tidig och hon sa att det bara var bra så hon hann med att gå på ett möte sen. Men hon ställde en massa frågor och jag fick jobbet direkt. Så jag tyckte intervjun gick toppen. Så nu ska jag börja med att gå in kurs 3 dagar nästa vecka så man lär sig allting.

Efter det så träffade jag maria och vi gick och åt kina buffe. Det var så gott och ja vi tänkte då på dig rebecka då vi satt där och åt. Till efterrätt åt vi friterade bananer med glass.

Jag och maria gick efter det en stund på stan och hannah gjorde oss sällskap efter ett tag. När vi var färdiga med stan för den dagen for jag hem, packade och drog till buss stationen och åkte hem med hannah som sällskap.

det var väl typ den dagen :)

Jobb intervju

I morgon så ska jag på en intervju på online. Det ska bli spännande, lite smått nervös också. Typ att jag inte ska hitta dit eller inte kan svara på deras frågor.

Efter det så ska jag och maria äta kina mat till lunch. Gå lite på stan och så kommer jag nog fara till Vilhelmina på kvällen. Fast jag vet inte, jag kan ju ändra mig till dess :)

Hm dagen har gått fort och ändå så vet jag inte vad jag har gjort. Förutom att städa och sånt.

Men det är la gött.

önska mig lycka till

Vad ska man göra?

Just nu så vet jag inte vad jag vill. Jag trodde jag viste det. Vilket var att återvända till umeå, skaffa jobb och leva där.

Nu så är jag inte lika säker längre. Det känns inte som samma sak att vara här längre.
Det skulle kännas skönt att bostätta sig i Vilhelmina, där jag har familj,pojkvän och mycket mer vänner än jag har här just nu. Att skaffa en tvåa tillsammans med Patrik känns mycket lockande. Men ett problem är ju arbetet. Hur ska man få arbete där? Känns som att så många redan är arbetslösa utan att lyckas skaffa sig arbete. Jag känner mig rastlös både i umeå och i Vilhelmina men på två olika sätt. Jag kan inte sätta fingret på vad det är i Vilhelmina som gör att det känns så. Men här i umeå känner jag mig rastlös sällskaps mässigt. Det känns som att det fattas någonting vart jag än är.

Det känns som att chansen är en aning större här att få jobb. Jag börjar gilla att bo i en stad. Helst skulle jag vilja att Patrik flyttade hit. Efter 3 år av distansförhållande är vi något så less. Förut så tänkte vi båda att vi skulle flytta ihop då jag slutat skolan. Men det var väl mer på den tiden jag inte gillade umeå så mycket. Sen med tiden så bleknade de planerna mer och mer. För ett tag sen var dom helt obefintliga inte för att vi inte ville bo ihop. Utan för att vi ville vara på olika ställen. Men nu vet jag inte vart jag vill vara längre.... 

Det är så svårt att veta vad man ska göra av livet nu.

Staaaan

Idag så drog jag till stan för att lämna igen några filmer. Tog också och shoppade lite, det blev en tröja, en t-shirt och en tunika som jag tror jag ska vänta med att inviga tills nästa fest. Nä men det var nice att shoppa lite i höst deppen. 

Jag fick även tre stycken gratis prover av avril lavignes nya parfym. En av dom gav jag till Hannah. 

Ikväll så vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Vi funderar på att hyra filmen män som hatar kvinnor eller bara se på lite sex and the city avsnitt.

Vi åt i alla fall go maten till middag. Potatis och morötter som vi hede i ungnen, kyckling file och örtsås. Mums blev det i alla fall.

Åre

Igår så sökte jag faktiskt ett bageri jobb på ett café i Åre.

Idag händer det inte mycket, jag och hannah håller på och tvättar, hon är gring och det är dåligt väder. Igentligen hade jag tänkt dra runt lite på stan idag. Men eftersom vädret inte var så bra så orkar jag inte cykla dit. Det har regnat men nu är det uppehåll, fast regnet hänger i luften.

Bion i går var ganska bra, fast det kanske jag redan skrivit?

Ja jag vet inte riktigt vad som händer nu de närmsta dagarna, Jag känner mig i behöv av en skrivare så jag kan skriva ut mitt CV. Sen borde jag gå igenom det mer och kanske fylla ut det lite för att sedan skicka in det till arbetsförmedlingen.

I mitten av nästa vecka eller i slutet far jag nog tillbak till villis igen. Måste komma ihåg att ta med mig mina betyg igen när jag far tillbak till stan så jag kan lämna in det till arbetsförmedligen.

Jaja man kanske ska läsa lite bok ett tag eller något.

Bio

Igår så var jag på ett möte på arbetsförmedlingen då dom informerade om vad dom gjorde, vad dom kunde hjälpa med, vad man kunde finna på deras hemsida osv. Mötet tog ungefär en timme, fast jag såg då inget på den där filmduken de hade ett bildspel på. För det första så satt jag på fjärde raden och alla skallar framför var i vägen. Och när jag väl fick en skymt av duken så såg jag knapt texten.

Sen så drev jag omkring på stan ett tag, jag köpte mig då ett par nya jeans och efter det for jag och klippte mig.

Ja och idag så sov vi länge som tusan, blev förvånad då vi vaknade och klockan visade på 11,40. Vi käkade frukost och sen drog vi till expo. Hannah lämnade in sin cykel som det var punktering på och jag köpte gryt underlägg.

Kl 6 så ska jag och hannah se på bio så snart blir det till att göra sig någon middag och dra sig mot stan.
Vi höres :)

Jobbsökan

Nu har jag i alla fall sökt på 3 jobb så det är ju i alla fall bättre än inget. I morgon ska jag söka på ytligare två. Orkar inte skicka in ansökan just nu, och en av dom ska man dessutom skicka till deras adress med posten. Det blir lite kepigt eftersom jag inte har någon skrivare.

I morgon ska jag på något informationsmöte på arbetsförmedlingen kl 10 och så ska jag klippa mig kl 13.

I dag så har vi inte gjort allt för mycket. Har som inte mycket till energi. Marina var förbi här en sväng och hälsade på och så stekte jag upp några potatisar som jag sparade från igår och åt stekt potatis med vegetarisk schnitzel med hannah. Det var faktiskt mycket göda.

kl halv 8 så kom jag på att jag höll på att tvätta. Höll totalt på att glömma bort det. Tur att det bara var 4 tvättar som skulle tvättas då.

Nä nu ska jag se om den där mamman som fick åttlingar.

RSS 2.0