Önskelista

1. Exuviance Purifying Cleansing gel
2. Exuviance Moisture Balance Toner
3. Exuviance Multi-Protective Day Fluid Spf 15
4. Ipod Väggladdare
5. Gardiner av valfritt slag
6. Max Factor MasterPiece Mascara
7. Hårmask Tresemmé Deep Cond.
8. Headset
9. Hörlurar med gummi pluttar
10. Duschmunstycke
11.
Öhrängen 5 st matchande tex ringar
12. Presentkort för att ta hål i örat
13. Presentkort på ansiktsbehandling



1
3
2 4
5
7 8
9 10

Villis nästa

Senare idag tar jag bussen till villis. Det blir utgång i morgon. Sen får jag se om jag stannar veckan ut eller far tillbak till villis. Risken är ju att jag kommer måste fara tillbaka för ett möte med ungdomsslussen. Ska ringa dit i morgon och höra vad som gäller. Var ju 3 månader sen sist jag sökte så måste höra om jag måste komma in på möte igen med massa papper för en utverdering eller om det räcker att göra som förut. Det har varit skönt de månaderna då man inte har behövt söka bidrag.

Nä jag ska ta och göra mig i ordning och fara in på stan en snabbis.

hojt.

Tidigt för att vara jag.

Idag gick jag upp kl 07.00 för att tvätta. Det är tidigt för att vara jag nu för tiden. Men tänkte att det är lika bra att kliva upp tidigt nu när patrik börjar 05.30. Då kanske jag också kommer i säng tidigare. Är så jobbigt då man bor i en liten 1.a och den andra ska sova. Man måste vara så tyst då.

Sen ska jag även ta och städa här idag. Ska se om jag kan ta ner något till frådet, slänga saker och göra i ordning så Patrik får plats för sina kläder. Sen har man ju också disken från igår som ingen orkade ta hand om. Jag gjorde ju viltskavs gryta med potatismos medans patrik höll på att fixa med datorerna. Det blev så gott så det ska jag göra om. Härligt att det blev över så vi får lunch också. Kokade extra mycket potatis så till middag ska jag göra stekt potatis,omelett och körv. Det blir nog bra det med.

Patrik har skaffat bredband nu till lägenheten. Jag har gått med på att betala hälften också. Patrik klarade ju inte av det mobila bredbandet :P Nu är det ju bara Patriks dator som är kopplat till bredbandet men vi ska ta hit hans rauter så kommer min dator också vara uppkopplad. Min dator dog ju som sagt i fredags. Men Patrik bytte någon grej så nu funkar den igen.

på tal om bredband var det ju lite "roligt" Patrik har ringt tid några gånger. Första han pratade med så kunde man ju bara få en bindningstid på 1,5 år och det fanns inget lägre. Vilket vi tyckte var för mycket. Andra gången han ringde så hade dom ett abonemang 1 års bindningstid och det fanns inget lägre. Tredje gången han ringde så kunde man få ett halvårs bindningstid. Tydligen så kunde man välja mellan 1.5 år eller ett halvår. 1 år fanns inte ens utan det var någon specialare.

Nä om man skulle göra någon nytta nu. Måste ju även duscha ur lördagens frisyr. Efter lockarna och tuperingen så har jag ett kråkbo på huvet nu. Det kommer bli till att he i en massa hårinpackning så man får nån ordning på det här.

hojt

RSS 2.0