Piteå

Vi hade det jäkligt nice i piteå. Kom dit på fredag kväll vid halv 10, där satt vi i husvagnen ett tag och hade det mysigt sen så for vi och åt på max. Det hände väl inte så mycket mer några for ut på området men jag med flera stannade i husvagnen. På lördagen var vi uppe tidigt, först for vi till havsbadet och spelade golf. Efter det körde vi gocart och eftersom det precis hade regnat så var banan blöt och vi sladdade runt som tusan och det stänkte lervatten på en överallt. Efter det for vi till husvagnen igen för att tvätta av oss och en del bytte kläder. Så då vi var klara med det drog vi upp på marknaden och kollade runt lite där, vi åkte en massa karuseller också. En var jätteläskig, tänk er typ vikinga båten som åker fram och tillbak kanske högt upp i luften, det gjorde den där karusellen också men plus att man åkte helt runt så man hängde upp och ner. Ulf piercade sig i ögonbrynet också och jag fick följa med och kolla på. Jag var själv jätte sugen på att göra en i tungan eller läppen, men då det kostade 500 spän fick det vara.

Så då vi var klar där for vi och åt sen började vi dricka, runt 10 betalade vi in oss på området. Men vi lyssnade inte på något band för vi fastnade i öltältet och på nöjesområdet. Men väldigt roligt hade vi.

På söndagen klev vi upp betydligt senare. Vi packade ihop drog på marknaden igen och åt sen så begav vi oss till Patriks mamma där vi åt middag. Så vi var hemma halv 10 på kvällen.

Men helt klart en värd helg.

Kommentarer
Postat av: Jessica

Batman menar du?



Åkte den förra året och jag skrek "Mamma" hela tiiiin!

2009-07-27 @ 23:27:01
URL: http://jessicaaberg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0